Jól áll neki ez a séró (is), nekem nagyon bejön, de már láttam korábban candid fotókon. Egy interjúban ki volt vasalva az egész haja, na az volt nekem OMG-kategória, eszméletlen dögös volt vele. A sorozatban persze sosem lesz olyan, de Lisának civilben baromi jól állt.
Igen, arra próbáltam utalni! :) Nice House... Na most elmondanám, h eddig bírtam: "Hi! I'm Greg. ... Hi Whitney! How can I help you?", és egyszerûen le KELLETT állítanom, olyan röhögôgörcs jött rám! Egyedül néztem, úh semmi rájátszás :D Hm...csodálom, hogy még senki nem kommentálta Cuddy frufruját.... Én nem merem xD
P.S. Ha már menza: ma ilyen fotózgatós kedvem volt (még Foreteenre is jutott, m olyan volt, mint 1 képeslap :DDD)
Az Jimmy nyakkendője! Rajta van a menzás jelenetekben. :) Tényleg szenzációsak votlak a klinikás részek is (ez már mennyire hiányzott) és a kedves House betett... :DD Nagyon kemény volt, és Hugh zseniálisan hozta, kifeküdtem. Imádtam ezt a részt úgy ahogy volt. :)
Atyaég most esik le... Nektek feltûnt a nyakkendô a Nice House-jelenetekben???!!! Ez... nincs rá más szó... ZSENIÁLIS. Le a kalappal DS-ék elôtt, megint! Mennyire "olcsó poén" ez a jópofizás, mégis mekkorát ütött, hogy fel merték vállalni!!! Na ez is csak nekik sülhet el jól. Még ilyen részeket, sokat!!! Bár igaza van Candynek, kicsit túl sok a lelki megterhelés ebben az évadban :)
Ja, rendes körülményei voltak, tényleg megbeszélhette volna a szüleivel, de hát kamaszkorban hajlamos az ember bebeszélni magának, hogy akármilyen jófejek a szülei is, emiatt kiborulnak. Persze ez béna magyarázat, de a tinik már csak ilyenek...
Igen, valószínűleg az anyai ösztönöket akarták ezzel a hetibeteggel jelképezni. Lisa szenzációsan játszotta, ahogy átfutott az arcán a másodperc töredéke alatt minden érzelem, miközben hallgatta a kiscsajt. Aki egyébként tényleg döbbenetes volt. Az nagyon tetszett, hogy ezúttal Cuddy jött rá a megoldásra, hogy terhes volt a lány... A kisbaba egészsége... az már egy másik kérdés, de tényleg csórikám nem lehet valami egészség szobra...
Én se tudtam szimpatizálni a kislánnyal. De nemcsak a baba miatt. Milyen hülyegyerek volt már, rendes szülei voltak, sose tudott velük beszélgetni? Dacára a kövérségének, volt egy barátja is, annyi önbizalmat se szerzett a dologból, hogy ne legyen annyira lúzer? Akinek van egy kapcsolata, még ha titokban is, nem megy bele a lányok hülyeségeibe. Vagy legalábbis nem kéne... Viszont az, hogy ennyire elveszíti a fejét egy kislány szülés után, hát nem tudom, talán még normális is. :((( Bár ritka erős egy nő, ha utána lábon haza tudott menni.
Nem azt gondolom, hogy kinyírja, hanem hogy jelentősen lelassítja. Épp azért, amit írtál, hogy van még bőven idő, hogy bármire is jussanak egymással. Akár még további évadokat is aláírhatnak Laurie-val. :) De ha a promó szerint House nem hagyja annyiban, csak örülök, mert ennyi kis feszültség most már mindig kell. :)
Szerintem az anyai érzelmeit ébresztette fel, szerencsétlen, magányos csaj, segíteni akart neki, én másra nem nagyon tudok gondolni.
De hogy én hogy rühelltem ezt a hetibeteget most...amikor előadta, hogy megszülte a gyerekét, végignézte ahogy meghal, majd otthagyta, azt hittem, Cuddy felpofozza, gondolatban meg is tette szerintem.
Egyébként ez a baba is nagyon necces, ivott az anyja elég keményen, és ha hat hónapja hagyta abba, akkor a terhesség első három hónapjában végig ivott, majdnem meghalt, ki tudja, milyen állapotban találták meg, agykárosodása jó eséllyel van neki...nem túl bíztató előjelek.
A hetibeteg miért érdekelte annyira Cuddy-t dolog nekem sem teljesen lezárt... ez már így marad. :D Biztos benne volt a gyerekek iránti lelkesedése... meg a látnoki képessége, megérezte, hogy valahol egy kisbaba van a dologban.!:D Egyébként tényleg nem magyarázták meg kvázi normálisan.
