Keresés

Részletes keresés

Kiscsillag64 Creative Commons License 2010.04.18 0 0 1576
Azért azzal vitatkoznék, hogy a Nánás megveszi a meccseit.
attus germanicus Creative Commons License 2010.04.18 0 0 1575
Egy friss feljutótól kezdésnek az ezüst akkor is elég jó eredmény, ha az ember tudja, hogy ez elég nagy részben a kettőssel játszóknak is köszönhető. :-) Szerintem nem kell csalódottnak lennetek akkor sem, ha nem sikerül megnyerni a bajnokságot. Lássuk be, erre most elég csekély esélyetek van: nyerni kellene az Inárcsnak Nánáson (minden elismerésem az Inárcsé, de azért ott nem ők az esélyesek), és az utolsó körben az Újbudának kellene nyernie, úgy, hogy ez a meccs számukra már tét nélküli legyen. Na, ez még az Inárcsnál is reménytelenebb, egyedül akkor tudom elképzelni, hogy nyer az Újbuda, ha ezzel ők bajnokok lehetnek. De akkor meg, értelemszerűen, megintcsak nem Ti vagytok a bajnokok.
Előzmény: N0012 (1573)
coldplayer Creative Commons License 2010.04.18 0 0 1574
Nekem sohasem volt szimpatikus a Nánás ezért is kívánom őket inkább az NBI-be ahol szerintem se vár rájuk sok siker. A Fradi egyébként számomra nem csupán szimpatikus de a női kézilabdában pédamutató ahogy minden körülmény között is építkeznek és van hosszútávú elképzelésük ami szerintem meghozza az eredményét idővel. Nem véletlen hogy a tavaszi szezonban az eddigi egyetlen vereségünket a Népligetben szenvedtük el!
Előzmény: N0012 (1573)
N0012 Creative Commons License 2010.04.18 0 0 1573
Én is realista vagyok, csak nekem valahogy unszimpi a nánási csapat. Ugyanis amiket hallottam az edzőjük féle csalásokról az nekem külön öröm volt az őszi fordulóban, hogy amikor a nánás Gyöngyösre utazott akkor szándékosan 7 mezőnyjátékost küldött fel a "tisztességes" nánási edző plusz a kapus. A gyöngyösiek meg kiállítás miatt 5en a pályán gólt lőttek a nánásnak. Szóval ha a nánás ne adj isten bajnok lenne akkor sem a tisztesség miatt :) Jussanak fel nyugodtan de ugyanolyan sorsa fog jutni mint a Hunnia. Hajrá Csömör, Gyöngyös, Újbuda,Fradi ( ezek a csapatok szimpatikusak számomra ezért szorítok nekik nagyon)
Előzmény: coldplayer (1572)
coldplayer Creative Commons License 2010.04.18 0 0 1572

Szerintem ha esetleg kikapnak a Népligetben akkor sem fog semmit szólni hozzá hanem inkább behúzza az Inárcs és az Újbuda elleni hazai meccset és ünnepli a bajnoki címet. Legalábbis ez a legvalószínűbb forgatókönyv. A Fradi meg elmondhatja - ebben az esetben - hogy megverte a bajnokot. Sovány vigasz. :(

Ja egyébként nem vagyok Nánás drukker csak realista. :)

Előzmény: N0012 (1569)
attus germanicus Creative Commons License 2010.04.18 0 0 1571
Ifiben is vertük a gázosokat, így két hét múlva, a Nánás elleni hazain eldőlhet a bajnoki cím (a többi meccsünk kötelező győzelem).
attus germanicus Creative Commons License 2010.04.18 0 0 1570
Mindenesetre a Gázműveket ma elrendeztük, szóval a dobogó már fixen kialakult (persze igazából az már féltávnál se nagyon volt kérdéses). Azzal hogy az Újbuda megint kikapott, ők kezdenek nagyon elszállni, már pontelőnnyel vezet a Nánás.
Nem tudom, fel tud-e még állni az Újbuda, mert, ha nem, akkor a Nánásnak lesz 41 pontja a végén, amit a Gyöngyös elvileg sem érhet be (nekik most van 32). De ha a nánás csak a két hazait húzza be (azért Csömör és Inárcs ellen ők az esélyesek), a gyöngyösieknek akkor is minden hátralévő meccsét meg kell nyernie, hogy bajnok lehessen. Nem mondom, hogy lehetetlen, de nem egyszerű.
N0012 Creative Commons License 2010.04.18 0 0 1569
Hát én meg azért szurkolok most, hogy a nánás kicsit észhez térjen és kikapjon jópárszor. Az kicsit nonszensz, hogy az otthoni meccseiket mind megveszik. De kiváncsi vagyok a kedves edzőjük mit fog mondani a Népligeti vereség után :)
Előzmény: Mannabella (1568)
Mannabella Creative Commons License 2010.04.18 0 0 1568
Szerintem Nánás, az ottani hátteret ismerve, tuti, hogy minden meccset megvesznek most már.
Mannabella Creative Commons License 2010.04.18 0 0 1567
Na,most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki nevet majd a végén.
nicko Creative Commons License 2010.04.15 0 0 1566
Előzmény: attus germanicus (1558)
attus germanicus Creative Commons License 2010.04.15 0 0 1565

