Tévedsz, - Orbán nem hibás, Orbán egy mitugrász paprikajancsi, aki feltünési viszketegségében nem tudja tartani a pofáját, és abbéli nagy igyekezetében, hogy az amerikaiak szemében javuljon a megítélése meggondolatlanul nekiront egy nagyhatalomnak.
Namármost amerikai részről a megítélése nem fog javulni, mert pünkt ugyanúgy baszta el, mint most az oroszokkal, úgyhogy nyereségoldalon az eredmény nulla, viszont a veszteségoldalon az esélyek igen rosszul festenek...
Kár, hogy az ország sorsa bizonyos nemkívánt szituációkban össze van drótozva ennek a fajankónak a sorsával, - ha őt szívatják, nekünk is szopnunk kell...
Értem én! Putyin 2006-ban megjegyezte Gyurcsányról, hogy mennyire pragmatikus. Kissé hajlékony a gerince, de ettől sikamlós, ettől nem bírja a saját párton belüli ellenzéke sem kirakni a szűrét. Arról már ne is beszéljünk, hogy a NATO tagjai vagyunk. Vannak kötelezettségeink, és ehhez kell tartani magunkat. A bátorságról meg annyit, hogy a szoclib örömmel vette át Bibó gondolatát, egy demokrata nem fél címszóval. Mondom én! A baloldal rángatódzik folyamatosan, identitását keresve, de ebben nagy akadály az 1956-os eseményben játszott szerepük(Lásd:Havas Szófia) Most ez köszönt megint vissza. A végeredmény : Orbán a hibás. Nevetséges.
Biztatni kellene ezt a fajankót, - csak így tovább!
Te is szereted, mikor a részeges hivatalsegéd beszól neked, - nemde?
Hidd el, - ha egy csepp esze van, befogja a pofáját egy ilyen helyzetben, nem pattog, mint kecskeszar a deszkán, csak azért, hogy mutassa magát, hogy milyen bátor.
Orbán politikai tevékenysége káros az országnak,legyen hatalmon,vagy ellenzékben.A legjobb az lenne,ha eltünne a közéletből és akkor talán közeledni tudna a két nagy párt egymáshoz,legalább annyira,mint ez nyugaton szokás.(kivéve olasz)
Akkor mutass lécci ebből egy falatkát itten nekünk! Oly kíváncsi vagyok. Csak ámulok a szoclib eftársakon, ahogy orbáncot bacogatják. Mert: Ha orbánc nem szól semmit, akkor milyen egy antidemokratikus, - embertelen állat -, mert nem ítéli el az agresszort. Ha elítéli, akkor mekkora szarházi, mert elzárják a csapot a ruszkik, vagyis így népellenes. Talán az a bizonyos 56 ismét átértékelődik majd a szocik szintjén. Mindjárt ellenforradalom lesz megint, oszt jön majd Horn családja igazolni ezt. Szégyenletes a magyar baloldal hozzáállása a témához!
A szélsőjobb is az oroszok mellett van. A magyar nemzeti is elég oroszpárti szellemben ír. Tudod, egy igazi szélsőjobbosnak itt két ellenszenves fél van: az USA-Izrael által támogatott Grúzia, meg a "ruszkik".
De ebből csak az a lényeg, hogy nem csak szdsz szavazókkal vitatkozol, hiába pártkatonázol itt.
Meg kell jegyeznem, Magyarországnak, - de a NATO-najk sem ellenfele Oroszország, és az Isten ne is adja, hogy ilyen felállásban kelljen gondolkodnunk...
Eztet valahogy nem értem. Most a grúzok indultak Moszkvának, vagy az oroszok Tbiliszinek? A grúz csapatok léptek orosz területre, vagy az orosz csapatok grúzra? Mert amelyik bemasírozott a másik ország területére, az az agresszor. Az agresszor meg ne sértődjön meg, ha annak nevezik, ami.
Nem csak hogy tapasztalt diplomata vagy (egy másik topikból emlékszem rá), de még a NATO országok katonai elhárító szervezeteinek működését, különösképp az "Oroszellenes NATO elhárító tevékenység a Polidilin" c. szakterületet is jól ismered!
Ez azért példátlan fejlemény. Nem emlékszem hasonló esetre, amikor egy hazánkba akkreditált nagykövet ilyen durván minősített volna egy vezető magyar politikust. Nem szokásos és nem illendő dolog ez egy nagykövettől, de az üzenetet épp ezért kell nagyon komolyan venni. Mivel a diplomaták nem szokták véletlenül elszólni magukat, bizonyított tény, hogy az orosz vezetésben nagyon mély nyomot hagyott Orbán hepciáskodása. Még annál is mélyebbet, mint ahogyan itt gondoltuk.
Orbán kezéhez Orosz vér tapad. Ettől már csak az a szégyenletesebb ha egy hivatalban lévő Miniszterelnőkéhez meg Magyar. úgyhogy HAJRÁ VIKTOR! HAJRÁ GRÚZIA! USA, IZRAEL VELETEK VAN ne féljetek Grúzok, veletek van VIKTORUNK is. ÉLJEN ORBÁN VIKTOR! ÉLJEN GRÚZIA! ÉLJEN USA! ÉLJEN IZRAEL! Medve szívja be a saját gázát.
Hagyd csicsába ezt a majmot, - ennek itt egy funkciója van: elterelni a figyelmet Vityka fasságáról.
Bármi jó erre a célra, szidná ez a pirézeket is, csak nehogy szóba kerüljön a lehugyozott lángész legújabb idiótasága, - ne legyél partner a kis sunyi szilkének ehhez!
Nagyon káros, ezt fejtegettem én is egy másik topicban (ostoba politikusaink).
Orbán hülyébb, mint gondoltam.
A Fidesz még így is a kisebbik rossznak tűnik, de Orbán meg Németh Zsolt ostobaságai jelentősen csökkentették a különbséget. Hihetetlenül hülye vezetőink vannak.