Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Amit kínálok: Panasoinc DC-GH5S váz szép, hibátlan állapotban 4db akkumulátor, ebből 2db gyári Panasonic és 2db minőségi Patona akku gyári Panasonic egy foglalatos töltő Patona 2 foglalatos töltő Smallrig 2049 cage, dobozával, csavarjaival egy plusz gyári pót szemkagyló eredeti csomagolás, papírok, kiegészítők (USB-C kábel, nyakpánt stb.)
ár: 295.000 ft
Van egy, a szetthez tartozó 0.71x Metabones Speedbooster Ultra Canon EF MFT adapterem is, ami szintén makulátlan állapotú, ezzel együtt az ár 430.000 forint, külön pedig csak akkor eladó, ha valaki enélkül vinné a kamerát.
Személyesen Pilisszentivánon és környékén, előzetesen egyeztetve Budapesten átvehető. Posta/futár a vevőt terhére ok!
Eladó egy Panasonic Lumix G X Vario PZ 45-175mm f/4.0-5.6 Asph ezüst objektív használt, kitűnő állapotban.
S/N HN2KC008715
Hibátlan működés és makulátlan külső burkolat. Első sapka vadi új. A frontlencse szórt fényben és napsütésben is teljesen hibátlannak látszik, de erős spot LED-lámpával én látok rajta egy nagyon finom, kb. 1 cm hosszú, pókháló finomságú hajszálkarcot, ami valószínű tisztításból származik. Lefotózni lehetetlen, ha nem a megfelelő fényben vizsgálod, valószínűleg meg sem találod. Ennek ellenére csökkentem ez eredetileg tervezett hirdetési árat*. Nem én vagyok az első gazdája, e-bay Japán "import" volt. Egy hét kipróbálási garanciát vállalok rá, úgyhogy kockázatmentesen és alaposan meg tudod nézni mind esztétikailag, mind működését tekintve.
Siklós-Pécs személyes átvétel vagy csomagküldés megegyezés szerint.
Ára: 79.000 - 10.000* = 69.000 Ft A postaköltség külön fizetendő.
Eladó Olympus OM-D E-M5 MarkII (mark 2) váz + HLD-8 portrémarkolat + FL-LM3 vaku hibátlan, újszerű esztétikai és műszaki állapotban. A váznak első gazdája vagyok, Olympus mintaboltban vásároltam. Mindenhez van doboz és papírok. Az akkutöltő mellé két eredeti Olympus akkumulátort adok.
Bár már egy régebbi hirdetésem, azért befrissítem. Elkelt minden m4/3-as eszközöm.
ELKELT! Panasonic Lumix DMC-G80 fényképezőgép, amit 2018. febr. 2.-án vettem a 220volt-ban, gyári száma WE8AB002029. Gyári tartozékok (akkumulátor, töltő, vállpánt és zárósapka) megvannak hozzá. Van hozzá (az alaptartozékon kívül) +1db Panasonic DMW-BLC12E akkumulátor, amit 2018. márc. 2.-án vettem a 220volt-ban. A doboza megvan. 37631 az expozíció szám. A hátsó kijelzőn védőfólia van újkorától. A fényképezőgép alján nagyrészt egy peak design capture adapter volt, ami miatt az alján az adatait tartalmazó betét részben kopott (a gyári száma nem kopott), kép csatolva az aljáról. A fényképezőgép egyéb részei nem kopottak, karcmentesek.
Ár: 80.000,- Ft
ELKELT! Panasonic Lumix 12-60mm f/3.5-5.6 Asph Power OIS (H-FS12060) objektívet kitben vettem a fényképezőgéppel, gyári száma XB7LK105090. Az elején egy BW B+W 58mm UV szűrő 010 (BW1066120) van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, valamint a napellenző megvan.
