Keresés

Részletes keresés

PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 515

Nem annyira, - ők az atomerőművekre alapozták az energiaellátásukat...

Ha nekünk is annyi energiánk lenne, mint nekik, még a Kövérlaci is elmondhatná a véleményét talán...

:O))))

Előzmény: Fine Tune (511)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 514

Micsoda meglepetés!

Annak dacára kivonják a csapataikat, hogy a támadás lállításának első pillanatában ezt ígérték?

Jééééé!

Akkor most hazajöhetnek Afganisztánból a mi katonáink is, vagy nekik még maradni kell?

És akkor most az amerikaiak is hazaballagnak Irakból?

Porcica, te egy nagyon buta lány vagy, - ha olyan magas lennél, mint amilyen ostoba vagy, ülve nyalogatnád a Holdat...

:O)))))

Előzmény: Törölt nick (507)
Fine Tune Creative Commons License 2008.08.18 0 0 511
Nyilván a franciáknak is káros. Én azonban mélységesen tisztelem Sárközyt.
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 509

Tévedsz, - Orbán nem hibás, Orbán egy mitugrász paprikajancsi, aki feltünési viszketegségében nem tudja tartani a pofáját, és  abbéli nagy igyekezetében, hogy az amerikaiak szemében javuljon a megítélése meggondolatlanul nekiront egy nagyhatalomnak.

Namármost amerikai részről a megítélése nem fog javulni, mert pünkt ugyanúgy baszta el, mint most az oroszokkal, úgyhogy nyereségoldalon az eredmény nulla, viszont a veszteségoldalon az esélyek igen rosszul festenek...

Kár, hogy az ország sorsa bizonyos nemkívánt szituációkban össze van drótozva ennek a fajankónak a sorsával, - ha őt szívatják, nekünk is szopnunk kell...

Előzmény: Priluki (504)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 508
Aki pártatlan, az legalábbis csödben marad ebben az ügyben - ha már nem akar olyanra "vetemedni", hogy az oroszoknak adjon igazat.
Előzmény: maonika (503)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 505

Nagy stratéga vagy te, porcica!

Értesz te ehhez borzasztójan, - látszik rajtad az iskolázottság!

Mind a hat osztály!

Előzmény: Törölt nick (501)
Priluki Creative Commons License 2008.08.18 0 0 504
Értem én! Putyin 2006-ban megjegyezte Gyurcsányról, hogy mennyire pragmatikus. Kissé hajlékony a gerince, de ettől sikamlós, ettől nem bírja a saját párton belüli ellenzéke sem kirakni a szűrét.
Arról már ne is beszéljünk, hogy a NATO tagjai vagyunk. Vannak kötelezettségeink, és ehhez kell tartani magunkat.
A bátorságról meg annyit, hogy a szoclib örömmel vette át Bibó gondolatát, egy demokrata nem fél címszóval.
Mondom én! A baloldal rángatódzik folyamatosan, identitását keresve, de ebben nagy akadály az 1956-os eseményben játszott szerepük(Lásd:Havas Szófia) Most ez köszönt megint vissza.
A végeredmény : Orbán a hibás.
Nevetséges.
Előzmény: PuPu (499)
maonika Creative Commons License 2008.08.18 0 0 503
http://mn.mno.hu/portal/578196

Ez sem éppen arról szól, hogy most aztán sietni kell segíteni mert az agresszor eltaposta a kis Grúziát.
Előzmény: Priluki (500)
Priluki Creative Commons License 2008.08.18 0 0 500
Hm! És az a Magyar Nemzet? Mert már kezded, ezt a "mossuk össze a teljes jobboldalt" trükköt!
Előzmény: maonika (497)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 499

Jaja.

Biztatni kellene ezt a fajankót, - csak így tovább!

Te is szereted, mikor a részeges hivatalsegéd beszól neked, - nemde?

Hidd el, - ha egy csepp esze van, befogja a pofáját egy ilyen helyzetben, nem pattog, mint kecskeszar a deszkán, csak azért, hogy mutassa magát, hogy milyen bátor.

Mint a viccben szereplő ló...

:O)))

Előzmény: Priluki (495)
Rangun Creative Commons License 2008.08.18 0 0 498
Orbán politikai tevékenysége káros az országnak,legyen hatalmon,vagy ellenzékben.A legjobb az lenne,ha eltünne a közéletből és akkor talán közeledni tudna a két nagy párt egymáshoz,legalább annyira,mint ez nyugaton szokás.(kivéve olasz)
maonika Creative Commons License 2008.08.18 0 0 497
A legutóbbi demokrata vezércikke nekem nem éppen Grúzia-pártinak tűnt.
Előzmény: Priluki (495)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 496

Kedves sigan, egyre összefüggéstelenebb vagy, - talán többet ma már ne igyál...

Előzmény: Törölt nick (492)
Priluki Creative Commons License 2008.08.18 0 0 495
Akkor mutass lécci ebből egy falatkát itten nekünk! Oly kíváncsi vagyok. Csak ámulok a szoclib eftársakon, ahogy orbáncot bacogatják. Mert: Ha orbánc nem szól semmit, akkor milyen egy antidemokratikus, - embertelen állat -, mert nem ítéli el az agresszort. Ha elítéli, akkor mekkora szarházi, mert elzárják a csapot a ruszkik, vagyis így népellenes.
Talán az a bizonyos 56 ismét átértékelődik majd a szocik szintjén. Mindjárt ellenforradalom lesz megint, oszt jön majd Horn családja igazolni ezt.
Szégyenletes a magyar baloldal hozzáállása a témához!
Előzmény: maonika (494)
maonika Creative Commons License 2008.08.18 0 0 494
magyar nemzet-re gondoltam, a lapra
Előzmény: maonika (493)
maonika Creative Commons License 2008.08.18 0 0 493
A szélsőjobb is az oroszok mellett van. A magyar nemzeti is elég oroszpárti szellemben ír. Tudod, egy igazi szélsőjobbosnak itt két ellenszenves fél van: az USA-Izrael által támogatott Grúzia, meg a "ruszkik".

