Az a baj, hogy 3 légiós oké. De Thomas nem erősítés, én arra tippelek ő nem fehervari bejglit eszik karácsonykor. Nincs dobása, betörése és a védekezése sem extra. Persze örülök, ha rám cáfol , ne legyen igazam. Fazekas esetében ugyanazt éreztem , mint Te. Hát ha neki nincs annyi agya, hogy felfogja, hogy mekkora aranybánya most egy közepes magyar kosarasnak is az nb1, akkor legalább a klub kotelezne , hogy fogyjon már le 10 kilót. Kass még használható lehet, csak egy kicsit több önbizalom kellene.
A mai Honvéd ellen meccs pontosan mutatta, hogy 4+2 ember kevés. Légiósok +Voja+Markó és vége.
Fazekas mint s lekvár, kövér, izomtalan, akaratgyenge, nem tudom mit kérés itt. A többi padon lévő akárki lehet , hozzátenni semmit nem tudnak sajnos. Krivacsevics hol lehet?
Nekem is feltűnt h nem játszott. Remeljuk semmi komoly. Azert varjuk ki a veget, tavaly a vegen mar annak is orulni kellett ha volt barmilyen magyar pont Vojan kivul. Ebben a csapatban azert tobb van. Igaz, legiosbol is eggyel kevesebb van.
Ha jól láttam a tegnapi meccsen már nem játszott, és a torna végén készült csapat fotón sincs rajta.
Remélem senki komoly.
2 meccs után a pontszerzők listája alapján az látszik, hogy idén sem lesz sokkal mélyebb a keret a tavalyinál. Márkó, Voja és a 4 légiós tud pontot szerezni.
Nichols átlagai közel azonosak Chambers átlagaival. Kevesebb gólpasszt adott, de több pontot dobott. Persze ez csak statisztika, de ha hozza Chambers tavalyi teljesítményét az már nekünk jó.
Ennél jobb magyarokat gyak képtelenség volt hozni. A légió nagyrészt nem akart maradni. Kíváncsi leszek nagyon,főleg mi mire megyünk,másrészt a távozó amcsik mire mennek. Mert az a társaság így együtt volt jó. Siani nagyon fog hiányozni a csapatból.
Ugrás lesz a sötétbe az új szezon, gyakorlatilag alig van a keretben, akitől tudjuk, mire számíthatunk. Nichols és Voja nyilván ilyen, és elég valószínű, hogy tőlük kelleni is fog az extra. A másik három légiósból kettő nekem inkább "büdzsé-meghatározott", a harmadik pedig rookie lesz Európában, ami mindig elsülhet így is, meg úgy is.
Ami biztos, Zubillagának fel lesz adva a lecke ezúttal, nem készen kapta az ismert és bizonyított játékosokat.
Összesen 7 mérkőzésen játszott, illetve kapott néhány percet. az utolsó meccsen dobott 6 pontot a ZTE-nek. Ha az edző kihoz belőle bármit is, meglepődnék. Ne legyen igazam, sok szerencsét neki, meg nekünk.
Kalve ota nem volt lett jatekosunk. Jo sok helyen jart mar. Nem voltak acelosak az izraeli szamai. Dickeyhez kepest visszalepesnek tunik, de meglatjuk.