Mi történik ebben az országban?
Az MSZP-vel, esetleg az SZDSZ-szel nem rokonszenvező zsidó származású magyar állampolgárok kipécézhetők, szabadon, a cselédsajtó vigyorgó, cinkos asszisztenciájával kutatható, vizsgálható a vérségi eredetük, faji hovatartozásuk?
Az MSZP_vel szembenálló zsidó honfitársaink "díszzsidók"? "Díszzsidó" listák készülhetnek, sorszámozott ellenséges "díszzsidó" kimutatások?
Röhögve - a gestapós pribékek, és SS-keretlegények gyilkos röheje visszhangzik! – emlegetik immár a nagytekintélyű Szabad Györgyöt, Tímár Györgyöt, Fónagy Jenőt...
MEGÁLLNI!
Ne tűrjük tovább!
Azért nagyon ne ragadtasd el magadat. Emlékezetem szerint most nem készült semmiféle lista, csak az egyik oldal "díszzsidaja" illette verbálisan a másik oldal "díszzsidaját". Úgy gondolta, hogy neki a származás jogán szabad.
Ezzel szemben viszont következetesen föllépett a baloldal."""""""""""""""
„Elmegyek a népszavazásra, és nemmel szavazok, (...) nemmel az egészségügy tönkretételére (...), nemmel szavazok a kettős állampolgárságra, a nemzetegyesítésre hivatkozó nemzetmegosztásra (...) Felelős hazafi csak olyat ajánl a nemzetének, aminek látja a végét.”
„De én véletlenül sem biztattam sem igenre, sem nemre, sem távolmaradásra” – szögezte le Gyurcsány Ferenc.”
Nagyon jellegzetes megnyilvánulásod. Te vindikálod a jogot, hogy eredet, származás, vérség, világnézet, esetleg társadalmi réteg, vagy pártállás szerint kioszthasd a megszólalás engedélyét, a véleménynyilvánítási bilétát. Ez színtiszta nácizmus. Náci - esetleg sztálinista - észjárás. Árulkodó. Szelektálási reflex. Mire hivatkozol? 1. Hazudsz. Nem igaz, amit családodról mondasz. Ezt sajnos "faji alapon", én magam érzem. Tudom, hogy hazudsz. 2. Azt állítod, hogy származási alapon - miként te a konfabulált eredeted miatt -, jogosult a megkérdőjelezhetetlen szentenciák és posztulátumok kinyilvánítására, illetve arra, hogy megtiltsa másoknak bármiben, vagy tematika szerint, részlegesen a véleménynyilvánítást. 3. A 2. pont bizonyíték a mythomán érvelésedre.
Te csak egy példánya, klóónozott darabja vagy a tipikus emeszpésnek. Megnyilvánulásod, itteni szöveged prototipikus maszopos egyenszöveg. Miként a nácik, ti is kiosztott brosúrákból nyomjátok az alantas, uniformizált gyűlöletbeszédet. TÉRJ ÉSZHEZ!
Ha ott van ilyen, akkor, AKKOR tiltakozz, és én nem fogok cinikusan röhögni! Most azonban MOST tiltakozz, és ne röhögj cinkos cinizmussal. Ne relativizálj, ne bagatellizálj, mert bűnösök között cinkos a cinikus módon legyintgető, fejet félrefordító...
Eleget fertőzték már a Nemzettestet a szittya hőzöngők, a szélsőjobbos antiszemita bértollnokok, és politikai valamint egyházi cinkosaik, akik pénzelik őket és sunyi módon összekacsintanak velük a színfalak mögött.
Takarítsuk ki a demokratikus választásokon ezeket a gennyes furunkulusokat a Haza Szent Testéből a következő választásokon !
Megtévesztő Amőba-kampány. Baloldali aktivisták akarták félrevezetni a nyugdíjasokat. http://www.mno.hu/index.mno?cikk=330330&rvt=2 Az alapítványt Gyurcsány Ferenc, Hiller István és Lendvai Ildikó hozta létre 2005 februárjában.
(http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9134698)
http://marvell.index.hu/imgfrm/0/8/6/7/BIG_0000790867.jpg
Ha ez igaz, akkor konkrétan, a náci megnyilvánulást megnevezve, tiltakozz. Zuschlagnál sem tiltakoztál. Másról beszéltél, mutogattál jobbra, fel, hátra. A Hír-tv bizonyító erejű felvételét is sokáig bagatellizálták, hamisítványnak minősítették.
Most tiltakozz, most tégy a gyűlölet, a lajstromozás, a vérvonal-kutatás, a megbélyegzés ellen. Ne légy cinkos. Most!
Te lehet, hogy nem perceptálod, hogy pillanatnyilag bagatelizálni igyekszel a nácizmust, az antiszemita listázást és származás, pol. nézetek szerinti megbélyegzést. Cinkos módon röhögsz.
"P.I. válasz | vissza a topikba 2006.03.05 11:04:21 (5)
Hagyjuk ezt a műhisztit. Olvasgasd inkább a demokratát, az nektek kötelező.
Eccerűbben: a görények ne beszéljenek a szagról. Előzmény: domhamer (-)"
Mit merészeltél leírni? Azt, hogy a nem emeszpés zsidó, az görény és fogja be a száját, nincs joga tiltakozni a rasszista kirekesztés, megbélyegzés és származás szerint listázás ellen?