Nem értelek, tegnap este mikor beírtad valamelyik polgármester tervezett táblaállitását fellélegezve -mégse hülye otthon mindenki-, helyeslésemnek adtam hangot.
Nem akkor kezdodott a szervilizmus... De mondom, sztem nem azok alapjan itelnek meg, osztrakok horvathok elsosorban a hideghaborus idok paneljei alapjan, az oregebbekneb beugrik nemi monarchia, az olahok az Erdely-gorcstol es buntudattol nem tudnak szabadulni, a racok, ukranok nemi kisebbrendusegi erzessel neznek a magyarokra, osztrakok, szlovenek, horvathok meg lenezessel. Ez van.
Kénytelen vagyok felhívni az ide irogató kollégákat, hogy ne offoljanak mindenféle határnyitási problémákkal, mert itt most komoly témáról van szó! A sörröl! És a módik nagyítóval figyelik az offtopicolást! Én szóltam!!! (:-)
Azért az a szervilizmus, amit az ember magyar oldalon a 90-es évek elején tapasztalt az elég arcpiritó volt. Nem kell rajta csodálkozni, hogy ez a bunkóban fensőbbrendüségi érzeteket indukált, amik nem múlnak el egyik napról a másikra. Egyetlen normális reakció lehet az osztrák lépésre, hogy magyar oldalon is kirakják a táblákat. Oszt basta, nem kell bunkózni. Már csak azért se, mert a labanc azt csinál saját területén amit jónak lát.
Ez szamomra mindig is rejtely volt, hogy az amcsik olyan kibaszott porgosen meg intenziven elnek, ejjel nappal dolgoznak, gyurnak mint allat, kozben a soruk-kavejuk meg egy hig lotty... Sosem ertettem.
Szokas kerdese, en mar megszokam ezeket a konnyu amerikai soroket.Nemreg volt valami evfordulo az amerikai Budweisernel es akkor gyartottak az eredeti recept szerinti sort erre az alkalomra es az egy teljesen europai izlesu sor volt.Tudnak itt is gyartani ilyeneket de nem tomegaru
Ha jugoban voltam akkor meg jugo volt mindig zlatorogot ittam.Azota meg nem voltam.A legrosszabb az apatini sor volt.De most ok is gyartanak licence alapjan nemet soroket es szegeden a Kati uszohazon az volt csapolva a nevere nem emlekszem es egy nagyon jo kis sor volt
Az a gyanum, mintha te nem akarnad megerteni a felvetesemet. Miert lenne atmeno forgalombol olyan, ami zsakfalvakba zudul? Ennyi a szereny kerdesem, de valahogy mindig lepattan rolad.