2002 olimpiai bajnok férfi műkorcsolyázója, aki 2003-ban vonult vissza az amatőr sporttól csípő sérülése miatt. Azóta tagja az amerikai Stars on Ice csapatának és már 2. éve szerepet vállal az orosz televízió Sztárok a Jégen (idén Ice Age) címmel futó műsorában.
Fontosabb eredményei:
2002. olimpiai bajnoki cím, négyszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok
Az a helyzet, hogy kezdek kicsit félni, mert ugyan már a kezembe van az áprilisi show jegye, de most néztem az Ice Symphony honlapját, ahol Prága már nincs fent:(
A londonit szívesen bevállalom:)) Kaiser Chiefs-re megyek majd jövő hét szombaton.
Úgyhogy, a keretbe erre a hónapra nem fér több külföldi koncert.
Brigi, és milyen zászlóval láttál minket? Magyarral vagy orosszal? A kameraman teljesen összezavarodott, mikor a nagy orosz éljenzések után előhúztuk a magyar zászlónkat:DDD
hát szívesen cserélnék veled, mármint, hogy menj csak helyettem te a koncertekre :D
én sem csípem annyira, csak Noelt szeretem, a többit nem.
én a londonira pont ezért nem akarok menni, amiért te igen!:P hát igen, mások vagyunk ebben!:P
"véletlen", mert úgy volt, hogy mi nem tudtunk foglalni jegyet, és senkinek sem sikerült, de a Zoli (fogalmam sincs hogy sikerült) véletlen (áááá nem direkt csinálta....) foglalt jegyeket... aztán azt hittük elveszett a foglalás (nagy-nagy örömömre), de végül mégiscsak sikerült (elvileg), mert az utalás megtörtént, csak jegyet mi nem kaptunk! állítólag koncert előtt kapjuk meg... (tuti átvágtak minket) szép lesz kimenni Londonba és ott rájönni, hogy nem is él a foglalás.... majd meglátjuk mi lesz.
te mire mész Bécsbe?
egyébként még vannak ülőjegyek Bécsbe!:) mi áruljuk!:P
Mázlista, a londonira én is nagyon el szerettem volna menni, mert az előzenekaraik is iszonyú jók lesznek (Kasabian és a The Enemy). Úgyhogy, irigykedem ezerrel! A bécsi Oasis-en is gondolkoztam, mert a zenéjüket imádom, csak azt nem, ahogy lenézik a közönséget... de az a londoni 3 in 1 koncert nagyon-nagyon vonzott! Hogyhogy véletlen jött? Egész délelőtt drukkoltam a barátaimnak, hogy sikerüljön jegyet szerezniük, utána találták ki a 3. napot:)
Jaskának egy cseh barátnője majd utánanéz, hogy hol lehet jegyet szerezni, vagy mikor kezdik árulni őket:) Úgyhogy, még nincs feladva az Ice Age 2:)) A honlapján még mindig szerepelnek a cseh dátumok.
Azért, hoztam egy képes linket, hátha felcsigázza az érdeklődéseket (alminar, ha te is betévedsz, neked szintén ajánlom): http://imgsrc.ru/asoli/12066181.html
Április elején lenne elvileg, de ez még koránt sem biztos, mert ugye az Ice Age programja kb. naponta változik. Jaskának írtam mailt, ha esetleg hall róla valamit, akkor szóljon. Milyen koncertek és hová? Februárba én is megyek majd Bécsbe, koncertre:)