Keresés

Részletes keresés

carlin Creative Commons License 2008.10.05 0 0 5
Bocs 50 dkg-ot akartam írni.
Amúgy én is a helyi piacon próbálom eladni a nyúlat,galambot,a díszmadarakat,díszbaromfikat viszont csak börzén,mert felénk ezeket nem értékelik,csak a húst látják benne.
Régebben anyadisznóm is volt,de már ezt sem éri meg tartani,teljesen tönkretették a mezőgazdaságot.Csak külföldi áru éri meg.
Én is állatvédő vagyok,de nem esem túlzásokba,mint ez a négy mancs,vagy mi,hogy nem tetszik nekik a libatömés,ez felháborít,hiszen a májlibát erre találták ki,ráadásul a hazai máj világhírű.Megint csak gazdasági romlás.Legyenek ők vegetáriánusok én nem akarok és ezzel ne vegyék ki a másik szájából sem a húst.
Előzmény: carlin (4)
carlin Creative Commons License 2008.10.05 0 0 4
Sziasztok!
Nekem is vannak kingek,de ezeket évek óta nem veszik át a környékünkön,pedig régen,középsulis koromban,a szomszéd településen rendszeresen vásárolták.%0 dkg felett az 1 hónap körüli galambot vették első oszt.-ba,de ez 20 éve volt.
A nyúlakról annyit azok is vannak.A múlt hónapban még volt nálunk felvásárlás 1 helyen(5 éve még 3 helyen),és ettől a hónaptól az is megszűnt.
Én a kutyákon kívül azért is tartok állatokat,hogy egy kis hasznot is hozzanak,mert a gatyám is rámenne a tartásukra.Ezért sokan elitélnek minket,pedig ehhez is kell állatszeretet.
Egyébként nem igazán él ez a topik,gondolom sokan csak babusgatás céljából tartanak állatot.
Texas Chris Creative Commons License 2008.10.04 0 0 2
jó ötlet ez a topik. Bár én egyenlőre csak nyúlkat tenyésztek, de érdekel minden más haszonállat. A nyúltenyésztésben nagy hanyatlást látok, felénk sokan felszámolják, már alig találni. De a többi haszonállatnál is elindult ez a folyamat, amit nagyon sajnálok.
bindera Creative Commons License 2008.08.17 0 0 0
sertés = diszn0
carlin Creative Commons License 2008.08.17 0 0 topiknyitó
Itt lehet beszélgetni lóról,kecskéről nyúlról,de díszállatról is,ha nem csak hobbiszinten tartsuk őket.Ilyen topikot nem igazán találtam,pedig szerintem vannak akiket érdekel a sertés tartása,takarmányozása,stb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!