Az N95-nél sajna gyakori ez a jelenség, valszeg vmi szériahiba, mint anno a Siemens aksiherélése, csak itt a szoftver szokott lenni a ludas, nem a vas :-(
Sziasztok, nekem is N95 8GB van és az lenne a problémám vele, hogy naponta 2-3szor teljesen magától kikapcsol és csak úgy tudom vissza kapcsolni ha kiveszem az aksit vissza teszem és újra bekapcsolom, mi lehet a baj??? Köszi
1van egy vitamaxos telom. hogy tudnám átirányítani a hivást+smst egy t mobile -osra? 2 nézem a domino dijszabást és és van ott olyan h SMS-csomag 15 375 Ft 15darab 25 Ft/darab ezt hol lehet aktiválni és mind3 mobilhálozatba érvényes?(belföldi)
A max 450 nap körül van, ha létezik még. Egyébként 365. Szal a két év az tuti bukta. De ezt jelezte is, mint mondod. A mobilban max az akku aludt volna el. Meg számíthatsz rá, h esetleg nem fogja olyan sokáig bírni, mint régen. Esetleg hamarosan cserélni kell.
szeretnék vmit kérdezni, talán tud itt vki segíteni:
volt egy régi mobilom amit két éve kikapcsoltam és elraktam azóta se használtam. benne hagytam a simet, mindent.
most elővettem gondolván hogy ha veszek egy feltöltőkártyát akkor simán tudom újra használni. ehhez képest amióta bekapcsoltam azt írja ki hogy "Hálózatkeresés".
kérdésem: mi az oka ennek? a hosszú inaktivitás miatt "zárolták" a simkártyát? esetleg a mobilban romlott el vmi?
nem akarom potyára megvenni a feltöltőkártyát, ha már eleve használhatatlan a telefon...
A segítségeteket kérem. A siemens A55-ös mobilommal az Unokám játszott. Azóta nem tudom bekapcsolni. A "Telefon letiltva !" és a "Készülékkód" felirat jelenik meg a bekapcsoláskor, ill. az SOS lehetőség. Próbáltam már a " *#0606#" megoldást, de az sem segített.
Segítsetek nekem ha lehet, régen használtam a telefonkódot, már elfelejtettem, de most jó lenne, mi a fenét tegyek, hol lehet fellelni,minden fáljbe betudok menni, és szerkesztőjével megnyitni változtatni azt, az sman segítségével, de nem tudom a kódot hol tartalmazza.Vagy ha tudtok egy olyan progit, mit régebbi telómnak volt az a szolgáltatása, hogy használatkor amikor én hívok valakit, kér egy kódot. A P900 ezt alapból nem tudja, csak bill.zár van, az meg erre nem elég, a sim kártyámat folyamatosan akarom védeni. Köcce...
Na, ez télleg érdekes. Erre max egy ötletem van, ha elmozdult benne a zelem, nem érintkezett, és a cserével helyére ment. De ha nem ez, akkor ez rejtély, vagy vannak koboldjaid :-))))
No megoldódott a problem,ugyanis beletettem egy másik sim kártyát,már ugy is jo volt.Visszaraktam az enyémet,s láss csodát nem kell órát állitgatni már. Ez érdekes....
Nem tudom,hogy van e kis akksija. Ezt honnan lehet megtudni? Egyébként a használati utasitás irná. Régebben ha a rendes akksit kivettem,csak akkor kellett időt meg dátumot állitani.Most meg minden bekapcsoláskor. Bosszantó,mert az ébresztő se müködik kikapcsolt állapotban. Szoftverfrissités lehetséges bluetotth meg pcsuite segitségével? Tudtok valami frissitős linket?
Sziasztok! Mitől van az,hogy egyik naprol a másikra elfelejti az óra és dátumbeállitásokat a telefon szimpla kikapcsolás után? Mint ha kivenném az akksit...(Nokia 6233)
A telefon számlázó menüpontjára gondolsz v a rendes fizetendő számlára -ez utóbbi a vodára tartozik, ott reklamálni, az előzőnél meg az a csoda, ha jól csinálja.
Sziasztok ! Egy olyan problémám lenne, hogy a mult hónapban vettem egy független mobilt. Beleraktam az előfizetéses pannon kártyámat ( a sim pinkódját megszüntettem, hogy ne kelljen minden bekapcsoláskor beírni), s azzal ment a telefonálásom. Vettem wapon keresztül pár játékot, s wapoztam is. A játékokra mindig jött a szöveges üzenet, hogy mennyibe került, összesen kb 2500ft-ba. A wapomon a hó közepén megnéztem az egyenlegemet, s meglepődve tapasztaltam, hogy kb 18000-nél tartok. Hozzá se nyúltam utánna a waphoz( azaz meg se nyitottam ), mégis kijött a zárásnál 30000 ft- os számla. Ja és még a wapozás alatt a számítógéppel szinkronizáltam a telót, s mentek onnét is adatok oda, vissza. Kérdésem az, hogy a wapon keresztül vagy a számítógépen keresztül ( főleg, ha meg van nyitva a net ) hozzáférkőzhettek e a simem kódjaihoz, mert volt olyan nap, mikor nem is telefonáltam, s 6000 ftos wap jött le... Mi a teendőm? a pannonnál kiröhögtek, hogy nincs ilyen. sztem van. várom válaszaitokat. Üdv
Mult héten kódoltattam ki a t-mobile-os telómat hogy kártyafüggetlen legyek. Beraktam a Vodás simet ami mukodott rendesen csak az a probléma hogy nem jol számláz.
Pl most kuldtem egy sms.t a 1270re ami 120HUF- ba került. Ügyfélszolgálat szerint náluk minden a legnagyobb rendben és persze ők jol számláznak. (hétvégi telefonbeszélgetés hálozaton belül 1.34mp> 320HUF. Hétfő déli beszélgetés hálozaton kivul: 4:55mp 884HUF
Egyenlegfelhivás szintén 100ft.os tétel
Vkivel történt már hasonló? Lehet e annak az oka h kifuggetlenitettem a telom és a telom vmi szar adatokat kuld a vodának?
Nem biztos, hogy ez a megoldás, de workaround: törölni kell a telefonból a címjegyzéket, azok csak a SIM kártyán legyenek. Egyik ismerősömnél úgy tudom, ez megoldotta a gondot.
Egy Nokia 1208-as alapkészülékem van. De olyan rémesen bosszant, hogy a névjegyzékbe bevitt számok neveit nem írja ki, amikor hív valaki. 40 telefonszám közül nehéz csak a számról azonosítani valakit...
Hogyan lehet azt beállítani, hogy híváskor ne a hívó fél számát, hanem a nevét írja ki?? Természetesen a mini kézikönyv semmit sem ír erről....