A Pana találkozón résztvevő topictársaktól kérném a képeket az előhíváshoz, mert most már nagyon le kellene adnom, hogy időben elkészüljenek a kiállításra. A határidőt ezennel 2007.07.21-ben határozom meg, fhantomnak 07.25. körül tudom ezáltal postázni. Hogy pontosan kitől kaptam már meg este beszúrom, most nincs nálam a lista... (és erős a gyanúm, hogyha fejből próbálnám biztosan kihagynék valakit...) Természetesen rájuk nem vonatkozik ez a felhívás :)
Ahogy igértem hazajöttem,gépbe bújtam,netre mentem regisztráltam és most itt vagyok ha nem bánjátok maradok :)) ! Mindent nagyon köszönünk a Fehérvári napért szép volt , és hasznos. Remélem lesz még több alkalom a tapasztalatcserére. Külön köszönet Tamásnak a szervezésért és a vendéglátásért!
Köszönet mindenkinek a részvételért a találkozón, remélem mindenki jól érezte magát, és egy kicsit több tapasztalattal gazdagodtatok az elmúlt 2 napban.
Továbbá köszönetemet fejezem ki Gáspár Attila Sóstófelügyelőnek az idegenvezetésért, amelyben bemutatta részünkre a természetvédelmi terület növény és állatvilágát.
Nem utolsó sorban köszönet illeti Kiss László fotográfus Urat, aki nem csak látásmódjával valamint képértékelésivel adott egy kis plusszt a találkozó résztvevőinek, hanem humorával is kápráztatott minket.
Kérem a találkozó részvevőit, hogy a megbeszéltek szerint 3 db teljesfelbontású képet e-mailben küldjetek Kttech részére hogy a Panasonic fotó kiállitást megtudjam szervezni !
A képekhez kérem mellékelni a fotós nevét, telszámát, és a kép cimét.
A következő találkozó a hagyományokhoz hiven:
2007.09.29. Székesfehérvár, Országos Lecsófőzó Bajnokság ahol a Panasonic fotóscsapat is aktiv részvétellel lessz jelen.
Bizony mondom Néktek, a III. találkozó első estéjén, midőn éppen lemegy a nap napnyugaton és a nyolcat harangozzák, a Vadászkürt fölött messze a magasban, 28 (és egy tized) napi járás magasságban megcsillan egy ezüstös szerkezet, melynek csillanása áttöri a szürkület előtti kék eget, és negyvenszer fényesebb lészen a fényes Estcsillagnál, melynél pedig csak a hold és a nap fényesebb az égen; kik pedig a Vadászkürttől napkelet irányában néhány kőhajításnyira állva emelik tekintetüket ezidőtájt a fejük fölé, az Estcsillagnál százszor fényesebb csillanást látnak.
Én meg töltöm az akkukat, nem akarok úgy járni mint múltkor, hogy lemerült a legjobb résznél :D még szerencse, hogy most már 3 db van :D (és próbálom kitalálni melyik táskát vigyem: a Lowepro OrionAW hátit vagy a Vanguardot...)