Szép Tőletek, hogy így kiáltatok Ivkoért . Mert gondolom ez az őszi, áthúzott Ivko fejes képekre, volt a reakció. Egy kicsit felismerhetőbb kengurut is rakhattatok volna a képre, mert ha nem tudom, hogy az egy kenguru én fel nem ismerem.
Egyébként a welcome Voja (Fibo kedvéért Isten hozott) csak írónia volt a sok agyament - főleg BB1-es -kommentre, ami Szolnokról jött, miszerint Vojvoda aláírt Fehérvárra.
Mondjuk megnéztem volna fordított helyzetben a szurkolást, ha a Falco megy hússzal. Valószínűleg mi lettünk volna hangosabbak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb lenne a Falco-tábor, csak egy kiegyenlített meccsen jobban lehetett volna lelkesedni szombathelyi részről is. :)
Azt hiszem, hogy mindazok, akikben valaha felmerült a kérdés, hogy a Körmend- vagy a Falco-tábor tartható-e többre, ma megkapták a választ. Létszámban, hangerőben, mindenben... Nem vagyunk egy szinten, ez az igazság.
Mondjuk nem a sárgák vitték a prímet, hanem a zalaiak dobosa, aki egyedül elindult a körmendiek felé, nyilván a kordonok és a biztonságiak védelme mögött tisztes távolsággal. Még úgy 5-6 zalai becsülettel mutogatott a minimum négyszáz fős körmendi egységnek, reméljük, hogy jól érezték magukat.
Nem, ebben nincs igazad. Amikor odakerült, akkor a tábor a hazai meccsekről egyből kivonult. Amikor edző lett, akkor pedig teljesen befejeztük. Ezért velünk szemben nem nagyon ült sosem. Szerintem arra gondolsz, amikor az Adria Ligában valami koordinátor szerepet töltött be, de közben más magyar csapat edzője volt. Mondjuk már akkor is ment a tiltakozás ellene.
Most nem igazán értem, hogy miért furcsállottátok Marky kérdését. Ivkovics azelőtt, hogy edző lett volna nálatok, már legalább 1-1,5 éve dolgozott az Olajnak, a legtöbb hazai meccsen ott ült veletek szemben a kispad fölött közvetlenül. Onnantól nem jártatok meccsre, hogy ő lett az edző. Számomra sem egyértelmű, hogy nem maradt-e valamilyen pozíció számára. Szóval az, hogy megint van tábor és a háttérben Ivkovics is, nem lenne új szituáció.
Pelinek is részben, ha félreérthető voltam: nem azt mondom, hogy Szolnokon bárkinek támadnia kellene Knézy-t, egyszerűen csak a képet látva eszembe jutott, hogy mi lenne, ha mellettünk próbálna közvetíteni.
Jóvanna, nyugi, mondom,hogy elhiszem, csak kíváncsi voltam mennyire "jártátok körbe a témát"
Mivel jó ideig koplaltatok, az se lett volna teljesen meglepő, hogy egy "töredéknyi" jó hír hatására is megindultok, bár tény, az ellent mondott volna a korábbi ígéreteknek
Mindössze ennyiről szólt volna a dolog, kösz a non-bulvár forrású infot
Miért ne járnánk? Tömegeket eddig se vonzott minden meccs. (Már kiestünk, kedd délután, teljesen mindegy volt.) Tegnap nem volt rossz a második félidő, de sokat nem is lehetett várni egy ilyen meccstől.