Keresés

Részletes keresés

Vác fan Creative Commons License 2006.01.28 0 0 659
Sztem nem kell ide semmilyen edzőváltás! Nem rajta ment el! Császár még azért em akkora játékos hogy megverjken egy Szerb csapatot! Itt azon ment el, hogy Nagy Lacinak nem ment a játék, balátlövönk nem volt! Ebböl a csapatbol a két Iváncsiknak, Gálnak és Budaynak met a játék! De átlövök nélkül ezt a játékot nem lehet játszani! Meg azért azt se felejtsük, hogy ez nagyon fiatal csapat! Ennek a keretnek a 70% még nincs beérve!
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.28 0 0 658

Zsanna....

Maradi kellene? Mire fel?Még taps is jár neki a Ferihegyen?

Szerinted mért maradhatott eddig Skala a székében?

Mert 1-2 játékos megmentette és hozta a meccseket...

Csak ez a mult....

Aztán jött a dumcsi,hogy jó akkor fiatalítás aztán lesz valami.....

Császár ? játszott? Mikler ? játszott ???

Előzmény: zsanna (657)
zsanna Creative Commons License 2006.01.28 0 0 657

Töredelmesen bevallom, tegnap a 2. félidő helyett moziba mentem az Üvegtigris2-re. Sajnos azt kell mondanom, jól tettem :-(((((

A mostani meccsen azért látszott, hogy mekkora baj is volt a dán kapus szabálytalankodása Iváncsikkal szemben. Lehet,más lett volna egy kicsit a tegnapelőtti meccs, ha Gergő nem sérül meg. Az átlövők meg botrányos teljesítményt nyújtottak mindkét meccsen - és ez sorsdöntő volt.

Sajnos az egyértelműen bebizonyosodott, hogy a honosított játékosok nagyon is kellettek (meg most is kellenének) a válogatottba. Nélkülük sajnos egyenlőre ennyire vagyunk képesek.

Azzal azért nem értek egyet,hogy ez csak a Skala hiábaja, és mennie kéne. Azért ne felejtsük el, hogy az utóbbi években - egy kivétellel - minden világversenyen ott vagyunk, míg az elődei a mainál lényegesen erősebb játékosanyagból merítve -  még csak ki sem jutottak.

A Csaszi-, Törő-féle játékosoknak meg idő kell, hogy "beérjenek" válogatott szinten is. Amit a bajnokságban meg mernek csinálni (főleg Törő játákára igaz), azt válogatott-szinten még nem. És ez asszem teljesen érthető, és természetes. Pedig csak akkor lesz(nek) eredményesek ilyen szinten is, ha ott is meg lesz az önbizalom, amihez idő, meg sok lehetőség kell. Én mindenképpen erre a vonalra szavaznék.

Csbalázs Creative Commons License 2006.01.28 0 0 656

Bizony előtte meg a válogatottnál volt sikeres. Nagycsapatot csinált a Lemgoból. Hajdú Jani, Vass, Csík János biztosan dolgoztak Skala előtt!

Előzmény: CsabsziVP.Fan (655)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.28 0 0 655

Tényleg kik voltak eddig Skala előtt?

Mocsai sem rossz hisz kint férfi csapatnál dolgozott...

Előzmény: CsabsziVP.Fan (654)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.28 0 0 654

Cseszi egy hozzászólás végre:))))amiben teljesen egyetértek veled :D

Aki véletlenül bemegy a vendég csapat öltözőjébe..........áááááááááá akkor inkább legyen Nagy Laci:)))))))))))))))

Előzmény: Csbalázs (648)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.28 0 0 653

Én spec Mocsait el tudnám képzelni. Építeni nagyon tud szerintem, más kérdés, hogy amint döntőbe jutunk valahol, már a meccs előtt le kellene váltani:-))

Kiss Szilárd szerintem kifelé megy a szakmából és ha Hellásznál Skala egy időkérés miatt elveszítette tekintélyét, akkor Szilárdnak sem sok lehet...

Előzmény: CsabsziVP.Fan (650)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.28 0 0 652
Hát túl nagy összeget te sem mertél rá tenni:-)))
Előzmény: CsabsziVP.Fan (650)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.28 0 0 651
bizony Cseszi
Előzmény: Csbalázs (649)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.28 0 0 650

2 sörben,hogy tud magyarul....

Ja és nem azért írtam Zovko nevét mert a Veszprémnek szurkolok....

Csak jelen pillanatban nem tudok olyan magyar edzőt aki képes lenne rá...

Talán még Kis Szilárd na igen Tóth Laci ő is megmutatná mi a pálya:)

Csak ő a juniorok nál van!

Éles szerintem még nem ért be majd fog...Kovács? Szegedről is kergetni akarták....

Meghát vol Ő már...

De ha azt nézem 5 éve mentik meg Skalát....

Nem tartom kizártnak,hogy ismét jön majd az,hogy most kezdtem el a fiatalokat beépíteni és majd beérnek a kezem alatt...És továbbra is ő lesz...

Remélm nem lesz igazam?

Még várom a neveket ÁM....hogy ki lenne jó?...

