"Persze hogy pozitivan zart , egy csomo pluszpenzt beszedtetek , amiert viszont semmit nem adtatok.Igy vilagos hogy nyereseges volt a TB kassza , csak eppen a betegek haltak meg kozben , de ez annyira nem erdekes , ugye?"
Ez így olyan sován'ka....... Valami statisztikát legyél szíves mellékelni lehetőleg linkkel együtt, hogy hány ember halt meg az országban az elhibázottnak titulált eü-reformlépések, vagy konkrétan a vizitdíj bevezetésének köszönhetően, vagy azt kell feltételezzem, hogy te is a fidesz dögkeselyű-kommandójának oszlopos tagja vagyol.....
Így van. Ezt akarta elkerülni Gyurcsány. De a jobboldali retorika ezt nem engedte-lásd népszavazás. Pedig most volt hosszú idő után először,hogy a TB-klassza pozitívummal zárt..."
Ekkora hulyeseget.
Persze hogy pozitivan zart , egy csomo pluszpenzt beszedtetek , amiert viszont semmit nem adtatok.Igy vilagos hogy nyereseges volt a TB kassza , csak eppen a betegek haltak meg kozben , de ez annyira nem erdekes , ugye?
Pontosan ezt a rettegést , mint szóhasználatot a jobbosok hozták elő, mert ugyebár a tigrist előbb fejben kell lelőni, amit sokan emlegetnek az bekövetkezik.
Húúúú bazzzz!! Rettegsz Ferkótól? Télleg??? Hááát te tudod..... :)))
"......az a pár ezer ember meg Orbántól, főleg elvakult gyurcsány-hivők.
Gyurcsány-hívővel még nem találkoztam...... Olyannal, aki bízik benne a szarságai ellenére, azzal igen. Ellenben Orbán-hívővel ugye úton-útfélen...... :)))
Nem volt a választásokon senki trükkök nélkül, sajnos még a sport is tele van csalással. De ha az agresszió és a trükközés a választék akkor inkább az előbbi. Vgy fel tudsz mutatni olyat aki tiszta szívű és szolid?
Nem akarom én védeni, mert azt a patkányt is rühellem, de azért sejthető hogy a maszop "trükkök százaival" hogyan "hozta vissza a szarból a választásokat"!
Medgyessy-Gyurcsány mentora- fokozatosan vezette be pártfogoltját a nagypolitikába, ehhez egy eszköz volt a sportminisztérium, nem vette, nem vették azt komolyan, egyébként én már 2003 ban. ,mikor Medgyessy behozta Gyurcsányt a kormányba, gondoltam, rövidesen miniszterelnök lesz, ez egy tervezett folyamat volt---ennyit a puccsról. Már 2004 től imádták sajnos az átlagemberek Gyurcsányt, én láttam piacon, közértben, stb, szinte rajongásig oda voltak érte,-olyan mint a mai Obama mánia az európai újbalos fiataloknál és értelmiségnél,( ugye kívülről jött, új ember, aki alulról indul,új szelet hoz a politikába, change, megcsináljuk, változás, blablabla)-- tudtam azt is, 2006 ban nem lehet legyőzni, ez az ország, ez a nép sajnos ilyen volt---megvezették. Most viszont már olyan Gyurcsány, mint egy leeresztett lufi, nem tud nyerni, terhe a pártjának nagyon, ez látszott a nagy önkormányzati választási buktánál és a népszavazási súlyos kudarcnál, ő még erősen hiszi, hogy népszerű, mert olyan környezetbe jár. pl:nyugdíjas és munkáskörzetek, ahol imádják, de ez nem több 15-20 százaléknál. Bukás lesz itt bizony, de nagy, legkésőbb 2010 ben....
De tényleg hogy lehet egy ojan ember mellett kiállni aki maga bevalja hogy hazudott csalt lopott. Most jut eszembe nem is bevallotta hanem úgy buktatták le.
Az ojan emberek akik ezek után is hisznek neki még a szánalmat sem érdemlik meg.
Cseréljük ki az két nevet a mondandódban meg még ezt-azt és máris lesz értelme:
Jaj leszarom hogy mi lesz zorbánnal. Ti óbégattok mindig, hogy mér kell mindig gyurcsányt szídni! Ő a kormány vezérürüje de nehéz felfogni ahogyan látom. Majd ha más lesz helyette amit nagyon remélek, mert ilyen böszmeséget ember még nem csinált, és többet biztos hogy nem lesz, akkor majd lehet hogy más lesz cikizve mint ahogyan a fidesznél, kövér, tarlós, szíjártó, rogán és stb.
