sziasztok Legények! aki nem volt edzésen, főleg annak szól!illetve aki volt, csak 10 IQ pont alatt van a szellemi kapacitása. 1. most pénteken (azaz 2010.január 22) lesz a nagy-nagy csapatmegbeszélés,mindenkinek a jelenlétére számítunk. 2. sportolói hozzájárulásokat ideje lenne behozni, hisz január 10 elmúlt. (előszerződés 3. pont) 3. sisak, sisakrács behozatala....kommon gájsz.... 4. edzés látogatás, ha nem szólsz az edzés előtt a csapatkapitányodnak, Zsókának, Tomónak, akkor utólag, nem nagyon tudjuk elfogadni a hiányzásodat. (előszerződés 4. pont)
ok, akkor csak en vagyok agymosott. biztosan rosszul tajekozodtam és Ot is hibaztattam bizonyos dolgokert. elnezest. meg szerencse, hogy most nem mondtam semmi csunyat.
Ja, és akinek gondot jelent odatalálni, azzal találkozzunk fél 3IG a Ferencieken a Match előtt. (írjatok, hogy jön-e oda valaki, mert ha nem, nem várok ott)
Hihetetlenül ráéreztél a dologra! Olyan szinten szeretnek, tisztelnek mostanában a srácok, hogy biztos ez lesz az első dolguk ha bemennek az iskolába. ;)