régen így néztek ki, sajnos az újjakról még nem tudtam képeket csinálni, de természtesen ahogy tudok csinálok, ezek a képek kb. júniusban készültek ezeket nem adtam el mivel első kettő munkám, a lámpát végül az éppen készülőre szereltem fel. Ezeknen nincs se rendes vezetőfülke, se ülések, se alacsonypadló, de rendes lépcső, se megemelt karosszéria. Kerekét keresitek akkor az ott van alatt, rendesen gurult attól még kb. 1-2 kg terhelést birt ki..
Karton guruló modellek eladók, megrendelésre készítek, csak kereket küldj hozzá :D hossz: 20-44 cm teherbírás: 1kg magasság 8-24 cm szélesség: 10-12 cm Ár: 1000 ft+ postaköltségtől, Alkudni lehet :D több infó: simenszky@citromail.hu
Szeretnék buszokat modellezni, és ehhez kéne segítség. Látom, hogy mindegyik modell nagyon jól néz ki, ami itt van a fórumon. Mijen alapanyagokból készítitek őket? Honnan lehet beszerezni? (főleg a műanyag alkatrészekre gondoltam.)
Kérlek adjatok tanácsokat! (minél többmindeneől, és többet, annál jobb lenne:))
Nem túl sok, nem túl változatos, de valahol csak el kell kezdeni :) Olyan mozdonyt , esetleg villamost keresek, amiben nincs motor, mert diorámához kellene. Létezik ilyen és ha igen, hol lehet kapni ilyet?
Csinálgattam ma műhelyben pár bolygóajtó bétaverziót Ikarushoz.
Nagy szerelmem a 280-as sorozat (7es gyors család tagjai végképp), annak bonyolultsága miatta abba nem mennék bele, de egy 412-es is tetszene a polcomon:-)
A legalsó képen látható ajtó az utolsó verzió, ameddig ma eljutottam, holnap folytatom, még a csavarhelyek belelógnak a fogantyúba, remélem holnap már nem fognak, meg majd valami üveget is tenni akarok bele.
Majd valamikor csinálok ráncajtót, meg teliajtót a 400-as sorozat tagjaihoz.