Egy kis statisztika, eddig 413 hsz. Ebből 247-en elküldtek tégedet a picsába, 103-an kétségbe vonták, hogy normális vagy-e, 56-an biztosan tudják, hogy nem vagy az, hétszer pedig saját magad is bevallottad.
Nezzuk miket mondott Viktor Mihaly az ilyen videkiekrol! :-))
Orbán: 'Fáj nekem, hogy a vidék tespedt és mozdulatlan' MTI 2006. április 18., kedd 14:31
Az MDF tagok és szavazók kormányváltást kívánó része mellett a vidéki, falusi szavazókra is számít az országgyűlési választások második fordulójában a Fidesz elnöke, aki erről a Vasárnapi Újság című rádióműsorban beszélt.
Orbán Viktor szerint "van még egy komoly tartalék (...). Fáj nekem az, ahogy a vidék tespedt és mozdulatlan. Az egyik stratégiai célom egyébként az volt ebben a kampányban, és ebben kudarcot vallottam (...), hogy a budapesti részvételi arányhoz közelítsük (...) a vidéki részvételi arányt".
Álláspontja szerint hosszabb távon nem lehet, hogy az ország háromnegyed része kizárja magát az ország sorsát meghatározó közös döntésből. Hozzátette: e passzivitás okát most még nem ismeri.
Orbán Viktor közölte: az MDF tagok, helyi vezetők, szavazók között sokan vannak, akik a kormányváltás érdekében szavaztak a kisebbik jobboldali pártra. Így e körre szintén számít a második fordulóban. A politikus miniszterelnök-jelöltségéről való lemondásával kapcsolatban azt mondta: két egyaránt fontos szempontot kellett figyelembe vennie a döntéskor. Ezek a hűség és az áldozat.
Úgy fogalmazott: "(...) áldozat abban az értelemben, hogy ne legyek az én személyemnél fontosabb cél elérésének akadálya. Ezért kellett a miniszterelnök-jelöltségtől félre lépnem. Ugyanakkor a hűség, ami azt jelenti, hogy természetesen vezetem tovább a kampányt, vezetem Fideszt, rám lehet számítani. A következő napokban is az élen megyek, sőt a választások után is lehet rám számítani, mert maradok, és ha van bizalom, én fogom vezeti a Fidesz Magyar Polgári Szövetséget a jövőben is".
1, Elorehozott valasztasokon mindig a fidesz nyer az orszaggyulesin meg az MSZP :-)
2, Radasul sosem Viktor hazudott egyet a nagy toretenelmizesevel, hisz nem baloldaltol vettek el a szavazatot hanem az liberalisoktol szdsztol!
3, Persze ez se meglepo, hisz 2004-ben is Orban kijelentette, hogy mar meg is nyertek a 2006 elso forudlojat. Most egy hasonlo gyozelem utan ujra kijelentette, hogy tortenelmi gyozelem.
Úgy hallottam valami független régebbi motoros nyert? Mi ebben a bukta? Egy jót minek kellene lecserélni? A népet elsősorban az érdekli, hogy az illető jó legyen.
Ez a fideszes tobbseg erdekes volt azert, 2006-ban 4 fideszes kerult be vagyis nem volt tobbseguk,,igaz nem is volt tobb jeloltje a fidesznek,csak negy. Ugy latszik idokozben csatlakoztak oda 3-an,igy lett tobbseguk . Bizonyara erosnek ereztek magukat,azert kezdemenyeztek az uj valasztasokat es hoghy megkaparintjak a polgarmesterseget is,aztan most egy sem jutott be a 7 fideszes jelolt kozul,ugy latszik a nagymarosiaknak nem nagyon tetszett ez az onkormanyzat feloszlatasi dolog,meg, hogy a fidesz kulon programot csinalt nekik erre a szep teli vasarnapra.
toloba elemes simán hazudik, ha úgy érzi, hogy ezzel használ az mszp-jobboldalnak. sőt, tulajdonképpen semmi mást nem csinál. a polfórumom sokféle ember megfordul, de amit tolobaelemes csinál, azért igen ritka, hirtelen nem is jut eszembe hasonló.
Meg szep hogy elemesnek nem jut eszebe, hisz a legaljasabb hazugsagot itt O kovette el!
Egy kepviselo felszolalt a naci beszed ellen, erre elemes szepen kihagyta es osszevagta a beszedet, minta a kepviselo zsidozott volna es ugy hozta itt ellene! (persze nem meglepo, hisz masutt beismerte neki vannak naci szimpi baratai. Persze nem nacik, csak szimpik...madarat tollarol.)