Állandó munkáim vannak de a jövő hét keddi napom felszabadult. Ha valaki szeretne egy egyszeri takarítást az otthonában, vagy azirodájában akkor keressen bizalommal. További szép napot mindenkinek. Elérhetőségem:06204663792
Keresem azt a Fővállalkozót akinel egyéni vállalkozóként betanúlhatok anyagi megegyezés szerint. Lakástakaritási és takarítási tapasztalatom van. A munkám önállóan végzem. Igyekszem precízen és pontosan. Bővebb információt Önmagáról Önéletrajzban küldenék. Elérhetőségem: 06202972009
Középkorú hölgy vagyok. Vállalok nagytakarítást költözés előtti utáni, egyszeri stb. Budapest területén és közelében. Pontos, preciz és alapos munkát végzek. Várom szíves megkeresésüket: Noémi 06202972009
Kedves Fórumozók! Tudom hogy nem megszokott de 35 éves magamra és környezetemre igényes férfi vagyok. Sajnos a vírus miatt elveszítettem a munkámat ami miatt a megélhetésem került kockára. Lakások takarítását vállalom heti rendszerességgel Budapesten területén!! Ha szeretne egy igényes, rendszerető, precíz, megbízható segítséget, hívjon bizalommal Tapasztalattal,referenciával rendelkezem! Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Ha felkeltettem az érdeklődését keressen 06203230554-es telefonszámon vagy emailen mogyorosip2@gmail.com
A bácsikámnak keresek olyan dolgozó hölgyet 40 -70 éves kor között, aki munkája mellett ottlakásért cserébe segítene neki. Szüksége lenne heti kétszeri bevásárlásra és napi szinten főzni rá. Felajánl egy kb 10nm szobát bútorozottan, konyha és fürdőszoba használattal. Eltartási szerződés nem köthető vele, nem az Ő tulajdona a lakás. Zúglóban lakik közel az Örs vezér térhez. Érdeklődni a b.szilvia965@gmail.com címen lehet. Kérjük jelentkezését egy bemutatkozó levéllel, ahol tudna írni egy pár sort magáról illetve, hogy mivel foglalkozik.
A bemutatkozó levélben kérjük írjon telefonszámot és visszahívjuk a további részletek megbeszélésére.
Budapesten, altalanos és nagytakarítást vállalok saját részre, ünnepek utáni rendrakas, maganlakasok, jöhetnek szóba, egyszeri vagy heti, két heti rendszereseggel!
Fix díjjal dolgozom, előzőleg megtekintés után mondok árat!
Egerben lenne sűrgősen szükségem egy megbízható, leinformálható, munkájára igényes takarítónőre! Másfél szobás (erkély nélküli) kis lakás teljes nagytakarítása lenne a feladat. Később két heti rendszeres takarításra is szóba jöhet! Telefon: +36-20-9704451
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Kedves ingatlantulajdonosok: van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, sok éve ismerem. Lakástakarítást vállal megfizethető díjért, vasalás kivételével (1800.-/óra). Ha jó természetű, alapos munkaerőt kerestek, akit nyugodtan beengedhettek, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
Korábban a Mariott 5*-os szállodában dolgoztam de a maganlakasok takarítása miatt ott kellett hagynom mert már nem fért bele az időmben! Referenciával rendelkezem! Gyors precíz megbízható vagyok! Kulcsokkal rendelkezem!