Ár: 60.000,- Ft
ELKELT! Panasonic Leica DG SUMMILUX 25mm f/1.4 II ASPH. (H-XA025E) objektív, amit 2022.04.01.-én vettem a Fotoplusban, gyári száma XT1LB201114. Az elején egy Hoya Fusion Antistatic Protector 46mm szűrő van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, a napellenző, és a gyári szütyő megvan. A doboza megvan. 2év garancia volt rá amikor megvettem, így ez 2024.04.01-ig érvényes, az eredeti számlát adom hozzá.
Ár: 135.000,- Ft
Panasonic Leica DG NOCTICRON 42.5mm f/1.2 ASPH. POWER O.I.S. (H-NS043E) objektív, amit 2018.12.16-án vettem a Fotoplusban, gyári száma XT8SP101122. Az elején egy B+W 67mm UV szűrő 010 (BW1066123) van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, a napellenző, és a gyári szütyő megvan. A doboza nincs meg.
OLYMPUS 14-42 1:3.5-5.6 EZ ED MSC Pencake objektív eladó. Állapota, működése hibátlan. Csak fixre váltás miatt válok meg tőle. UV -szűró végig rajta volt. Gyártási száma: :AC4H33245.
Aki ismeri tudja, hogy egy kategóriájához képest kiemelkedő objektívről van szó, ami makrózásra is kiváló. 2 db van eladó, az ár egy darabra értendő. Doboz és garancia nincs már rá. Műszakilag hibátlan, használatból eredő nyomok láthatóak rajtuk. Szolnokon kipróbálható, Foxpost megoldható. serialok: 20031839 és 20036124
TTartisan 35 mm f1.4 m4/3 Keveset használt, sérülésmentes objektív m4/3 bajonettel eladó. Serial:835293257 Foxpost megoldható, kipróbálható Szolnokon. Jár hozzá egy kezdetek óta rajta lévő UV filter is. irányár 20.000 Ft
Ugyanilyen kondíciókkal: TTartisan 17 mm f1.4 m4/3 irányár 30.000 Ft
Serial:817123459
7Tartisan 25 mm f1.8 m4/3 Keveset használt, sérülésmentes objektív m4/3 bajonettel eladó. Használati nyomok minimálisan láthatók rajta, doboza nincs. Serial: 217021 Foxpost megoldható, kipróbálható Szolnokon. Jár hozzá egy kezdetek óta rajta lévő UV filter is. irányár 18.000 FT
1./ Olympus (OM System) M.Zuiko 14-150mm f/4-5.6 fekete objektív: Tavaly nyáron Olympus Mintaboltban vásároltam, a garancia érvényessége 2026 június 19. Az objektív tökéletes, gyakorlatilag új állapotban van, kb 2-3 alkalommal volt használva pár száz fotó erejéig. A napellenző természetesen tartozéka az ajánlatnak, a hozzá tartozó Olympus gyári UV szűrő, illetve egy Hama neoprén védőtok pedig igény esetén megállapodás tárgyát képezheti.
SN: AC7A9483x
Irányár: 149.000 ft.119.000 ft.
2./ Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8 fekete objektív: Tökéletes állapotban van, nagyon keveset volt használva, még az eredeti gyári fólia is rajta van. Digitcam-ban vásároltam, a garancia érvényessége 2024 november 2.
SN: ABSB7654x
Irányár: 59.000 ft.
3./ Olympus fekete vázsapka, objektív 9mm f/8: Ennek az objektívnek második tulajdonosa vagyok, talán ha egyszer került fel a gépre. 2022 júniusi vásárlás, már nem garanciális, de ezt is dobozában, számlájával együtt hirdetem.
SN: nincs
Irányár: 23.000 ft.
A meghirdetett eszközök megtekinthetők Sopronban, de csomagküldés is megoldható. Kérés, kérdés esetén keressetek bizalommal!
Kihasználatlanság miatt eladom OLYMPUS O-MD E-M1 MARK III fényképezőgépem , patika állapotban. Nagyon keveset használt, újszerű, még 1 hónap érvényes magyar garanciával. (220Volt Kft.) Shutter count: 13200 Dupla eredeti akkuval. Budapesten lehet megtekinteni, átvenni.
SN: WD63740x
Doboza, bontatlan nyakpánt, papírok.
