Figyelj, kicsi droid: aki nem tartozik az egyik droidseregbe, az nem feltétlenül tagja a másik, szembenálló droidseregnek. Volt már rá példa, hogy kitekintettél a droidtáborokon túli világ felé? Mert ha nem, akkor itt lenne az ideje.:))
Akiket itt idegeskedni látok, azok jobbos droidok: "miért foglalkozol ezzel, miért nem mással, blablabla".
Nagyon értelmes levezetés, hogy helyettem senki ne legyen okos, és ne mondja meg, hogy mit is gondolok.
Se Fletó, se Orbán, se Horn Gábor, senki.
Én meg ebben a dologban pont azt gondoltam, hogy a szavazás arról, és nem egyébről szól, mint az a papíron áll, és ne győzködjön senki áttételes és jelképes jelentésről.
És miután a feltett kérdések egyértelműen arról szóltak "szeretsz e, akarsz e fizetni?" előre tudható volt a válasz is rájuk a helytelen kérdésfeltevés okán.
Így aztán nem is mentem hülye kérdésre válaszolni.
Ha például úgy teszik fel a kérdést, akarod e, hogy a felsőfokú oktatás ingyenes legyen, azaz a mindenki pénzéből fizessék a milliomocsemeték tanulását is, és ez által csökken majd a jövedelmed, talán csak éppen annyival, hogy még gyermeked középiskolai tanulását se tudjad fedezni, a korrekt kérdésre hányan adtak volna igen szavazatot?
Nézd Boris, te polidili legbutábbik mocskolódója. Ha azorbán egy kommunista párttitkár cigányvajda fia, hogy a lópikulában lehet magyar paraszt, amikor a cigány ember parasztnak mondja a magyart, a román meg dák hegyipásztor és nem földműves náció?
"Tökmindegy milyen névvel, nem lehet venni földet ha nem román vagy."
Te igazi gyöngyszeme vagy a jobbos droidseregnek.:))
Nem a név a lényeg, hanem a név viselőjének tulajdoszerző képessége a román termőföld vonatkozásában. Lefordítva eccerűre: ha Orbán földet akarna vásárolni Romániában, akkor vszínűleg - feltételezve, hogy több esze van, mint neked - egy román állampolgárságú strómanon keresztül tenné.:))
Én azzal foglalkozok amivel akarok, de ide csak azért írkálok, hogy ezzel idegesítsem a jobbos droidokat, hogy aztután feltehessék a kérdést: miért foglalkozok ezzel, és miért nem azzal, ami a jobbos droidnak jobban tetszene? Hát ezért.:))
Mondták e a tészta osztogatók, hogy kötelező azt embereknek megenni?
Vagy az ilyen tésztát disznóval, csirkével tilos feletetni?
Ha megkérdik akik kapták, örültek e neki, azt mondják, igen.
Ezen túl már csak azon lehet vitázni, hogy miért nem az ő ötletük volt a dolog.
Én is agyaltam azon, hogy a szocik is belegondolhattak volna egy közpénzből lévő demonstratív koronaúsztatásba, mit lehet tudni, hátha hoz valamit a népszerűségből a konyhára?
Tökmindegy milyen névvel, nem lehet venni földet ha nem román vagy. Ti miért nem a regnáló hatalommal foglalkoztok? Miért kell kitalálni baromságokat? pl. Motimmal is foglalkozhatnátok Miért kapott 2 milliárd ft áramkedvezményt.