Akinek aktív korában jut a Bahamákra, az többet is fizet be nyugdíj alapba (hacsak nem csaló, de akkor ez más téma!), mint az, aki az aktív korában csak a gázt tudja kifizetni!
Te ezt nem gondolhatod komolyan, én zrikálásnak veszem, ha meg komolyan gondolod, akkor hülye vagy, már megbocsássál!
Teljesen felesleges a bahamai nyaralásaikat, török tengerpartot, stb fizetni.
Aki oda akar menni,menjen a befektetéseiből. Azt senkitől sem irigylem.
Amivel védekezni szoktak, hogy ő mennyi adót fizetett életében. Hát ez nem igaz. Ugyanis: Csak állami cégek voltak, az állam csak egyik zsebéből a másikba rakott TB járulák gyanánt. A zöldséges meg nem fizetett semmit.
Ebből lefizetve, igenis igazságos, hogy mindenki egyforma nyugdíjat kapjon.
tavaly hallottam a cseh gazd árnyékminiszter (most ha sikerül a kormányalakítás igazi) előadását, aszondta, 90 óta megnőtt az élettartam, csökkent a gyerekszám, nincs más ötletük, a háttérben minden párt egyetért, csak nem merik még óriásplakátra kitenni, mert a nyugisok hisztiznének. de megcsinálják, mert a dolgozókat több adóval nem lehet terhelni, meg ugye adóverseny van a régióban.
"A kommunista idők nyugdíjasai ezt a minimumot kapnák, a többiek, meg amennyit a magánpénztárba befizettek. Ez a nyugati rendszer is. 1996ban vezették be ausztráliában."
A kommunista idők nyugdíjasai ezt a minimumot kapnák, a többiek, meg amennyit a magánpénztárba befizettek. Ez a nyugati rendszer is. 1996ban vezették be ausztráliában.
Egyennyugdíj?????????????????? Gondolom akkor az egyenbérrel is egyetértesz????? De jó, végre kapnék annyi fizetést, mint egy banki közép alkalmazott, akinél talán jóval többet dolgozom:))))))))DDDDDDD