Csak 200 fő antirasszista, antifasiszta van Magyarországon?
Kétszázan a fasizmus ellen
Kétszázan gyűltek össze a budapesti antifasiszta rendezvényen szombat délután a Városháza parkban.
Tegyuk fel ha Sagvari emlektablajanal rendezik ezt a megmozdulast akkor talan el is mentem volna. Mert o legalabb lepuffantott ket a nacikkal kollaboralo csendornyomozot es szetverte a vasas ifikkel a nyilasok Tompa utcai gyuleset.ha MO-n valahol antifasiszta rendezvenyt szervez valaki akkor minimalis elvaras,hogy ott.
azért azt el kell különíteni, hogy valódi problémákról beszélnek, meg azt is, hogy jócskán benne van a mondandójukban sok olyan is, amivel a bolondítható tömegeket igyekeznek hadba hívni!
nem baj, ha ezt a réteget is megszólítják, hiszen ezek szavazata is annyit ér, mint a felelősséggel szavazóké
Mi az etetés? Az hogy egyre szarabbúl él mindenki? Szerinted ezt etetni kell az embereknek, ennyire hülyék, nem látják a számláikat, hogy a hóvégére már nincs pénz az otthoni kasszában (főleg a családoknál), hogy folyamatosan adókat emel a kormány?Mindent elvesz tőlük?Erre kell Vona és Szijjártó? Ez most ugye vicc volt tőled?
Megmondom oszinten en sem mentem volna el. A franc akar Thurmer kommunistaival es a vajnai fele tarsasaggal egy levegot szivni,meg az idiota hanti-val aki egy ilyen rendezvenyt egyszer a szovjet emlekmunel szervezett.
Nem, kedves "értőolvasásból elégtelen" testvérem, én a személyi kultuszért rajongókat parasztoztam le. Azokat, akik egy seggfej politikus hívó szavára, még vekkert is ragadnak, de amikor csendes többségként Vezénylő Tábornok nélkül kell megjelenni, inkább a TV.
Jaj ne... Egy jobbikos, és más politikai, tüntetésre azért mennek ki az emberek, hogy a hatalom ellen és megélhetése miatt tüntessen.(pl. adóemelés stb.) Antibarmista tüntésre azért megy ki, hogy lenácizza a fél országot, lázitson, kirekesszen, megmondja mi a jó, és mi nem jó.Ki náci, ki nem az stb. Provokálni megy ki a faszi.
arra nem jönnek rá egyesek, hogy szép szép dolog az antirasszizmus, csakhogy addig hangoztatták sokan ezeket a magasztos eszméket, hogy ma már tizenéves gyerkőcök is betéve fújják a képükbe felnőtt embernek is miközben elveszik a mobiljukat, pénztárcájukat.
Ennyire elfajult helyzetben egy kicsit morbid még mindíg ezt a kigyulladt zászlót lobogtatni!
Talán, ha nem adnánk lovat egyesek alá ezzel, hogy a tisztességes adófizetők ellen vonuljanak rajta csatába,talán ha helyre áll a rend és a biztonság, akkor megint le lehet porolni ezt a magasztos eszmét, és kitenni a kandallópárkányra.