Felhívnám becses figyelmedet, hogy a mai magyar politikában főleg kis országunk állapotával kapcsolatban zorbánozni olyan, mint azon dünnyögni miért kék az ég vagy zöld a fű, mivel több mint hat éve kiesett a pikszisből és nincs beleszólása a kormányzásba, ezért csak az MSZP és SZDSZ prominensei élükön Gyurcsánnyal tartoz(ná)nak felelősséggel azért!
Persze most majd jön a duma, hogy így meg úgy keresztbetett, meg futkosott, stb., de aki ezt megeszei az hülyébb egy műanyagvödör fülénél!
Jaj leszarom hogy mi lesz fletóval. Ti óbégattok mindig, hogy mér kell mindig orbánozni! Ő a jobboldal vezérürüje de nehéz felfogni ahogyan látom. Majd ha más lesz helyette amit nagyon kétlek mert olyan az elkövetkezendő 10 évben biztos hogy nem lesz akkor majd lehet hogy az lesz cikizve mint ahogyan a szociknál, horn, megyó kiss és stb.
De van különbség. Például én is ragaszkodom a munkámhoz, mert szeretem csinálni. Ez nem negatív pont nekem szerintem.
Az jó dolog, ha az ember örömét leli a munkájában, feltéve, ha mások megelégedésére is szolgál.
Gyurcsánynak szerintem az utóbbi nem jött össze!
Egyébként én is imádok repülőgépet vezetni!
Kár, hogy nem tudok.
Kérdés, hogy feláldozzak-e egy repülőgépnyi embert, hogy hódolhassak a mániámnak.
Gyurcsány 10 milliót áldozott fel!
Nekem ez nem szimpi.
Orbánt azért tartjuk negatív figurának, mert a hatalom igézete számára a fontos és nem az a fajta kissé pátoszos elhivatottság, mint Gyurcsánynál. Általában az öncélú hatalom akarást negatív emberi tulajdonságnak tartjuk.
Honnan veszed, hogy Orbán nem pátoszos elhivatottságú?
Mert nem monda?
Hehehe!
Gy. azt is mondta, hogy "ez a kormány az adócsökkentés kormánya a legőszintébb becsületszavamra mondom. "
Oszt kiderült, hogy nem igaz.
Szerintem a pátoszos elhivatottsággal is így lehet!
Neked még soha nem fordult meg a fejedben?
A hatalom akarásának kell hogy pozitív célja legyen és az őszödi beszédben először hallottam egy vezető politikus szájából, hogy "ez szép munka, csodálatos dolog hogy az országot lehet vezet vezetni, ezért csinálom minden nehézség ellenére is".
Nem tudja csinálni!
Nem ért hozzá!
Horn pl. sokkal jobban csinálta, szerintem Megyó is!
Orbánék mindét időszakban " hozták magukat" negatív értelemben.
Se Gyufa, se Megyó nem vették fel a kesztyűt!
Egy ország vezetése nem abból áll, hogy szóban lebírkózzuk az ellenzéket!
Te pl. örülsz neki, hogy fletó nagyobbakat tud hazudni mint mihály?
Mert én pl. nem örülök.
Te pl. örülsz a köteles beszédnek? ( már annak, hogy utóbb kiderült fletó műve az egész) Én ennek sem örülök. Marha nagy pátosz kell hozzá!
Ez számomra Gyurcsány legpozitívabb vonása. Hogy elrontotta-e? Az már vita tárgya.
Szerintem elkúrta!
Politikailag és gazdaságilag még a választások előtt, hisz azért puccsolta meg Megyót, hogy együttműködjön a szadesszal. Azzal a szdsz-szel, akinek az autópályák körüli korrupcióját még Medgyessy sem viselte el. Emberileg meg utána!
Pl. amikor a népszavazás eredményét nem tudta elviselni.
Gyurcsány legnegatívabb vonása, hogy az mszp-t is magával rántotta!
Úgy pátoszosan!
Amúgy szerintem aki pátosszal végzi a munkáját az nem lopja ki az általa gyártott termékből az anyagot!
Mecsoda pátosz kellett az 5 milliárdos áramkedvezmény kisíbolásához!
Ahhhhhh!
Amúgy én is lemondanék az évi 20 milliós jövedelmemről, ha egy húzással elnyerhető lenne számomra 5 milliárd! Nem pátosz kell ehhez, hanem ÉRDEK!
Az pedig megérne egy misét, ahogy párttársait kiosztotta Őszödön 3-400 ezerért!
Vizet prédikál és bort iszik.
Azt sem hiszem el amit kérdez!
Mindennek semmi köze ahhoz, hogy Orbánt sem szívelem.
Ja, én azt hittem az csak egy szélsőséges kisebbség, egy csürhe és a csendes többség "ti" vagytok, akkor hogy is van ez? Fletó melletti szimpátiatüntetést hányszor próbáltátok megszervezni, 3x-4x, mecsoda tömeg volt ott, a bé(gető)kés többség, vagy másfél tucat fanatikus!