Keresés

Részletes keresés

Nagulnov Creative Commons License 2006.02.26 0 0 628

Ha ebben a történetben nem lenne benne a Fidesz/meg a Fidesz fóbiájuk - akkor ugyanazt mondanák mint te.:) Meg nem cigányoznának ennyit a bal/libek.

Páran akkor is ezt mondanánk* ha ez bármelyik más pártnál történne - ezek meg meglátják a Pokorni nevét - és ettől egyből nem tudnak gondolkodni.:) Vagy nem azt írják - amit gondolnak.

*Símaszk utcai ruhában - felhívás táncra. Megkapták.

De hogy ez mitől Zöld?

Előzmény: Törölt nick (531)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.02.26 0 0 627
Jól van, összehortad már az összes ostobaságodat, szerintem pihenhetsz.
Előzmény: qncogi (625)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.02.26 0 0 626
Tényleg mekkor egy sunyi féreg már ez a Tomcat. A tortadobálást sem merte vállalni, és itt is csak sunnyog. Gusztustalan, gyáva alak.
Előzmény: Törölt nick (623)
qncogi Creative Commons License 2006.02.26 0 0 625

Ps.

595, 610, 615

A fityesz aljasul gyerekeket veretett meg cigányokkal.

Ezt se felejtik el az emberek áprilisban (az FT, vizsla, fax, server-ügy és az összes fityesz szlogennel való beégés mellett).

Előzmény: Linebacker (622)
Linebacker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 622
554
Előzmény: kia podesta (619)
annyi baj legyen Creative Commons License 2006.02.26 0 0 621
' Ha a fidesz normális szakemberekkel védené magát - ahogy az egy európai párttól elvárható lenne - akkor most nem lenne miről beszélnünk.'

A Fidesz európai párt, olyan szinten, hogy egy Európában lévő ország egyik legnagyobb pártja. Földrajzilag tehát az, minőségileg már vannak kétségeim.
Normális szakembereket örző-védők között nem találsz. Azokat már testőröknek hívják, de nem propaganda-gyűléskor alkalmazzák őket.
Most sincs nagyon miről beszélni érdemben, körülbelül olyan szintű a sztori, mint amikor a kocsmában két alkesz összeverekedik. A kocsmáros is azt bassza ki, aki verekedni kezdett.
Felőlem üthetik egymást annyira, amennyira akarják, ha nem tudnak jobb szórakozást kitalálni, az eszükhöz értem.
Pláne tizenévesek....
Érdekelje csak őket a politika, de a demokráciát, meg a szólásszabadságot ne párnacsatával demonstrálják, mert később az ilyenek fognak temetőben fütyörészni.
De ha valaki bekopog hozzám maszkban, akkor is pofán baszom :)
Előzmény: vitorlás hajó (613)
kia podesta Creative Commons License 2006.02.26 0 0 620
no és a boxeres cigányok ellen miért nem indult eljárás?
Előzmény: Törölt nick (611)
kia podesta Creative Commons License 2006.02.26 0 0 619

Nem jó taktika, nem okos taktika, de mindegy!

http://www.online.rtlklub.hu/player/?vkatid=8&videoid=06029206&adasid=1136

Itt képpel hangal lehet látni az események-egy részét! Több van felvéve...

A kérdés megint az: miért nem rögtön a rendőrökkell kezdtek, és miért kellett cigány verőlegényeket alkalmazni?

Előzmény: Linebacker (596)
Linebacker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 618
Ha boxert ütésre használtak, az még állatkínzás is.
Előzmény: vitorlás hajó (617)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.02.26 0 0 617
Mégegyszer mondom, ha a símaszkosokat szakszerűen leszerelik, azzal nincs semmi gond. De ehelyett boxerekkel ütötték őket. Ez civilizált országban a második legnagyobb politikai tényezőtől szerintem elfogadhatatlan.
Előzmény: Törölt nick (611)
Linebacker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 616
csá
Előzmény: qncogi (615)
qncogi Creative Commons License 2006.02.26 0 0 615

Értem én. Okos gyereknek képzeled te magad nagyon. Boxerről hol van szó a topic címében?

A verésre pedig számtalan bizonyítékot kaptál, nem csak Tomcat-től.

(Hazug topc címről pedig nyilatkozz a "csukjás" topicban, különben ez a fanyalgásod még komikusabbá válik.)

Na csá stratéga (téged is le fognak váltani - mint májiuszt, nagyon rossz vagy:)))

Előzmény: Linebacker (614)
Linebacker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 614
A "verés"
"veretett"
"boxer"

szavakat várom. Olyan összefüggésben, hogy a zöldeket verték, boxerezték.

Pusztán a topic címe miatt.
Előzmény: qncogi (610)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.02.26 0 0 613

"de továbbra is fenntartom a véleményemet, ha valaki símaszkban provokálni megy, az számítson rá, ha másnak nincs humorérzéke."

Ez teljesen rendben van, nekem az eltávolítás mikéntjével van bajom, mint azt már párszor leírtam ebben a topikban. Ha a fidesz normális szakemberekkel védené magát - ahogy az egy európai párttól elvárható lenne - akkor most nem lenne miről beszélnünk.

Előzmény: annyi baj legyen (602)
tüzes fal Creative Commons License 2006.02.26 0 0 612

Igen akartam is írni, hogy tomcatról mér nem írnak az olvtársak.

Tisztán látszik, hogy maga köré gyűjtött pár jószándékú hülyét, akiket különböző akcióiban felhasznál.

Egy 13 éves gyereket ilyenbe belevonni ráadásul lehet, hogy bűncselekmény mert még gyerek.

