Bazel, Bern, Zürich, Luzern, St. Gallen ad otthont a 7. kézilabda EB-nek 2006 január 26-tól február 5.ig. A 16 csapat 4 csoportban kezd, majd a középdöntőbe minden csoportól 3-3 csapat érkezik. A magyar válogatott Dánia, Szerbia, és Izlanddal csatázik a csoportmeccseken.
Sztem nem kell ide semmilyen edzőváltás! Nem rajta ment el! Császár még azért em akkora játékos hogy megverjken egy Szerb csapatot! Itt azon ment el, hogy Nagy Lacinak nem ment a játék, balátlövönk nem volt! Ebböl a csapatbol a két Iváncsiknak, Gálnak és Budaynak met a játék! De átlövök nélkül ezt a játékot nem lehet játszani! Meg azért azt se felejtsük, hogy ez nagyon fiatal csapat! Ennek a keretnek a 70% még nincs beérve!
Töredelmesen bevallom, tegnap a 2. félidő helyett moziba mentem az Üvegtigris2-re. Sajnos azt kell mondanom, jól tettem :-(((((
A mostani meccsen azért látszott, hogy mekkora baj is volt a dán kapus szabálytalankodása Iváncsikkal szemben. Lehet,más lett volna egy kicsit a tegnapelőtti meccs, ha Gergő nem sérül meg. Az átlövők meg botrányos teljesítményt nyújtottak mindkét meccsen - és ez sorsdöntő volt.
Sajnos az egyértelműen bebizonyosodott, hogy a honosított játékosok nagyon is kellettek (meg most is kellenének) a válogatottba. Nélkülük sajnos egyenlőre ennyire vagyunk képesek.
Azzal azért nem értek egyet,hogy ez csak a Skala hiábaja, és mennie kéne. Azért ne felejtsük el, hogy az utóbbi években - egy kivétellel - minden világversenyen ott vagyunk, míg az elődei a mainál lényegesen erősebb játékosanyagból merítve - még csak ki sem jutottak.
A Csaszi-, Törő-féle játékosoknak meg idő kell, hogy "beérjenek" válogatott szinten is. Amit a bajnokságban meg mernek csinálni (főleg Törő játákára igaz), azt válogatott-szinten még nem. És ez asszem teljesen érthető, és természetes. Pedig csak akkor lesz(nek) eredményesek ilyen szinten is, ha ott is meg lesz az önbizalom, amihez idő, meg sok lehetőség kell. Én mindenképpen erre a vonalra szavaznék.
Én spec Mocsait el tudnám képzelni. Építeni nagyon tud szerintem, más kérdés, hogy amint döntőbe jutunk valahol, már a meccs előtt le kellene váltani:-))
Kiss Szilárd szerintem kifelé megy a szakmából és ha Hellásznál Skala egy időkérés miatt elveszítette tekintélyét, akkor Szilárdnak sem sok lehet...
Azt a Zovkot, aki SEMMIT nem nyert úgy a Veszprémmel, hogy mindent a segge alá toltak? Aki nem hajlandó magyarul megszólalni????? Na ne viccelj!!! Kész röhej lenne! Ebben az eredményben bizony bőven benne vannak a veszprémi és szegedi VEZETŐK is. Ugyanis mit értek el a rengeteg külföldivel? A Veszprém bajnokságokat nyert(ezt magyarokkal is megtehetné), a Szeged meg bajnoki ezüstöket(ezt magyarokkal is elérné). Így a két legjobb magyar csapatban alig-alig van meghatározó magyar játékos, aki a BL-ben edződhetne? Na ezért is szurkolok nagyon a Dferr férfi csapatának!
Tóth Laci a legjobb Magyarországon dolgozó edző, ez egyértelmü. imo-nak meg teljesen igaza van. Lenézi az a Magyart, a Magyar nyelvet, aki 6-7 éve itt van és nem beszél magyarul.
Nem tudom, Zovko ezer éve edző magyarországon, de még mindig nem tud magyarul. Talán ismeri már a magyar mezőnyt, a játékosokat, de ne legyen olyan edzője a válogatottnak, aki x év után sem vette a fáradtságot, hogy megtanuljon magyarul.
Nagy részt egyet értek veled amit írtál. Szerintem is ebben vagyunk elmaradva a világtól amit írtál. Viszont szerintem a mostani keret nagyrészéből is kihozható ez a küzdés, ehhez azonban változtatni kell és nekik is meg kell érteniük mire van szükség, aki erre nem alkalmas annak sajnos nincs helye a keretben.
Én soha nem a veszprémi, szegedi játékosokat bántottam, hanem a vezetőket. Akik élből nem adnak lehetőséget egy fiatal magyar játékosnak inkább hoznak helyette egy szerbet vagy horvátot. És ez a bajom Zovko-van is, hozta a saját játékosait magával Veszprémbe. Fura lenne, most egy olyan válogatott élére állítani, ahol a magyar fiataloknak adunk lehetőséget. Szerintem vannak magyar edzők akik hitelesebben megoldanák ezt a feladatot.