Fél-OFF: Határozatlan időre (de legalább két hétig) szünetel a 41-es villamos a kőérberki szakaszon, így a Sportmax személygékpcsival vagy autóbusszal érhető el.

Oka: ellopták a vezetéket.

N0012 Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1564

Hát én akkor is a Fradinak meg az Újbudának drukkolok, hogy jól elverje a nánást. A Csorvásnak nagyon örültem amikor megverte őket 2 góllal. Remélem a Fradi felpörgeti magát a nánás ellen, szurkolok nekik nagyon

Előzmény: attus germanicus (1563)
attus germanicus Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1563
Nánáson konkrétan rommá vertek minket... Mi jobbak vagyunk, de nagyon túl vannak terhelve a lányaink, ezért nagyon ingadozó a csapat formája.
Az utolsó körben van Újbuda - Nánás, ugye? Az bajnoki címről is dönthet akár.
Előzmény: N0012 (1562)
N0012 Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1562
A nánásra én nem fogadnék, hogy megnyerik a bajnokságot, mert még mennek a Fradihoz meg az Újbudához ami nem lesz könnyű meccs nekik. És szerintem a Fradi ellen nemsok esélyük van
Előzmény: attus germanicus (1557)
nicko Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1561
ez egy klub amit az önkormányzat 12x millával támogatott ami több szakosztályt érint nem csak a kézit.
itt az a kérdés mi lesz magával a klubbal..
Előzmény: keziexpert (1559)
nicko Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1560
azért ezzel a játékosállománnyal én is első lennék..a kezdőkkel.
a hiba ott van, hogy nem nyúlt abszolút a fiatalokhoz olyan meccseken sem amikor lehetett volna és nem 5 perc elejéig..
pont ez volt a gond vele korábban is..felnőtt edzésre rendelte őket ahol nem játszottak, de így az ifin se sokat mert ott nem edzettek..én ezt hibásnak tartom ha ott kell edzeniük akkor adjon esélyt is rá főleg olyan csapatnál ahol 1-1 sérülés vagy betegség komoly káoszt tud teremteni.

már pedig hogy kik játszanak az adott játékoskeretből az az edző felelőssége (ha csak nem mondják meg neki kik játszhatnak és kik nem)
keziexpert Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1559
Nehéz kérdés ez. Jól igazol, ez tény, de lehet Te is első lennél ezzel a csapattal. Mindenesetre kíváncsi leszek a végjátékra. Azt hallani nincs pénz NBI-re. Sőt, nem szeretnék politizálni, de nem az eddigi újbudás vezetésnek áll a zászló abban a kerületben. Ki tudja, mit szeretnének kezdeni a csapatta.
attus germanicus Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1558
Szerintem, aki az NBIB-ből amúgy ki nem emelkedő játékosállománnyal elment odáig, hogy a szezon háromnegyedéig magabiztosan uralták a bajnokságot, az nagyon rossz edző azért nem lehet.
Előzmény: nicko (1555)
attus germanicus Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1557

Érdekes lett a bajnokság így a végére. Nagyjából a tavaszi idény közepéig itt szerintem senk inem kérdőjelezte meg, hogy az Újbuda lesz a bajnok, és most nyitottá vált a bajnokság.

