Na de mi volt a bankkártyán, mielőtt a román titkosszolgálati ember, akihez egyedül sietett a fekete autón, degeszre nem tömte a zsebeit...
És különben is, a bankkártya globalista vérszívók találmánya. A becsületes magyar ember ropogós bankókkal fizet, a csizmaszárából vagy a gatyakorc mellől, pláne Erdélyországban, ahol még turulszárnyakon száll a küküllői dombok felett a magyar virtus szelleme.
Dehogy... mondom én, hogy ez kifejezetten reményébresztő és bizalomerősítő wellnessprogramra tett ajánlat Kövérnél, eszem ágában sem volt elhinni a ballib média mocskolódását, amely szerint ezek a szavak önakasztásra buzdítanak, éppen ezért ajánlottam magam is jó szívvel ebben a kínos helyzetben a gyakorlatot Orbán elnök úrnak.
É az, hogy egy fillér nélkül utazott, nem azt jelenti-e, hogy a finanszírozójához készült, aki a román titkosszolgálat jóvoltából degeszre szokta tömni a zsebeit?
Ahogy ez a szennyes történet kikerekedik, az orbáni nemzetrombolás egész ördögi gépezete feltárul előttünk, az eddig érthetetlen mozzanatok is a helyükre kerülnek...
Eladta Erdélyt tizenhatezer forintért, mert momentán ennyit ért neki, ugyanis a rendőri ellenőrzés reflektorfénybe állította volna a titkos találkáját, ahova a júdáspénz miatt sietett, egyedül, fekete autóban, egy fillér nélkül...
Orbán elismerte a hibáját. Mit akartok ballibesek tőle? Akassza fel magát?
Ugyan, dehogy. Legföljebb annyit, hogy "járjon elől jó példával. Menjen le a pincébe, keressen egy jó erős kötelet, meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kösse fel magát".
Na most, mivel a fentiek a jobboldali véleményformálók szerint nem jelentik azt, hogy az illetőnek azt tanácsolták volna, hogy akassza fel magát, ellenkezőleg, vérpezsdítő derűt sugárzó rokonszenvtüntetésszerű jókívánságok, hát nyilván Orbán elnök úrra is ráférne egy ilyen wellnessprogram.
Tévecc. Eu a helyszinen 1000 euróig terjedö birság, útlevél bevonás., jogsi bevonás. Ott is hatályban van, hogy vezetésre alkalmas állapotban ülhetsz a volán mögé. vezetöi képességeidet pedig igazolnod kell.
Volt már Orbánnak olyan esete is amikor Erdélybe útlevél nélkül indult neki. Románok nem akarták beengedni .Kovács László külügyér személyes közbenjárására engedték be Erdélybe!
Magyarországon is érvényesek a KRESZ szabályok a románokra is, csak éppen Fletó zsandárjai egyszerűen elnéznek nekik mindent.
Mielőtt elkezdesz észt osztani: naponta látom a több ezer román autót és kamiont a 43-ason. A legkevésbé sem szabályosan közlekednek. De olyat még nem láttam, hogy román (bolgár, török stb...) autót (kamiont) kivettek volna a sorból gyorshajtás miatt. Pedig bevett gyakorlat, hogy a kamionok leszabályzási sebességen jönnek be a városba. Persze a yard volt olyan éber, hogy engem fel akart jelenteni, mert a tilosban álltam meg a házam előtt, hogy kinyissam a kaput...
Csak az a baj egy ilyen gyűjtögetéssel, hogy sosem lehet abban biztos, hogy tényleg ott van mindegyik nála, mert ha ez nem áll fent, akkor sajna semmiféle következtetést nem lehet levonni a hamis adatokra építve.
Nezd ha megnezed a hozzaszolasszamom akkorlathatod, hogy messze nem en vagyok itt a legtobbet. Mig mas anyazik meg baromsagokrol trecsel en pl. komolyan utananezek/olvasok a tenyeknek.