Jövőre is lesz újbuda! NBI!!Csak kiváncsi voltam rád!! Hol nyalizol?De legyen igazad.Én nem nyalizok sehol!Elég volt megnéznem a hétvégi forduló eredményeit!!Sajnálom! Ennyi!!!!És hogy ne örülj!:)De nbem haragszom rád,mert áttértem a hindu vallásra!Tudod,minden megbocsátható!!!!! :)
Gratuálok az ifi és a felnőtt csapatnak is! Bár elég izgalmasnak tünt az első félidő, valahogy azt a fránya védekezést nem sikerült összeszedni....az a bal oldal valahogy nem állt össze! :-( Az összes gólt szinte ott kaptuk, nem tudták semlegesíteni az inárcsi beállóst, ez csak egy laikus vélemény! Bár a mi beállósunkal Szanival pedig az ellenfél nem tudott mit kezdeni :-) és a nagy lendülettel játszó Gyönyinkel sem!! Jó volt nézni, hogy végre összeszedte magát!! Szélsőink mint mindig hozták a formájukat, gyors lerohanások szép befejezések! Kinga szokása szerint jókor jó helyen, nagyon ügyes volt!!! Ezen a meccsen azt kell, hogy mondjam nagyon jól tudták a lányok gyakorolni az emberhátrányt :-) Örültünk, ha több mint 3an voltunk fent a pályán! Ahogy az egyik letelt, ment ki egy másik! Szinte mindenért 2percet kaptunk, a másik oldalon hiába húzták tépték a lányokat, nem sűrűn küldtek ki az Inárcsból senkit! De nem baj, így is sikerült gólokat lőnünk!
Nyugodt lehetsz ez a mostani IFI biztos,és amig az átigazolások nem voltak meg addig is tisztességesen helyt álltak a lányok/nem kaptak ki 15-20góllal amit ti még a honlapotokra sem irtatok ki vagy 3 hétig/
Nem máshol kellene keverni .......a dolgokat mint más fórumokon is néha teszel a sajátotokon meg nyuszi vagy.
Tisztelem a szakmai hozzászólásaidat amiket irsz,de a fórumotokon is úgy szólj hozzá mint máshol.
szerintem is hallgass ;) jut eszembe..10-ből 10x mi? :D szezon hogy is indult nektek? 3-ból semmi olyan csapattól is sitt akit előző évben 20 góllal küldtek haza? Aztán őket is mások 20 góllal..tehát nem ők erősödtek :p
kicsit zavarodottan írsz..mi fog fájni nekem? mi lesz velem jövőre? miről hadoválsz?
Sok mindent akartam írni neked,de inkább hallgatok!!Csak annyi:HAJRÁ ÚJBUDA!Mi lesz veled jövőre? :) ezt a jelet meg utálod! Miért használod?AJjjjjjjjjAJ! Van gondod elég! :))Újbuda: NB I. Ez fájni fog?