Ár: 385 000 Ft.
Budapesten lehet átvenni.
Postázás, csak a vevő felelősségére. Köszönöm a megértést.
USB akksi adapter, amivel pl powerbank-ról is lehet üzemelni a G80-t!
NEEWER battery grip! Csak a portré markolat, sn számot nem találtam rajta. Működik rendben G80 vázzal!
Ezen felül, egy GODOX TT350-O! SN: 2ABYNTT350 LCD kijelzőn gyári fólia van, én is használtan vettem. Tapasztalatom szerint, Li-MH akksival nem nagyon akart működni. De, elemmel tökéletesen teszi a dolgát!
Kihasználatlanság, illetve időhiány miatt fotós felszereléseim eladása mellett döntöttem. Az alábbiakban felsorolt eszközök első tulajdonosa (kivéve vázsapka) vagyok. Valamennyi termék tökéletes állapotban, számlájával, papírjaival, dobozában kerül meghirdetésre.
1./ Olympus PEN E-P7 váz: Idén vásároltam az Olympus Mintaboltban, a garancia érvényessége 2027 január 30. A gépet alig használtam, mind műszakilag, mind pedig esztétikailag tökéletes, gyakorlatilag új állapotban van. A kijelzőt a vásárlás napjától fólia védi és adok hozzá egy tartalék akkumulátort is.
Expószám: 938
SN: BJJA2880x
Irányár: 249.000 ft.239.000 ft.
2./ Olympus (OM System) M.Zuiko 14-150mm f/4-5.6 fekete objektív:Tavaly nyáron Olympus Mintaboltban vásároltam, a garancia érvényessége 2026 június 19. Az objektív tökéletes, gyakorlatilag új állapotban van, kb 2-3 alkalommal volt használva pár száz fotó erejéig. A napellenző természetesen tartozéka az ajánlatnak, a hozzá tartozó Olympus gyári UV szűrő, illetve egy Hama neoprén védőtok pedig igény esetén megállapodás tárgyát képezheti.
SN: AC7A9483x
Irányár: 149.000 ft.139.000 ft.
3./ Olympus M.Zuiko 25mm f/1.8 fekete objektív:Tökéletes állapotban van, napellenzővel és egy új, bontatlan gyári dekor gyűrű (DR-49) szettel hirdetem. 2021-ben a MediaMarktban vásároltam, már nem garanciális.
SN: 34521132x
Irányár:: 69.000 ft.
4./ Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8 fekete objektív: Tökéletes állapotban van, nagyon keveset volt használva, még az eredeti gyári fólia is rajta van. Digitcam-ban vásároltam, a garancia érvényessége 2024 november 2.
SN: ABSB7654x
Irányár: 59.000 ft.
5./ Panasonic Lumix 12-32mm f/3.5-5.6 fekete objektív:Nem kit részeként, 2023 év elején, Panasonic márkaszervízben vásároltam, kimondottan a fém bajonetthez ragaszkodva. Szintén tökéletes állapotban van, de már nem garanciális.
SN: XA2BQ20194x
Irányár: 59.000 ft. 55.000 ft.
6./ Olympus fekete vázsapka, objektív 9mm f/8:Ennek az objektívnek második tulajdonosa vagyok, talán ha egyszer került fel a gépre. 2022 júniusi vásárlás, már nem garanciális, de ezt is dobozában, számlájával együtt hirdetem.
SN: nincs
Irányár: 24.000 ft. 23.000 ft.
A meghirdetett eszközök megtekinthetők Sopronban, de csomagküldés is megoldható. Kérés, kérdés esetén keressetek bizalommal!
Eladó Samyang 16mm f2.0 ED AS UMC CS MFT! Front lencsén (W-Tianya Super DMC 77mm) cpl szűrő! Én szeretem ezt az átfogást, 16mm (ef FF 32mm). SN: CLP19153 (képen is) Doboza, szütyője is megvan!
Remek darab, szemben a digitális társaival, ezen manuálisan lehet a távolságot is állítani! Nagy fényerő, F2.