Na voltunk a corvin sétányon, de valahogy nem jólközelítettük meg a környéket, mert nem találtuk a parkoló bejáratát :D leparkoltunk egy kis utcában. Mikor sétáltunk a bevásárlóközpont felé, akkor láttuk meg a parkoló lejáratot :D akkor már nem sétáltunk vissza az autóért, de legalább legközelebb tudni fogjuk, hogy hol keressük. Tényleg meddig van ez az akci, hogy az első 5 óra ingyenes?
Elég nájsz, hogy ingyen lehet majd parkolni, tuti oda fogok menni moziba, mert azért nem mindegy, hogy ingyenes vagy nem. Más helyeken 200 ft kb egy óra és egy film nyilván nem egy órás, ugyh 500 alatt nem ussza meg az ember, ami pedig már a mozijegy árának a fele...
Én most néztem a corvin moziműsorát és ott láttam, hogy holnap nyit a parkoló. Úgy vettem ki, hogy mindenkire vonatkozik, hogy az első 5 óra ingyenes...
Ez most csak valamilyen urban legends vagy komolyan lehet majd ingyenesen parkolni a corvinnál? És ez csak azokra vonatkozik akik, a moziba mennek, vagy az új plázába, vagy mindenkire? Válaszokat előre is köszi!
Jó napot Mindenkinek! November közepe, ill. végi költözéssel kiadó egy 2 szobás (45m2) bútorozatlan lakás a City Garden épületben. 3.emelet, Nagy Templom u.-ra néz. Konyha gépesített (tűzhely, főzőlap, páraelszívó, konyhabútor). Bérleti díj 89.000Ft+rezsi. Két havi kaució szükséges! Érdeklődni 06-70-381-6898
Közben kiderült, hogy a sivítás vaklárma, mivel már közel fél éve működik a rendelő, de csak most vettük észre abból, hogy kirakta a plakátját a lépcsőházban. Nem semmi hangszigetelése lehet...
Ma tudtam meg, hogy a homeopátiás rendelő valójában félig mégis fogorvosi rendelő lesz, úgyhogy lehet hallgatni a sivítást... nem tudja véletlenül valaki, hogy mit lehet ez ellen tenni? Normális az, hogy a közvetlen szomszédokat meg sem kérdezve települ oda egy fogorvos?
A rendelő a Fontana B.1.4-ben lesz, úgyhogy leginkább a B.1.5, B.1.3 és B.2.3 lesz érintett.
A szerelők nekem azt mondták, hogy gyakorlatilag nincs 2 lakás (!!!), ahol ugyanúgy lennének a dolgok. A City Garden-ben minden lakásban elérhető az optikai kábel és semmit nem kellett pluszban kábelezniük. A fali kiállásra rádugták a kábelt, és már működött is. Mondjuk azt mondták, hogy az enyém az első lakás, ahol nem kellett átszerelniük a kiállás alatt a vezetékeket.
én nem értek hozzá, de nekem azt mondta a közös képviselő, hogy itt is az van (optika), csak akkor amikor átadták a házat, akkor a t nem tudta megoldani vmiért az optikai szolgáltatást (fogalmam sincs h miért), ezért vmi átalakítót szereltek fel, és így van kábelszolgáltatás, és ezért volt rossz kezdetben a t szolgáltatása állandóan. aki ért hozzá, az mondja meg, hogy ez valós-e :)
tud vki vmit a fitness nyitásáról? esetleg cordia kedvezmény? :)
a közös képviselőtől lehet hőfóliát kérni kőccsönbe, (5000 kaució) és az bekapcsolt fűtésnél megmutatja, hol futnak a csövek, hova nem ajánlatos fúrkálódni:)
Autó-részhez nem tudok hozzászólni, nekem nincs parkolóm.
Mi időközben megkötöttük a szerződést a bird-telekomnál, ami igazából a T-Com. Pont ugyanazokat a csomagokat kínálják, gondolom vmi cordiás közvetítő cég. Elméletileg 2 héten belül be is lesz kötve a tv és az internet. Mi a kifüggesztett telefonszámot hívtuk, pár napra rá jött a csajszi a szerződéssel.
A City Garden D lépcsőházban a UPC is ki van függesztve. Hívtam őket, a nő nem sok értelmeset tudott mondani, de küldött árajánlatot, nem mondta, hogy nem beköthetők ő. A bird-telekomot is kerestük, 5 napja nem méltatnak válaszra, de azért futunk majd még 1 kört árakért. Ha tudok újat visítok.
Kérdésem, hogy a kocsival már oda kell állni amit vettünk? Mikor átvettük a lakást még az volt a mondás, hogy bárhova lehet, és mi ezen azóta nem változtattunk:)
Mi hétvégén fogunk beköltözni a City Garden C lépcsőházába. Nekünk is T-Com-ot mondtak, de ez a Bird Telekom nem egészen ugyanaz. Gyakorlatilag semmit nem tudunk róla. Ez alapján inkább a UPC-re hajlanánk, de még nyomozzuk a dolgot.
Bárki tud valamit ezzel kapcsolatban, jelezze pls! Köszi!
Nem tudom, hányadikon laksz, én az elsőn. A legutóbbi eset az ELTE Gólyabál After Party volt, amikor az ablakunk alatt őrjöngtek....hajrá fiatalok, meg minden, csak dolgozni ne kéne másnap. Gondolom a tél beálltával azért szűnik majd a zaj...
Amúgy nekem is lenne listám azokról a dolgokról, ami zavar (műszaki is persze):))) gondolom mindenki így van ezzel.
A parkolóházban egyébként sosincs tömeg....alig pár autó...én ezt figyeltem meg.
Érdekes dolog ez a hiány, mert a parkolóhelyek kb. 15%a "tartalmaz" autókat, a többi nagyrészt üres...ezek szerint mindegyiknek van tulajdonosa, csak nem használják...
Jakabzsuzska, én is a sétányra nézek és látom a grundot is, de nekem még nem tűnt fel az onnan származó zaj, ezért nem tudtam, mire gondolsz pontosan...engem inkább a visszhangzó folyosó zavar és a hangáteresztő bejárati ajtó :(