eddig meg sosem tunt fel hogy hangot adott volna a muszerfal,a kontakt hibat pedig kizarnam mivel a digitalis sebesseg kijelzes mukodik csak az analog nem
szerintem nyugodtan, nem ömlik.... viszont a gyári 27 ezres helyett én szintén olasz utángyártottam vettem 19 ért és tökéletes azoöta is az van benne....
Szerintetek ez a folyás mi lehet? A téli állásnál jött elő, a motor alatt nincs folt, mostani használatban nem jött frissebb folyadék. (Malaguti Spidermax)
Az utóbbi időben nem olvastam a fórumot, de most ismét segítségre lenne szükségem. Gt 500-hoz kormánycsapágyat hol tudok beszerezni rövid határidővel. Csak és kizárólag új kellene.
madison asszem nem piaggio blokkos :( add el es csereld le spiderre :D
amugy jo cucc csak tervezem eladni a spiderem es az a tapasztalat hogy hiaba van benne akarmilyen tuning cucc 1 forinttal nem adnak erte tobbet ezert adom el inkabb kulon
Sziasztok! tavaly ősszel észrevettem,hogy nagyon melegszik a vizem a spidermax gt-ben. Venti nem indul el. Mivel nagyon szét van szedve tavaszra felkészítés véget ezért azt is megnézem. A viz melegszik,a termosztát rendben kapcsol viszont még sem indul. Már csak 2 lehetőség maradt,az egyik a jeladó a másik a reléje És a kérdésem: Valaki tudja-e hol találom a jeladóját és esetleg a reléjét?