Gyerekek, hogy mi van itt Kolontáron a vörösiszaptól! Felét nem mondják a hírek! Ajkán már nem kapsz ásványvizet!!Sajna ismerős , és távoli rokon is már meghalt az iszaptól!(feleségem Kolontári) Ilyet még nem láttam!!(nem is akarok többet) sajna, azt már nem árúlják el, hogy tudták valami lesz, mert áteresztett napok óta, és nem tettek semmit!!Tegnap épp arra jártunk, és láttam oldalt a gát oldalán a szivárgást, több helyen!
Reménytelen ügy,tényleg az lesz a legjobb ha soha semmit nem szólok hozzá,egyébként az érintettektől, a "régi motorosoktól" bocsánatot kértem. Idézek:"Bocsi Zsaa ,bulit,vegyétek tárgytalanak az újraírásomat."
Ha azt hitted erre is van sablon, akkor ezek szerint nem is ismerted a sablont és úgy akartad kijavítani 2 régi motoros beírását.
Ha én "új" vagyok valahol, akkor biztos nem javítok ki 2 "régi" játékost olyanban, amiben magam sem vagyok bizonyos. Legfeljebb megkérdezem, hogy nincs-e erre is egy sablon, amit követned kell, ha esetleg rád kerül a beírás "kötelezettsége".
Bocsánat, nem fontoskodni akartam,/ nem szokásom!!! / , de azt hittem erre is van sablon,annyira nem vagyok járatos ezekben az ügyekben,én csak jót akartam. Légy kicsit megértőbb, türelmesebb,én még mindig új vagyok köztetek, nem ismerem a szokásokat. Ezzel a kioktató stílussal megrémisztesz,nem lehetne valami emberi,"baráti" módon írnod,?már kezdek félni tőled,megijedek és elfutok,ugyanis nem szoktam hozzá az effajta stílushoz.:(