De ebből csak az a lényeg, hogy nem csak szdsz szavazókkal vitatkozol, hiába pártkatonázol itt.
Előzmény: Törölt nick (459)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 491
Képzeld, dolgoznak. Ismered a szó jelentését? Nem a polidilibe való  írkálásra gondoltam...
Előzmény: Törölt nick (481)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 490

Haggyad máááá szegényt, hisz így is bészart már a nagy erőlködéstől...

Előzmény: Törölt nick (489)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 489
Szedd már össze magad, James :))
Előzmény: Törölt nick (484)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 488

Osztán melyik ez a NATO ország, okoska?

Meg kell jegyeznem, Magyarországnak, - de a NATO-najk sem ellenfele Oroszország, és az Isten ne is adja, hogy ilyen felállásban kelljen gondolkodnunk...

Előzmény: Törölt nick (480)
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 487

Hogy ez mekkora egy bunkó, - hajót lehetne kikötni hozzá!Krasznaja Armada- írja ez a műveletlen tuskó.

Ja.

Meg a spanyol Nagy Armija...

PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 486

Te szerencsétlen, nekünk nem ez a kenyérkeresetünk, - mi ide csak rajtad röhögni járunk, ha rossz a kedvünk!

Mekkora lúzer vagy te, porcica!

Előzmény: Törölt nick (481)
én12 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 485
Eztet valahogy nem értem. Most a grúzok indultak Moszkvának, vagy az oroszok Tbiliszinek? A grúz csapatok léptek orosz területre, vagy az orosz csapatok grúzra?
Mert amelyik bemasírozott a másik ország területére, az az agresszor.
Az agresszor meg ne sértődjön meg, ha annak nevezik, ami.
Előzmény: Tecs (479)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 482
Nem csak hogy tapasztalt diplomata vagy (egy másik topikból emlékszem rá), de még a NATO országok katonai elhárító szervezeteinek működését, különösképp az "Oroszellenes NATO elhárító tevékenység a Polidilin" c. szakterületet is jól ismered!
Előzmény: Törölt nick (480)
Tecs Creative Commons License 2008.08.18 0 0 479

Ez is a témába vág:

A riporter az egyik kérdésében felidézte, hogy Orbán Viktor szerint "nyílt orosz katonai agresszióra" került sor Grúziával szemben. 

Válaszul az orosz nagykövet így fogalmazott:  "Orbán Viktor az emberek szemébe hazudik, mert mindenki látta, hogy ki volt a támadó".

http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-219221

Ez azért példátlan fejlemény. Nem emlékszem hasonló esetre, amikor egy hazánkba akkreditált nagykövet ilyen durván minősített volna egy vezető magyar politikust. Nem szokásos és nem illendő dolog ez egy nagykövettől, de az üzenetet épp ezért kell nagyon komolyan venni. Mivel a diplomaták nem szokták véletlenül elszólni magukat, bizonyított tény, hogy az orosz vezetésben nagyon mély nyomot hagyott Orbán hepciáskodása. Még annál is mélyebbet, mint ahogyan itt gondoltuk.

zabfaló Creative Commons License 2008.08.18 0 0 478
A bender logok maximum a banánfa levelébe törölgetik magukat, egyebet nem használnak tisztálkodáshoz.:)
Előzmény: Törölt nick (476)
El Bambusz Creative Commons License 2008.08.18 0 0 477
Orbán kezéhez Orosz vér tapad.
Ettől már csak az a szégyenletesebb ha egy hivatalban lévő Miniszterelnőkéhez meg Magyar.
úgyhogy
HAJRÁ VIKTOR!
HAJRÁ GRÚZIA!
USA, IZRAEL VELETEK VAN ne féljetek Grúzok, veletek van VIKTORUNK is.
ÉLJEN ORBÁN VIKTOR!
ÉLJEN GRÚZIA!
ÉLJEN USA!
ÉLJEN IZRAEL!
Medve szívja be a saját gázát.
PuPu Creative Commons License 2008.08.18 0 0 475

Hagyd csicsába ezt a majmot, - ennek itt egy funkciója van: elterelni a figyelmet Vityka fasságáról.

Bármi jó erre a célra, szidná ez a pirézeket is, csak nehogy szóba kerüljön a lehugyozott lángész legújabb idiótasága, - ne legyél partner a kis sunyi szilkének ehhez!

Előzmény: Törölt nick (474)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.17 0 0 474
садитесь - ne bonyolítsuk
Előzmény: Törölt nick (473)
SanyaX Creative Commons License 2008.08.17 0 0 471
Nagyon káros, ezt fejtegettem én is egy másik topicban (ostoba politikusaink).

Orbán hülyébb, mint gondoltam.

A Fidesz még így is a kisebbik rossznak tűnik, de Orbán meg Németh Zsolt ostobaságai jelentősen csökkentették a különbséget. Hihetetlenül hülye vezetőink vannak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!