Nem mondhatni, hogy megszokott olasz neve van, de az eredményei alapján tehetséges fiú lehet. Reméljük, hogy tényleg keveset eszik, de a sok ranglista pontot hoz. :-)
A fiatal olasz biztos,hogy jó bringás, már a neve is azt hirdeti, hogy keveset eszik. Már csak az kell, hogy keveset is beszéljen és sokat dolgozzon. :-)
nem csodálom. Május végén én is bementem a Balatonba, iszonyú hidegnek éreztem, öt percig álltam egy helyben mire bele tudtam merülni. Pedig 22 fokos volt a víz. Ebben a jeges fürdőben én meghalnék.
ez egy mobil jegesvödör, amiben úgy úszkálnak a riderek, mint a pezsgő a pezsgősvödörben. Akikor én gyerek voltam a hatvanas évek elején, a nagymamámék esztergomi házába még a víz se volt bevezetve, az udvaron volt a csap. Volt egy hasonló jellegű, horganyzott bádogteknő az udvaron beállítva a barackfa alatt. Azt kitettük a napra, teletöltöttük vízzel és vártuk, hogy felmelegedjék. Amikor már elviselhető volt, lehetett benne fürödni. Sose jutott eszünkbe, hogy jeget szórjunk bele. Igaz, hogy abban az időben a mamáéknak még hűtőgépük se volt.
Igazából nem értem, hogy miért kell rögtön a etap után jégre tenni szegény versenyzőket, mint a frissen fogott tengeri sügeret.
Jó, hát szegénykém nem mai sütés, de még mindig jó segítő és szemfüles szökevény, az egyik kedvencem a mezőnyből. Én nagyon megörültem annak, hogy hozzánk jön.
Jurij élt, Jurij él, és Jurij élni fog. Ilkhan hadúr és a pajtásai nagyon ügyesek voltak, nincs olyan kicsi siker, ami jól ne jöjjöne. Ez pedig mégis csak egy egyhetes körverseny. Éljen Ilkhan és hű fegyvertársai.