Persze magyarázttal....:))))))

Előzmény: imoT (637)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.28 0 0 649
Ha Laci elmegy kapitánynak, akkor vége lesz az ETO-nak...
Előzmény: rezike (645)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.28 0 0 648
Hoffmant felejtsd el... emberileg alkalmatlan. Tönkretette az ETO-t, megpróbálta ugyanezt a Veszprémmel.
Előzmény: MahatmaC (638)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.28 0 0 647

Zovkot??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Azt a Zovkot, aki SEMMIT nem nyert úgy a Veszprémmel, hogy mindent a segge alá toltak? Aki nem hajlandó magyarul megszólalni????? Na ne viccelj!!! Kész röhej lenne! Ebben az eredményben bizony bőven benne vannak a veszprémi és szegedi VEZETŐK is. Ugyanis mit értek el a rengeteg külföldivel? A Veszprém bajnokságokat nyert(ezt magyarokkal is megtehetné), a Szeged meg bajnoki ezüstöket(ezt magyarokkal is elérné). Így a két legjobb magyar csapatban alig-alig van meghatározó magyar játékos, aki a BL-ben edződhetne? Na ezért is szurkolok nagyon a Dferr férfi csapatának!

Előzmény: CsabsziVP.Fan (628)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.28 0 0 646
Ha elolvasod mit írtam, akkor rájössz, hogy nemcsak a bírókra kenem, de az arcátlan csalás mellett nem tudok elmenni szó nélkül.
Előzmény: gizibácsi (622)
rezike Creative Commons License 2006.01.28 0 0 645
Tóth Laci a legjobb Magyarországon dolgozó edző, ez egyértelmü. imo-nak meg teljesen igaza van. Lenézi az a Magyart, a Magyar nyelvet, aki 6-7 éve itt van és nem beszél magyarul.
Előzmény: sanya122 (641)
Furi(FTC) Creative Commons License 2006.01.28 0 0 644

A VB selejtező végéig nem kell váltani, hagyni kell Sakaliczkit tovább dolgozni. Ha nem jutunk ki a VB-re lehet tisztogatni.

Így hogy kiestünk, kíváncsian várom, milyen meccseket közvetít a TV.

mondial Creative Commons License 2006.01.28 0 0 643
Kovács Péter:)
Előzmény: CsabsziVP.Fan (633)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.28 0 0 641
na menjél aludni mert holnap nem lesz helyed: ))))
Előzmény: Mse2005 (640)
Mse2005 Creative Commons License 2006.01.27 0 0 640

dr. Hoffmann László? inkább ne.....

Előzmény: MahatmaC (638)
Jefe Creative Commons License 2006.01.27 0 0 639

sziasztok!

alakuló pesti csapat játékosokat keres. részletek: www.hidunio.hu

MahatmaC Creative Commons License 2006.01.27 0 0 638
Mivel én győri vagyok nekem most kettő ugrik be. Tóth Laci és dr Hoffmann
imoT Creative Commons License 2006.01.27 0 0 637
Nem tudom, Zovko ezer éve edző magyarországon, de még mindig nem tud magyarul. Talán ismeri már a magyar mezőnyt, a játékosokat, de ne legyen olyan edzője a válogatottnak, aki x év után sem vette a fáradtságot, hogy megtanuljon magyarul.
peace03 Creative Commons License 2006.01.27 0 0 636

Na, a horvátok is napról napra jobbak, pedig az NS-ben azt cikkezték, hogy sérült az egész csapatuk.

Viszont elképzelhető, hogy még így is erre képesek, nagy küzdők....

Mi meg sajnos elszálltunk...

CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.27 0 0 635
Hellász Creative Commons License 2006.01.27 0 0 634

bajnoki címek Dunaferrel és a Szegeddel ide, világversenyek oda, le kell vonni a megfelelő következtetéseket játékos és vezetői szinten egyaránt...

CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.27 0 0 633

ok...

de ki név van??????

Zovkot ismerem a fiatalokkal foglalkozik ÁM.....persze ez csak egy felvetés...:)

Nekem 8 hogy ki csak valami legyen már...

Próbálok gondolkodni,hogy ki rendezné át a válogatottat,de magyar edző nem jut eszebe sajnos bárcsak.....

Vagy ki az a magyar kapitány,edző aki még nem kapta meg a bizalmat?

Előzmény: MahatmaC (631)
MahatmaC Creative Commons License 2006.01.27 0 0 632
Ezt nem tudtam. Remélem fognak fújni a szerbeknek és a dánoknak is:-)
Előzmény: fafa211 (630)
MahatmaC Creative Commons License 2006.01.27 0 0 631

Nagy részt egyet értek veled amit írtál. Szerintem is ebben vagyunk elmaradva a világtól amit írtál. Viszont szerintem a mostani keret nagyrészéből is kihozható ez a küzdés, ehhez azonban változtatni kell és nekik is meg kell érteniük mire van szükség, aki erre nem alkalmas annak sajnos nincs helye a keretben.

Én soha nem a veszprémi, szegedi játékosokat bántottam, hanem a vezetőket. Akik élből nem adnak lehetőséget egy fiatal magyar játékosnak inkább hoznak helyette egy szerbet vagy horvátot. És ez a bajom Zovko-van is, hozta a saját játékosait magával Veszprémbe. Fura lenne, most egy olyan válogatott élére állítani, ahol a magyar fiataloknak adunk lehetőséget. Szerintem vannak magyar edzők akik hitelesebben megoldanák ezt a feladatot.

Előzmény: CsabsziVP.Fan (628)
fafa211 Creative Commons License 2006.01.27 0 0 630

Tájékoztatni szeretnélek, a jelenleg is zajló Eb-n az elsőszámú magyar páros, a Kékes- Kékes kettős veszt részt!

Tegnap a Svájc- Szlovénia mérkőzést fújták.

Előzmény: MahatmaC (625)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.27 0 0 629

:(

Sanya azonnal kerezsd meg a FELELŐST!!!!!!!!

Hisz Te vagy a Link Elnök!

Előzmény: sanya122 (617)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!