Ne haragudj, de ismét egy kérdésem lenne hozzád, hátha tudsz valami infót.
Mint már írtam, Mahdiára megyün, a Vincci Nour Palacba. Azt tudom, hogy az 5* szállodákban a férfiaknak a vacsoránál kötelező a hosszú nadrág,igy volt ez az Amírban is. De kérdezem, mivel az Amírban egy nyári ruhában lemehettem vacsizni, vagy egy blúzban és egy térdnaciban, hogy itt a Vincciben szerintem ez megállja a helyét.
Ebben tükörtojás szerű tojások, kis csípős kolbászok olyan lecsó szerűen elkészítve, nagyon csípősen finom.
Én egy hete még ezt ebédeltem a parton, de mivel étlapon nem volt, hanem tavaly a pincér csináltatta meg, most megcsak körülírtuk, így nem tudom a pontos nevét.
lehet, hogy nem az, de én egyszer ettem, /kb. másfél hete Sousse-ban, étteremben/ egy Cordon Bleu-t, és ( még, ha tudjuk is, hogy a tunéziai kaják mások, mint máshol, nem csak a fűszerezésre, hanem kinézetre is...), szóval az is szinte kisértetiesen így nézett ki :-)
Már nem vagyok mai lány, idegen nyelvet egyáltalán nem beszélek, ennek ellenére Monasztírba egyénileg mentünk vonattal és nagy élmény volt, Ti se hagyjátok ki, vágjatok bele nyugodtan!!!
Anginga: nem korrekt a tobbi irodaval szemben? az az iroda nem indit Monastirba ha tok folosleges, akkor nalad megis miert van? az utas (en) dontott, akart veled menni, de te nem akartal "engedni", ezert lesz egyenileg ;-)
Őszinte legyek? Sousse-ból tök fölösleges szervezetten menni Monastirba. Amúgy én bármit megengedek:) Csak nem biztos,hogy korrekt a többi irodával szemben, de mindig az utas dönt.
Anginga: felreerted, en csak egy napos kirandulasra gondoltam, mert a szervezettet mindenki eroltetett menetnek tartotta, egyenileg nem vagnek bele, de mar 4-en, 6-an szivesen, amolyan boztonsagerzesbol, megiscsak Tunis nem egy kisebb falu Monastirba mar magunk megyunk (mert te nem engedted, hogy hozzad csatlakozzunk)
kevesbe mereszek TARSASAGA! szeptember elejen Sousse-ba megyunk (Marabout), mint mar emlitettem tobbszor is, harmadszor. eloszor (2003) nemmereszkedtunk Sousse hatarain kivulre, de 2005-ben mar beneveztunk a Sahara-turara. iden Tunis-Karthago-Sido Bou Said tervben van, bar nem vagyok benne biztos, hogy az egyenileget be merjem-e vallalni, bar egy monastiri kirandulas ugy gondolom egyenileg menni fog ha esetleg szeptember elejen lenne egy, de akar tobb par is, aki hasonloan nem biztos a dolgaban :-))), T-K-SbS ugyben, de mondjuk negyesben, hatosban lenne kedve nekivagni, hogy azert megsem idore kelljen vegigcaplatni a varosokat, latvanyossagokat (nem feltetlenul kell a Marabouban laknia), osszeallnank kirandulni aki kedvet erez ilyen kirandulashoz, szivesen vennem a jelentkezeset
Én negyedszer voltam a Marhaba Beach szállodában. Nagyon jók a tapasztalataim, mindíg tengerre néző, kifogástalan szobát kaptunk, bár ismerős pár kapott a szálloda olyan részébe ami szerintem a személyzetnek volt fenn tartva.
A szobákat minden nap takarítják, törölközőt minden nap cserélnek. Soha semmi nem tűnt el a szobánkból.
A személyzet maximálisan gondoskodik a vendégek kiszolgálásáról.
Félpanzión voltunk mind a négy alkalommal, de nem is bírtunk volna non stop étkezni, annyira bőséges a választék. A kertje gyönyörű, tele pálmafával, pool bár, ahonnan 2 felszolgáló folyamatosan kínálja az üdítőt , sört (jó a helyi sörük), frissen csavart gyümölcskktélokat, ásványvizet ott a medence körül és a szállodához tartozó parti napozóágyakoz.
Minden este animációs műsorok . Az elég későig szokott tartani, aki a medencére és a tengerre néző szobát kapja annak kicsit zavaró lehet.
Ide szoktak átsétáni a Marhabából a vendégek is, nem lehet nem hallani a műsort.
Ha kíváncs vagy még valamire, kérdezzél, válaszolok.