Amikor azt a motort tervezték még nem voltak ilyen profi olajak. Ezek a mostaniak már bőven túlteljesítik az akkori elvárásokat. Azt meg, hogy melyik olaj a jobb, döntse el mindenki magának. Szerintem a noname cuccokon kívül mindegyik ellátja a feladatát és ha normálisan cserélik, akkor minden rendben lesz...
ami Mobil1-et eddig használtam, az állítólag megszűnt. Ezt most elég jó áron sikerült megvenni, ha beválik, és azt mondod bőven jó bele, akkor nem is változtatok, ez fog belemenni rendszeresen...
nem kell hozzá alkatrész, mert nem romlik el :) kopó cuccok mindenhol vannak hozzá. Küszöb és első sárvédők nagyon rohadósak, na ezeket nem lehet kapni sehol a világon. Sárvédő megoldás már létezik itthon műanyagból...
Ez a terrano legendásan megbízható motorja, a franciáknak köze nincs hozzá. Ha jól tudom ez is fogaskerék vezérlésű - örök élet meg egy nap. Persze használt kocsiról lévén szó (ezek nem mai gyerekek már) bármi probléma előjöhet - főleg ha az előző gazdi trehány volt. A rozsda nagy barátja, mint általában a terepjáróknak. Az első sárvédőívek műanyagja alatt szokott elindulni a lavina....
Adagoló, turbó, elektromos gázpedál....ezekkel lehet még probléma. Érdemes vinni valakit, aki ismeri a típust, vagy látott már terepjárót, mert könnyen mellé lehet fogni és akkor a vételár csak az első része a költségeknek, utána jön a javítás, ami fájdalmas is lehet. Futómű, hajtás, váltók, motor ellenőrzése feltétlenül szükséges....
Ajánlottak nekem jó áron egy 2003-as 2,7 td hosszú terranot.Érdeklődnék,hogy ez a motor renault vagy japán.Mennyire megbízható a hajtás,váltó,motor.Tipushibák,ha esetleg vannak.
2520-as hozzászólásnál van kép, bár nem túl jó minőségű. Ott látni (főleg a kerék belső oldalánál) hogy mennyit szélesít rajta. KB. 2.5 cm oldalanként. Csak alufelni érdekel...
Sima lemez van nekem is a gyári 15 ös ha jól emlékszem et20 as. Hát pontosan nem tudom mekkora kéne kb akkora h a kérék egy síkba legyen a sarvedo szélesítéssel vagy picit kintebb. Felnikrol tudsz képet küldeni ?
A héten ha minden igaz megy szerelőhöz. Igen valami olyasmi utóbbi időben sokat volt közúton használva aztán elmentunk vele egy kisebb túrára ott vettem észre.