Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
No szóval: ez csak egy egyképes, állítólag több tucatból sokkal szebbet lehet csinálni. Másrészt csak 300mm (semmi öccáz). Akit érdekel a technika szakértő előadásában lesz rá lehetőség, mert szervezek az okítómmal egy bemutatót-előadást a fotóklubb és természetesen érdeklődő ismerősök számára. Mivel szabadtéri program lehet mostanság lenne a legjobb...
Fotoblog! Köszi a pozitív hozzászólást a youtube-on:-) De csendesen meg kell jegyeznem, hogy kicsit több volt a hiba a "keletinél";-P Azért ide írtam, mert oda nem akartam:-))) Üdv: ARTUR
Ja, és ha nem láttátok, belekukkanthattok a játékába is. Füles feltesz, HQ gomb bekapcs (így sokkal jobban szól) hangerő felteker:-) Ja és a hibákon nem ér röhögni, csak annak, aki 16 évesen legalább így eljátszotta...:-))) Orgonahangverseny!
Nyári Fotótábor indul a Miskolci Fotóklub szervezésében Teresztenyén 2009. augusztus20-27. (végleges dátum!)
Teresztenye az Aggteleki Nemzeti Park tőszomszédságában fekvő galyasági kis zsákfalu, a nyugalom szigete. A résztvevőket a falusi turizmus keretében szállásoljuk el, egymáshoz közeli szállásokon. A vendégfogadásra átalakított házakban hideg-melegvizes fürdőszobák, tv, társalgó, tornác található. Az étkezések közösen zajlanak egy központi helyen.
Minden napra van szervezett program, de egyik sem kötelező. A környékbeli fotótúrákra saját gépkocsikkal megyünk.
Egy kis ízelítő a lehetőségekből: (a részletes programot e-mailben lehet igényelni, itt terjedelmi okokból nem fér el) Helyben: falusi életforma, falusi emberek, házak, eszközök, kopjafás temető, fakazettás mennyezetű templom, erdők, mezők, hegyek, völgyek. Kissé távolabb, de még mindig csak pár km-re: Rudabánya falu és a felhagyott külszíni bánya katlanja. Alsótelekes, gipszbánya, Telekes-patak Ördöggát, Aggteleki Karszt, cseppkőbarlangok, Jósvafő, Dobsinai jégbarlang, (esetleg Szlovák Paradicsom), Edelény; Coburg kastély, Szendrő, Szögliget (Hucul ménes), Szádvár, Gömörszőlős, Keleméri Mohos tavak, de ezek csak morzsák, a lehetőségek meglehetősen szélesek. A szállás és háromszori étkezés költsége 4900Ft/fö/éj +100Ft.
Egész napos túra esetén ebédre hideget csomagolnak. A meghirdetettnél rövidebb időtartamra is lehet jelentkezni előzetes megbeszélés alapján.
Kapcsolatfelvétel és további információ:
sidlo.gabor@gmail.com
Teresztenye honlapja:
www.teresztenye.hu
Nyári Fotótábor Teresztenyén!
Nyári Fotótábor indul a Miskolci Fotóklub szervezésében Teresztenyén 2009. augusztus 1-9-ig.
Teresztenye az Aggteleki Nemzeti Park tőszomszédságában fekvő galyasági kis zsákfalu, a nyugalom szigete. A résztvevőket a falusi turizmus keretében szállásoljuk el, egymáshoz közeli szállásokon. A vendégfogadásra átalakított házakban hideg-melegvizes fürdőszobák, tv, társalgó, tornác található. Az étkezések közösen zajlanak egy központi helyen.
Minden napra van szervezett program, de egyik sem kötelező. A környékbeli fotótúrákra saját gépkocsikkal megyünk.
Egy kis ízelítő a lehetőségekből: (a részletes programot e-mailben lehet igényelni, itt terjedelmi okokból nem fér el) Helyben: falusi életforma, falusi emberek, házak, eszközök, kopjafás temető, fakazettás mennyezetű templom, erdők, mezők, hegyek, völgyek. Kissé távolabb, de még mindig csak pár km-re: Rudabánya falu és a felhagyott külszíni bánya katlanja. Alsótelekes, gipszbánya, Telekes-patak Ördöggát, Aggteleki Karszt, cseppkőbarlangok, Jósvafő, Dobsinai jégbarlang, (esetleg Szlovák Paradicsom), Edelény; Coburg kastély, Szendrő, Szögliget (Hucul ménes), Szádvár, Gömörszőlős, Keleméri Mohos tavak, de ezek csak morzsák, a lehetőségek meglehetősen szélesek. A szállás és háromszori étkezés költsége 4900Ft/fö/éj +100Ft.
Egész napos túra esetén ebédre hideget csomagolnak. A meghirdetettnél rövidebb időtartamra is lehet jelentkezni előzetes megbeszélés alapján.
Kapcsolatfelvétel és további információ:
sidlo.gabor@gmail.com
Teresztenye honlapja:
www.teresztenye.hu
A honlapon a fotókat nem mi készítettük:)))
Sziasztok! Sok szeretettel meghívlak benneteket a fiamék orgonahangversenyére, ami remélhetőleg nem marad el, mert hármuk közül ketten betegek:-( Helye: Szikszói Római Katolikus Plébánia, április 4.-én 15 óra. Műsoron:Bruhns: e-moll prelúdium *Bach: Esz-dúr szonáta II.tétel *Buxtehude: g-moll prelúdium C. Franck: h-moll prelúdium fúga variáció *Bach: d-moll toccata és fúga Bach: c-moll szonáta III. tétel C. Franck: a-moll Choral M. Dupré: g-moll prelúdium és fúga A belépés ingyenes. (a megye egyik legjobb(ha nem a legjobb) orgonája...) Szeretettel várunk mindenkit! Részletes ismertető itt: http://www.szikszoplebania.hu/site/index.php?option=com_content &task=view&id=89&Itemid=43 Üdv: ARTUR
Fotoblog! Örültem, hogy személyesen is összefutottunk:-), csak a forraltborozás kimaradt:-( Tannét is láttam, csak nem volt kedvem elhajintani a poharat és odafutni hozzá, mert még tele volt rumpunccsal:-))) Majd legközelebb... Üdv: ARTUR
Jajj de szépek!!! Persze, mert az erkélyüvegen keresztül fotóztam a tv tetejéről és látszik a függöny tükörképe... Na mert az enyémen aztán nagyon szép a háttér...... A kis kékeket nem tudom lekapni, mert még a függöny mögött is észrevesznek:-(
Jó pillanat! Hihetetlen, hogy mit össze civakodnak a magért, amiből aztán úgyis jut mindegyiknek! Egyébként meg úgy tűnik, mintha bent lennének a lakásodban :)
Nálam is jártak, bár harcra csak az etetőn kerül sor, ott viszont nem fényképezem őket, mert rút a háttér. :(