Gyurcsány Ferenc miniszterelnök telefonon gratulált Vajda Attilának, aki kenu egyesben ezer méteren megszerezte Magyarország első olimpiai aranyérmét a pekingi olimpián - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. A kormányfő megköszönte a magyar olimpikonnak, hogy győzelmével dicsőséget szerzett hazánknak - áll a közleményben.
Szerintem inkább maradjunk a gratulációnál. Schmitt sem lőtte még főbe magát, pedig némileg több köze van a történtekhez. Igaz, eddig senki sem állította róla, hogy uriember lenne.
Most azt akarod bemagyarázni, hogy Vajda fideszes és undorodott a minmszterelnöki gratulációtól???
Én annyit állítottam, ha Vajdának fenntartásai lennének Gyurcsánnyal kapcsolatban, akkor se kapnál tőle egy linket érő anyagot erről, mert jómodor is van a világon.
Jellemzö ki az aki felhivta de ez meg nem is baj.Miert hivta fel? Azert hogy bugyi Bernadett ki allhasson az szinre es elmeselje az ME mennyire sziven viseli a sporteredmenyeket.
"Így viszont nagyon úgy tűnik, hogy politikai tőkét akarnak kovácsolni belőle."
Pontosan. De nincs ezzel semmi baj. Részint, mert mint rockker mondá, ez már nem segít rajta, másrészt mint én is mondám, az ilyen szoci kampánnyal vígan kiegyeznék, az elmúlt évek tapasztalatainak fényében.
"Gyenesei István ... azt javasolja, hogy a pekingi ötkarikás játékokon bronzérmes Kozmann György, Kiss Tamás az aranyérmeseknek járó jutalmat kapja meg."
Könnyen megteheti, hisz 7-8 aranyéremre való pénz lett félretéve... :-)
MI van ujabb Egérke szindróma??? Most azt akarod bemagyarázni, hogy Vajda fideszes és undorodott a minmszterelnöki gratulációtól???
Micsoda nép ez basszameg, van végre egy arany és akkor ilyen topicok nyílnak, hát meg is érdemlitek hogy csak ez az egy rany legyen, ne is legyen más. MInden nép annyit kap amennyit megérdemel.