Hát nem tudom... ez a baba-dolog még bármilyen irányba elmehet. Azt én sem gondolom, hogy egy baba kinyírna akármit is köztük; ez logikátlan lenne eléggé. Hiszen Cuddy attól még nem változik, vagy ha változik (nyilván, hiszen aki anya lesz, változik...), akkor sem dobna sutba X év ismerettséget, lehetőséget egy kapcsolatra. Viszont én inkább úgy látom, hogy nála marad a gyerek; és House valahogy ezáltal fog közelebb kerülni hozzá. Egyelőre nincs kiforrott teóriám, de én mindig úgy képzeltem el, hogy ha lesz egy gyereke Cuddy-nak, akkor az nem lesz olyan központi dolog, csak esetleg eleinte, meg néha utána. De nyilván nem lesz bent minden részben maga a gyerek. Inkább Cuddy viselkedése fog változni, olyan irányba, amit meglovagolhatnak az alkotók. Határozottabb lesz, célratörőbb, mittudomén... A másik meg, hogy jó negyvenest játszik Cuddy, szóval saját gyerekre már alig van sansza. Szerintem ezt a vonalat már ejtették. Vagy nem. MIndenesetre jó, hogy nem lehet teljesen kiszámítani, most akkor mihez kezdenek ezzel a baba-szállal.
Én meg azt nem értem, miért gondolják sokan, hogy ez kinyírja a House/Cuddy dolgot? Ami kettejük között van (vagyis lehetne), az jelen van az első epizód óta, az első közös jelenetük óta, hol felerősödik, hol visszavesznek belőle, jelen volt a Stacy időszakban is, minden egyes évadban, annyi az egész, hogy most, az 5. évad elején lett NAGYON konkrét. A helyzet az, hogy Hugh-nak 8 évadra szól jelenleg a szerződése, nem fogják kijátszani az adu ászt az 5. első felében. Az az igazság, hogy eddig soha semmi olyat nem tettek, ami igazán ártott volna ennek a shipnek, tudják ők nagyon jól, hogy az egyik ütőkártyájuk. Másrészt ez a House, a sorozat, ahol soha senki sem lehet huzamosabb ideig boldog, fognak még szenvedni egymással/egymásért, nagyon hosszan, ebben teljesen biztos vagyok. Amennyire ők ketten komplikáltak, azon egy baba tovább komplikál maximum, de semmiképpen sem oltja ki, ami köztük van/lehetne, mert az több, mint 20 éve jelen van, és elég sok mindenen átmentek már azóta. Én egyébként azt is tartom, hogy a Cuddy-anyaság storyline-nak csak úgy van értelme, ha House-zal kapcsolatba hozható a dolog, mert olyasmi, ami elszigeteli House-tól, teljesen értelmetlenné teszi a karakterét, és ha nem House-é a baba, akkor az a szerepe, hogy House újabb lépéseket tegyen abba az irányba, hogy mit is akar ő Cuddytól. Megnéztem a következő rész promóját, nem fogja ő hagyni, hogy Cuddy ne vegyen róla tudomást. ;) Nem tudok spoilereket (és nem is akarok), de szerintem nem marad nála a baba. Ahogy már mondtam, ebben a sorozatban nem lehet senki huzamosabb ideig boldog, és a sorozat szempontjából sokkal érdekesebb, ha Cuddy ezt a gyereket is elveszíti valahogy, imádják kínozni a karaktereiket. Szeritnem neki oda kell a karakternek eljutnia, hogy lássa be, nem így akar anya lenni, nem másnak a gyerekét felnevelni, akit bármikor elvehetnek tőle, hanem saját gyerek kell neki, és apával együtt.
Én együtt jobban elviselem őket, mint külön-külön, mert így csak feleannyi screentime-ot vesznek ez a többiektől. ;) Alapvetően semmi bajom ezzel a párossal.
LOL... 13 és Boreman együtt halálba kergetik az unalmasságukkal a világot. Remélem, nem az lesz, hogy Foreman feltalál valami löttyöt, amivel meggyógyítja a csajt, mert akkor megkapargatom magam...
Na, nem bírtam ki, megnéztem angol felirattal. :) Végre egy tisztességes, itt-ott humoros, ahol kell, itt-ott szép, ahol meg az kell rész. Örülök a babának és én is azt éreztem, hogy Cuddy lelkébe semmi más nem fog beférni egy jó darabig. House is felfogta, mert teljesen normálisan reagált.
