Ezt a videót mindenkinek látnia (és főleg értenie!) kellene!
http://www.youtube.com/watch?v=K5YgH79Sx_Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp&feature=player_embedded#t=111
Megtaláltam egy fordítását. Sztem annyira nem volt ez felháborító. Szereti Mo-t tiszteli a demokráciába váltásunkat a szovjet blokkból és kéri hogy haladjunk tovább ezen az úton: ne verjük szét a melegfelvonulást, ami szerencsére a hatalom védelme alatt áll.
Az eddigi hsz-okból nagyjából sejtem, mit mondana, ha megnézném. Én amúgy nagyon szeretem Hupit, ezért valószínűnek tartom, hogy cseppet megvezették az ügyben.
Aha, kint is vagyok, bent is vagyok. Szégyellsz kamingautolni? Egy picikét még kényelmetlen azt mondani: fasiszta vagyok, na és! ide lőjetek! Vagy félsz?
Na, ez sokkal jobb! :D Tényleg mondogatja, hogy nincsennek szárnyai, de nagyon-nagyon büszke szegényke. Még jó, hogy nem mondja meg szegény gyerkőcöknek, hogy pontosan mire is...
(Ha esetleg tényleg nem beszélnél angolul, akkor megsúgom, hogy semmiről sem maradtál le, bármelyik szadeszkretén szokásos szövegelése buzitémában megteszi fordításnak.)
Ez az adófizetőknek is nagyon költséges és túlnyomó részüket felháborító buziparádé lenne az ultima ratio az egyeni szabadsagjogok érvényesülésnek biztosításában? :D :D
Idaig foleg a fideszben voltak, akiknek a nemnyilvanos mondandojuk resze volt, hogy addig jo, amig ok integraljak ezeket es nem valami mas (jobbik). Majd kiderul, hogy igazuk volt-e.
Megnéztem. Aszongya a lesz-bika, hogy tovább köll küzdeni a szabadságért és a demokráciáért (a 7 éve hatalmon levő szociálliberális rezsim uralta) Magyarországon. :D Ja, de miért is? Talán mert brutális rendőrterror során véresre vertek és földön rugdostak ellenzéki tüntetőket, szemeket lőttek ki? Á, dehogy, dehogy. Azért kell ez a hősies harc a szabadságért, mert a magyar társadalom nem elég érett még az utcán seggbe tűzött pávatollakkal díszített buzeránsok közösülésimitálására. :D
Ugy, hogy a szeles tomegek tamogatjak ezekben az orszagokban, hogy a melegek felvonulhassanak, nem mindenhol ragadt le ugyanis az otvenes evekben a polgarjogi kerdesekben.