Én most, a táblázat állása, és a háztralévő meccsek beosztása alapján így mondanám az esélyeket:

Nánás 50%

Újbuda 30%

Gyöngyös 20%

coldplayer Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1556
Mindenestre a jövő héten mindent megteszünk hogy az Újbuda vesszőfutása folytatódjon és ha a Nánás is győz jöhet a trónfosztás!
nicko Creative Commons License 2010.04.11 0 0 1555
mert Ökrös nem jó edző..
Előzmény: zenge05 (1554)
zenge05 Creative Commons License 2010.04.11 0 0 1554
Szerintem nem túlzom el, nagyon sok múlik az ő sérülésén is! De az a legérdekesebb számomra és szerintem mindenki így látja, hogy a lányok elvannak fáradva, hisz alig vannak! Miért nem lehetett több játékost igazolni ha ennyire nem bíznak a fiatalokban? Az a 7-8 felnőtt játékos játssza végig a meccseket, még akkor is ha vezetnek 10góllal...olyankor miért nem lehet betenni az ifistákat? Csodálkozunk, hogy mindenki sérült meg beteg?! Annyira ügyes ifistáink vannak, miért nem lehet bennük bízni vagy lehetőséget adni nekik?
Nekem úgy láttam a lelátón (persze javítsatok ki, ha tévednék), de olyan mintha a lányok már nem akarnának játszani, pedig most kellene megmutatni neki, hogy van még bennük tűz!!!! Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön és hogy megnyerjük a bajnokságot! Mert ez a Csapat megérdemelné!!!
Előzmény: handball 44 (1553)
handball 44 Creative Commons License 2010.04.11 0 0 1553

Azért talán kicsit eltulzod a dolgokat kedves Zenge5! Valoban Kuti Szandra hiánya nagyon meglátszik,de nem ezért fog elmenni a bajnokság(persze ha elis megy)hanem azért mert a vezetöség nem tudodt épp ésszel gondolkodni,hogy 6 fö ember nem tudd végig játszani egy teljess bajnokságot ugy hogy ha nincs megfelelö csere sora!!!

Ha megnézted akkor ma a Fradi mégegy ugyan olyan erösségü játékosállománnyal rendelkezet mnt amit a kezdösornak lehet nevezni!

Szégyen hogy nálunk ez nem lehetséges!

Ha betegség vagy sérülés hátráltatja a heti felkészülést akkor már bajban vagyunk!!

Na itt kezdödnek a bajok!!

Én kivánom hogy nyerjék meg a lányok a bajnokságot,bár most már nagyon nehéz lesz!!

De az a 2-3 föjátékos akiröl hallani lehet,hogy távozik a következö szezontol az Újbudátol,még meg mutatja mit tudd akkor talán még nem eséjtelen a dolog!!

Bár én ugy láttam ma pont örájuk nem lehet panasz!!

Előzmény: zenge05 (1551)
N0012 Creative Commons License 2010.04.11 0 0 1552
Én azt nem értem a Csömörrel mi történt :(
Előzmény: zenge05 (1551)
zenge05 Creative Commons License 2010.04.10 0 0 1551
Szép jó estét Mindenkinek!

Nagyon elkeserítő amit ma a sportmaxba láttam/láttunk :( Ennyi technikai hibát ejteni egy meccsen?! 4-el vezetünk...eltelik 4perc és az ellenfél meg 3 góllal? Lóg mindenkinek a feje! Nem jó ez így! És igen, én bátran kijelentem, hogy Kuti Szani sérülése hihetetlen nagy hátrány a csapatnak és ha Ő nincs akkor a bajnokság is oda!!! :( Lányok, nagyon kérlek/kérünk Titeket, SZEDJÉTEK ÖSSZE MAGATOKAT!!!!!!!!!
Nagyon szurkolunk Nektek! Gyerünk!!!
Hajrá ÚJBUDA!
josh brolin Creative Commons License 2010.04.10 0 0 1550
Nyugi, nem így fogják folytatni :)
Előzmény: coldplayer (1549)
coldplayer Creative Commons License 2010.04.10 0 0 1549
Ha így folytatják akkor izgalommentes lesz továbbra is a bajnokság a részükről. :-(
Előzmény: attus germanicus (1546)
attus germanicus Creative Commons License 2010.04.10 0 0 1548
Majd fogok írni egy kis beszámolót a meccsről rövidesen a Fradi-topicban.
Előzmény: nicko (1547)
nicko Creative Commons License 2010.04.10 0 0 1547
azért erre nem számitottam...+4-t tippeltem a bugyisoknak erre -3
Előzmény: N0012 (1545)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!