Valami itt nagyon megváltozott. Más szelek fújnak a divatban, és ez nem az „Interfer”. Az elbaltázott 20 év köszön most vissza. Szekértáborok állnak egymással szemben, pártszimpátia alapján. Egymás ekézése folyik itt is, meg a való világban is. Ocsúdni kellene. Az SZDSZ alig mérhető, az MSZP rövidesen romokban. Vona vs. Orbán párharc zajlik. A többiek? Asszisztálnak, vagy asszisztálni fognak, és helyezkedni. A két pártvezér már többezres tömegeket mozgat. Itt valami rendszerváltás-féle dolog zajlik. Szerintem ezt kár tagadnunk. Talán ideje lenne itt is elgondolkodni úgy, ahogy egy sör mellet szoktunk, egymás vállát lapogatva a világ, vagy inkább az ország dolgairól. Őszintén, magunkba nézve. Valami ráérős, beszélgetősre lenne szükség. Személyeskedés és a betanult dilis fordulatok nélkül. Tudom, hogy naiv vagyok, meg nem is az én „csipkés lelkemnek” való ez a bazi nagy „Polidili” lagzi. Akkor így jártam, de legalább megpróbáltam. :-)
Valami itt nagyon megváltozott. Más szelek fújnak a divatban, és ez nem az „Interfer”. Az elbaltázott 20 év köszön most vissza. Szekértáborok állnak egymással szemben, pártszimpátia alapján. Egymás ekézése folyik itt is, meg a való világban is. Ocsúdni kellene. Az SZDSZ alig mérhető, az MSZP rövidesen romokban. Vona vs. Orbán párharc zajlik. A többiek? Asszisztálnak, vagy asszisztálni fognak, és helyezkedni. A két pártvezér már többezres tömegeket mozgat. Itt valami rendszerváltás-féle dolog zajlik. Szerintem ezt kár tagadnunk. Talán ideje lenne itt is elgondolkodni úgy, ahogy egy sör mellet szoktunk, egymás vállát lapogatva a világ, vagy inkább az ország dolgairól. Őszintén, magunkba nézve. Valami ráérős, beszélgetősre lenne szükség. Személyeskedés és a betanult dilis fordulatok nélkül. Tudom, hogy naiv vagyok, meg nem is az én „csipkés lelkemnek” való ez a bazi nagy „Polidili” lagzi. Akkor így jártam. :-)