13-aska és Foreman? Anyám. Külön is untam őket, nem tudom, miért lesz jobb, ha együtt lesznek. :(
Na, megnéztem a 11-est, és közepesen jó rész volt. Ó, jut eszembe: CLINIC DUTY RULZ!!! Szeplőtelen fogantatás...csak vigyorogtam. XD
A babát lehetett sejteni a végén, hogy az övé lesz, és House amilyen fejet vágott hozzá...és Cuddyt mennyire baromira nem izgatta (hátra se nézett) House reakciója... Eddig is éreztem, hogy az írók szépen lassan visszavisznek minket a hullámvölgybe Huddy ügyben, és leül a dolog (az ötödik évad eddigi főszála volt a két lökött közeledése, leszámítva a *Wilsonismétbarát* szálat), de ez engem most szinte pofonként ért: egyszerre sírtam és nevettem. Nevettem, mert jó látni Cuddy boldogságát, és őszintén örülök, hogy végre összejött a gyerekproject. Sírtam, mert ez többé-kevésbé kinyírja szerintem a Huddyt. Bocs, lehet hogy csak én érzem így, de főleg az utolsó jelenet nagyon megerősítette bennem a meggyőződést: innentől a baba az első Cuddy univerzumában (ahogy annak lennie kell, ha egyszer sajátjaként akarja felnevelni), House...lehet, hogy még csak második sem, inkább harmadik a kórház után. Azt nem hiszem, hogy ezt a csöppséget is elvesztheti, azt már egyszer lejátszották. House meg általában utálja az embereket, a gyerekeket meg pláne. Szóval erről ennyit. Kizárt, hogy bármi komoly történhessen köztük a picurral a képben. *cries*
Egy dolgot még mindig nem vágok: tulképp miért érdekelte a hetibeteg annyira Cuddyt? A babáról nem tudhatott, szal nem értem...lehet, hogy csak az angol miatt nem jött át, vagy mert átugráltam a Foreteen részeket, és valahogy ez is kimaradt...:)))
Hú. Ez egy nagyon ütős epizód volt, érzelmileg megint teljesen kifacsartak. Nagyon odateszik magukat mostanában, nem mintha panaszkodnék, csak éppen minden epizód után úgy érzem magam, mintha átment volna rajtam egy busz. Az a jelenet, ahogy House nem mond semmit, és Cuddy és a baba...hát az brutális volt. Mennyire örömteli pillanatnak kellett volna ezt mutatni, és a legkevésbé sem volt az, mert tulajdonképpen House szemszögéből láttuk az egészet, és zseniélisan elérték, hogy kb. úgy érezzem magam, mint ő. Mindent éreztem, csak boldogságot nem, anynira diszharmonikus volt az egész, ehhez nagyon értenek.
Ó.... ez nagyon szép rész volt. A végén az "annyira tudtam" - kétszer... sőt, annyira reméltem, hogy Cuddy kapja meg a babát... most már remélem, semmi akadálya nem lesz az örökbefogadásnak, mert az komolyan szívás lenne. Foreman és fehérmájú 13-as... ez is borítékolható volt. Foreman az elejétől folyton méregette a csajt, azt vártam, mikor esnek egymásnak. Ami tetszik olyan 2-3 rész óta, hogy egyre összetettebb egy-egy epizód. Több szál van, többfelé invesztálódnak a szereplők... ma pedig Cuddy volt a nap hőse, ez egyértelmű. VÉGRE kezdenek vele is valamit! House meg a karácsonyi csodával, a szűznemzéssel, úgy röhögtem, majdnem lecsúsztam a székről.... :DDD Meg azok a fejek, amiket vágot ááááá!:D Zseniális volt. Wilson is, ahogy Taubékat csesztette az elején... húh, nagyon jó rész volt, érzelemdús, de nem csöpögős, vicces, és nem unalmas. Komolyan, ezt a heti betegek nem untam egyáltalán, talán mert Cuddy is aktívan részt vett benne és ott sertepertélt House körül.
Ezt az időugrást veszélyes meglépni (vagy csak én nem szeretem az ilyesmit), de ha van olyan sorozat, amiről elhiszem, hogy kezelni tudja, az a Szülifeli. Meg idegesít, hogy hol van Mike? (ne mondd el, majd úgyis megnézem.) És majd jól kibeszéljük ezt is. ;)
Miért ijedtél meg?:O Nagyon jó az ötödik évad- érdekes a storyline... ;) Én imádom. Nézd meg, csak ajánlani tudom. Januárig most nem lesz több Szülfel, ma (tegnap) volt az utolsó rész januárig, addig tudod pótolni.
Megnéztem, tuti, hogy most lesz a karácsonyi rész. :) Utána nem tudom, mikor jön a következő, de ha szünet lesz, akkor lesz mit újranézni, én kb. az 5. évad összes eddigi részét akarom újra.
Szülfelből a 4. évad utolsó részét láttam, nem kezdtem még el az ötödik évadot. Bevallom, kicsit beijedtem a 4. évad utolsó jeleneteitől, de bízom a sorozatban, hogy jól jönnek ki ebből.
Szuper, szuper, hát persze, a klasszikus karácsonyi rész, hogy gondolhattam, hogy elmarad. :-)) Akkor a héten úgy tűnik, januárig lehúzza a legtöbb sorozat a rolót.
Na, jól megkésve, de megnéztem én is. Tök jó rész. :) Leszámítva 13-askát, amiről pont az jutott eszembe nekem is, hogy mennyire tele van már vele a hócipőm. Épüljön le, temessék el, elég. A hetibeteg nem volt nagy szenzáció, de a szokott műsor Cuddy-House-Wilson környékén nagyon jó. Élveztem azt is, hogy mekkorát éget a fiúkákon House. :))) Kutnernek - ha jól számoltam a százalékokat - már fizetnie kell, hogy fenntarthassa a netes rendelést. :)