Előzmény: Hajos1 (604)
qncogi Creative Commons License 2006.02.26 0 0 610

Pokorni Zoltán a Magyar Nemzetnek elmondta: politikai pályafutása során soha nem volt része ilyen barbár, verekedős jelenetben. Hozzátette, roppant elszomorító, hogy ilyen megtörténhet ma Magyarországon.

A Pravdának nyilatkozó pokornyi a vasútállomáson láthatta ezt szerinted?

Vérciki vagy, a fityeszben ilyenek a fő stratégák?:D)

Előzmény: Linebacker (605)
Linebacker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 609
Nem vagyok én senki, nem értelmezek itt semmit. Csak olvasni akarom a verés szót, és nem más szavakat értelmezni.

Ismétlem:

A vizsgálat eddigi adatai szerint tíz símaszkos fiatal jelent meg pénteken este annak az épületnek a bejáratánál, ahol Pokorni Zoltán lakossági fórumot tartott. A fővárosból érkezett csoport tagjai:

párnákkal a kezükben akartak bemenni az épületbe, de nem jutottak be, mert a rendezők útjukat állták, így vissza az állomás felé indultak.

Ezután a csoport minden tagját előállították a püspökladányi rendőrök.
Előzmény: Törölt nick (606)
evil1023 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 608
Nem engedték be őket, de az egyik lány olyan elszántan akart mégis bemenni, hogy eközben eltört a bordája.
Előzmény: Linebacker (605)
tüzes fal Creative Commons License 2006.02.26 0 0 607

most már próbálják úgy beállítani, hogy nem maszkban mentek oda.

Mert fordítva sült el a dolog, bárkiben visszatetszést kelt, hogy maszkban mentek oda, ugyanakkor mindenki helyesli, hogy a maszkosokat pofánverték.

Ezért most sürgősen tagadni kell a maszkos dolgot, hátha be lehet állítani úgy, hogy a fiatalok odamentek és csak úgy megverték őket.

Előzmény: DegeneraBocsinka (601)
Linebacker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 605
Amiben az szerepel, hogy A RENDŐRSÉG SZERINT az aktivistákat nem engedték be, ezért távoztak.

A zöld párt szerint: megverték őket.
Előzmény: Törölt nick (603)
Hajos1 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 604
Mit keres egy 13 eves gyerek este Püspökladanyba Peströl a gyerek szülei es a felbujtok ellen is büntetöeljarast lehetne inditani.Az hogy valaki fiatalkoru nem mentseg
volt mar fiatalkoru gyilkos is.Örüljenek neki hogy csak verest kaptak sok orszagban pl USA amit a demokracia hazajanak emlegetnek mar lötek volna.Ha hozzam sisapkas alarcba jölnne be valaki parnaval a kezebe rögtön erezne a fejen mind a 100 kilomat.
annyi baj legyen Creative Commons License 2006.02.26 0 0 602
nem tisztem védeni a Fideszt (és nem is fogom)
de továbbra is fenntartom a véleményemet, ha valaki símaszkban provokálni megy, az számítson rá, ha másnak nincs humorérzéke.

engem még semilyen politikai rendezvényen nem akartak megverni.
mondjuk ebben az is közrejátszik, hogy nem járok ilyenekre ;)
Előzmény: vitorlás hajó (586)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.02.26 0 0 601
Össze-vissza hazudoznak, de ezt már leírtam. Legalább egyeztették volna Tomcat barátjukkal, hogy melyik hazugság fog megjelenni a blogjában.
Előzmény: tüzes fal (598)
Linebacker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 599
"fordítva történt az eset, mint ahogy a rendőrség elmondja:-"
Előzmény: qncogi (595)
tüzes fal Creative Commons License 2006.02.26 0 0 598

Tomcat maga bevallja a blogján, hogy símaszkot viseltek, úgyhogy ez nem jött be betyárkörtés macskatappancs.

"Mint már nyilván tudjátok, a Zöld Párt, melynek magam is szimpatizánsa vagyok, nemrég meghirdette a politikusokból bohócot csináló kampányt. Ennek keretében ment le egy 10 fõs aktivista-csoport, fõleg tizenéves fiúk és lányok Püspökladányba, Pokorni Zoltán lakossági fórumára, hogy kispárnákkal dobálja meg Pokornit, jelezvén, hogy ideje pihennie. A "merénylõk" símaszkot viseltek, mert nem szerettek volna a tévébe kerülni, ennek okán iskolából, munkahelyrõl valahogy kirúgódni. "

forrás tomcat blogja

Előzmény: Törölt nick (587)
qncogi Creative Commons License 2006.02.26 0 0 597
vagy a verőlegények helyben hagyták kifejezés meértése okoz nehézséget?
Előzmény: qncogi (595)
Linebacker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 596
mármint zöldpártiak megveréséről természetesen. Boxer nem is fontos, de ha tudsz, arról is idézz híradást.
Előzmény: Linebacker (593)
qncogi Creative Commons License 2006.02.26 0 0 595

Te nem tudsz olvasni?

- Pontosan. És nem a Fidesszel szemben, hanem alapvetően a mai magyar politikával szemben. Ez arról szól, hogy tizenéves fiataloktól huszonegynéhány évig bezárólag, egyszerűen a véleményüket szerették volna kifejezni prominens Fidesz-vezető rendezvényén, de erre nem kaptak lehetőséget, ugyanis még a bejárat előtt verőlegények őket igencsak helyben hagyták.

Előzmény: Linebacker (588)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.02.26 0 0 594
:))
Előzmény: Törölt nick (585)
Linebacker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 593
VERÉSRŐL légy szíves cikket másolni.
Előzmény: Törölt nick (591)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!