De nem is ér el semmilyen eredményt.Ez számomra azt bizonyítja, hogy azelőtt viszont doppingolt. ( amit itt többen kétségbe vontak, bizonyítottság hiányában és holmi pisilési problémává alacsonyítottak).
"Idegesített, hogy támadnak, idegesített, hogy mindenfelől. Nem értettem, miért voltam ennek újra kitéve. Mindegy, megszoktam már, hogy ellenszélben kell előre mennem. Azt is megszoktam, hogy rajtam köszörülik a nyelvüket az emberek, ez van. Nekem ez jutalomút volt, edző nélkül jöttem, nincs, aki segítsen, jövőre viszont már szeretnék méterekkel nagyobbat dobni, feltéve, ha nem gátolnak sérülések, mint most, hiszen tavaly mindkét térdemet meg kellett műteni. Nyolc hónapos edzés után vagyok itt."
"Teljesen más verseny volt, mint Athénban, oda esélyesként mentem, ide meg a világranglista 30. helyezettjeként. Nem voltam feszültebb, de féltem kicsit, az első dobásomnál ki is léptem. Nem baj, lesz ez jobb is" - összegzett.
Ha Fazekas 65 méter körül tudna dobni, azzal akár a legjobb nyolc közé is bejuthatna.
És nyugdíjas korára újra elérné a 70 m-t!!
Nem érti , miért bántják!
Athénba miért esélyesként ment, most meg miért nem???
Az olimpiai ezüstérmes Kővágó 60,79, 59,46, 60,44 méteres sorozatot produkált, amit összesítésben csupán a 21. helyet jelentette. A Honvéd atlétája feldúltan nyilatkozott a vegyes zónában, ahol az újságírók várták. "Az olimpiai ezüstérmem nem ér annyit, hogy kihozzák ide az edzőmet. Olyan ez, mintha egy Forma-1-es pilótának azt mondanák, hogy állítsd be magad a kocsit" - mondta.
na, most jöhetne az, hogy szerencse...hajrá Fazék...mert a fizikus hiába számolja ki, hiába optimális minden...az a qrva szerencse....csak az ott állna mellette...
tudsz szerezni egy listát arról, hogy hány úszónk szed hivatalosan asztma elleni gyógyszert? (de elég ha a kerékpársportból hozol egy adatot) aztán ha ez megvan nem fogsz mégegyzer butaságot kérdezni.
Mind reppet hallgat, sokat alszik, és zabálja a pizzát!
Noná, hogy nem dopping! De ezek nem kicsúszott dobások, hanem folyamatosan javuló felkészülés és a hatékonyabb doppingból erednek. Kiugró eredmény az volna ha egy masszívan 60 métereket dobáló diszkoszvető kezéből úgy csúszna ki a korong hogy 71 m-ig meg sem állna.
Ilyen nincs, a dobószámokra máig érvényesek a fizika törvényei. Egy fizikus hallgató fejben kiszámolja neked, hogy mennyi energiát kell közölnöd egy ismert súlyú eszközzel hogy a kívánt távolságig repüljön, ehhez megadja neked még a röppálya optimumot is...
"Sajnos azt kell látnom, hogy kicsúszott dobások nincsenek"
ez erdekes. szerinted hogy lehetseges, hogy az uszok 3-4-5mp-ekkel javitjak meg a sajat idejuket most? es nem csak felpsz, hanem a legtobb magyar, inkluzive a 18 eves elso olimpias is?