""A megszorítás politikája a szociális elszegényítés politikája, és ezt sem az ellenzék, sem a jegybankelnök, sem Brüsszel nyomására nem fogom bevezetni "
Igen Wic...
Elvezgesd akkor a szavakat, hogy mennyire vezeti be ha mar a topikomban epp az ellen aggodtal, hogy nincs igazam"
Jarai 250ezer kirugando ember Gyurcsany (csak) 15ezer...
Tudod hany %-kal tobb munkanelkulit eredmenyezne a Fideszes Jarai "konvergenciaterve", amit ujabban mar a Fideszes Kosa is tamogat?!
"Dögöljek meg, ha holnaptól lenne, azon siránkoznál, hogy milyen szarul váltották át."
En mar evekota megjosoltam, hogy (meg EU csatlakozas elott), hogy ha Orban vezeti be az orszagot a Euro-zonaba (hanem egy MSZP-s politikus) akkor lesz meg jaj magyar forint, jaj magyar fuggtelenseg vegleg feladasa, jaj internacionalitsta penzugyi vilag.
Ez még nem is lenne akkora baj... hanem, valahogy mindig elfelejtik a Ájrópa háron húzógazdaságának - Angol, Francia, Német -, meg az USA, Oroszország növekedési adatait mellétenni...
Abból valahogy kiderülne, hogyha nekik jól megy, akkó' a mi gazdaságunk is megye, csökken az ÁHT-hiánya, csökken a zadósság... Ha viszont ők beállnak, akkó' mi szopunk...
beteszek pár képet.
GDP Magyarország/EU, Államháztartás hiánya, államadósság. ja, az ÁH hiány 2006 már elavult, oda képzelj 10-11%-ot. meg azt se felejtsd el, hogy a GDP a 2006-os 4.7% prognózis helyett már csak 3.7%-ra prognosztizált.
és ne feljtsd el a napokban kijött hírt, mi szerint az EU gazdasága erősen fellendülő ágra került, mi meg nem.
Az alig 10 ev, es ha igy haladunk, alig 4-5-ot kell majd egyeduli, vagy majdnem egyeduli zonan kivulikent leelnunk. Az lesz az igazi gyurcsanyi igazsagossag, ha az egyetlen jatszoteren szorakazo spekit szetcseszik az egyebkent is oly eros paraszthajszalakkal tamogatott forintot, mert aze is szart er, akinek sok van belole, csakugy, mint akinek keves.
Ha illen Wic-félék betévednek ne csodákozz... én is be vagyoxarva némileg, hogy elbasszák ezt a konvergálást is, nekem sokkal rosszabb nem lesz, de akik nem tuggyák elkerűnni a szopóágat, azoknak annál inkább... erre illen faszokkal köll álvitákat megejteni...
Ahelyett, hogy azon agyalogna a népség, ha má elbasszák, hogyan tuggyuk kivédekezni?
Szakaggy le... mit gondóssz, bazmeg, nem láttam, hogy az államadósságot ábrázójja? Csakhogy kéccót is hasznáttam, ÁHT-hiány és adósság, erre rámmásztál... menny a sunyi picsába! Amíg finom vagyok és nőies, te geciputtony!
Orbániádát itt kizárólag mindenféle Gyurcsányhazudozás kognitív diszonanciájától zavarodott elméjű ballib szavazó szajkóz, akiknek minden borzaslmas gazdasági mutatóra egy kis sutyerák orbánozás a utolsó mentsvár.
Szakaggy le rólam a faszba... én nem szólok hozzád, de ha kicsavarod a sunyi vitamóccered szerint a szavaimat, hát elkűdlek a náthás picsába, eccerű ez... amúgy meg dóggoztasd a rokonságodat...