Ma véletlenül belehallgattam egy kereskedelmi rádió adásába. Hova kell utalni a zsetont? Ha megígérem, hogy ebben a hónapban már nem hallgatom többször, akkor lehet időarányosan kevesebbet fizetni? Esetleg hitelbe is???
Ha rajtam múlna, én olyan rádiót csinálnék, mint Howard Stern, ahol eleve fizetni kell a rádió hallgatásáért, és így eleve tudnám, hogy mennyien hallgatnak. Könnyebb volna eladnom a reklám időmet, és ha nem megy a bolt, nem kellene megerőszakolnom a hallgatóságot, különféle állomás-koptatási díjjal. Persze csak jó zenék szólnának, mint pl. Dj.Tiesto vagy Sterbinszky.
A népesség kis hányadát "hülyítik" a ker rádiók. Ha ezért fizetni kéne, öntökükbe szúrnák a kést, mert van helyettesítő termék. Politikai feladat? Anyám borogass...
és azt hallottátok, ha ezentúl bedobnak egy reklámújságot a postaládába, egy 100 Ft-s csekket is mellékelnek, amit be kel fizetni, környezetvédelmi újrahasznosítás céljából?
Csak lehet benne valami, mert fent van a legpörgősebbek között!
Legpörgősebbek
* Hozzászóló bajnokság Törzsasztal-játékok, 10:19 * Honaptól mindenki megérzi A PoliDili, 04:37 * Asszociáljunk angolul! Törzsasztal-játékok, 10:15 * Kérdések a Hit Gyülekezetéről Vallás, Filozófia, 10:08 * Kalapax: Szeressük vagy ne? , 09:47 * Akié legtovább az utolsó hsz., az nyert Törzsasztal-játékok, 10:17
* Fizetni kell a ker.rádiók hallgatásáért A PoliDili, 10:19
* kocsma Index kávéház, 10:03 * Vasúti kedvezményeket! A PoliDili, 10:13 * Nézhetetlen a Napkelte az M1-en! Klubtopicok fóruma - politika light, 10:10
Szerintem itt másról van szó. A rádiós hirdetések nagyon visszaestek az elmúlt években. Köszönhető annak, hogy hihetetlenül gagyi zenéket nyomnak a rádiók. Ez valamiféle mentőöv a túlélésre. Én ha fizetni kell érte, biztos, hogy nem fogom őket hallgatni.
Minden bizonnyal a tévések sokkal többet keresnek, mint a radiós dolgozók, azért találódott ez ki, hogy kompenzálni tudjanak a munkáltatók, akik nincsenek könnyű helyzetben.