Keresés

Részletes keresés

Roka-kooma Creative Commons License 2006.07.24 0 0 57

Sziasztok!

En teljesen uj vagyok a tozsdezesben, eddig reszveny alapu befektetesi jegyekkel (OTP Quality) jatszottam, de T+3 sucks!!

Tudtok nekem olyan ceget mondani, ami megbizhato, egyszeru es a kezelesi kolcsegek sem nagyon magasak?

Roka-kooma

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.17 0 0 56
>Megnézegettem. Szeretnék külföldi részvényeket is, az ic nekem (még:)) túl bonyolult,
> inkább maradok a Concorde-nál. Az baj, hogy csak telefonos van? Engem nem zavar
>annyira. Ez csak ízléskérdés, vagy van más hátránya is?

nem baj.
izles dolga.
foleg akkor nem, ha nem gyakran adsz-veszel, havem, csak neha

>HC, szerinted van esélye annak, hogy beomlik a magyar tőzsde? (Úgy ősz körül.)
>(Nem teljesen, de hogy a BUx leesik mondjuk 13000-re meg ilyenek.) Vagy ez irreális félelem?

erre en nem tudok neked valaszt adni (megjegyzem, szerintem senki).
ket ok miatt nem nagyon foglalkoztat, hogy osszel mi fog tortenni a magyar piacon:
1. foleg a kulfoldi lehetosegeket keresem/kovetem
2. az "idei osz"nekem elegge rovidtav, en pedig inkabb a hosszutavu befekteteseket keresem, favorizalom.
Előzmény: Utazó_1 (55)
Utazó_1 Creative Commons License 2006.07.17 0 0 55

Megnézegettem. Szeretnék külföldi részvényeket is, az ic nekem (még:)) túl bonyolult, inkább maradok a Concorde-nál. Az baj, hogy csak telefonos van? Engem nem zavar annyira. Ez csak ízléskérdés, vagy van más hátránya is?

HC, szerinted van esélye annak, hogy beomlik a magyar tőzsde? (Úgy ősz körül.) (Nem teljesen, de hogy a BUx leesik mondjuk 13000-re meg ilyenek.) Vagy ez irreális félelem?

Előzmény: Törölt nick (50)
Utazó_1 Creative Commons License 2006.07.17 0 0 54
Szia hacacare, köszönöm!
Előzmény: Törölt nick (50)
wizes Creative Commons License 2006.07.17 0 0 53

Halihókák!!

Az 5letek jöhetnek, én sem régóta tőzsdézek, mindent szívesen fogadok.

Most plö lyól beszoptam, de csak röhögök, mert játéknak fogom fel.

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.17 0 0 52
www.equitas.hu

ok dolgoznak a legalacsonyabb jutalekkal a hazai tozsden.
es szerintem nekik van a legjobb online rendszeruk.

ha kulfold is erdekel, akkor www.interactivebrokers.com
Előzmény: Loof (44)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.17 0 0 51
>a T +3 nap a tényleges orosz rulett mai megfelelője. Aki nem ismerné ezt, ez annyit jelent hogy ha adsz mondjuk hétfőn megbízást hogy most aarod kivonni a piacról az a packot akkor szerda zárásig még kereskednek vele, ugyanúgy kitéve az árfolyam váltzásnak mint azt megelözően is, és csütörtök nyitáskor megnézheted hogy mi is lett a vége lehet rosszabb is lehet jobb is.

ha megengeded, akkor korrigalok egy kicsit

a T+3 nem egeszen ezt jelenti.
ha hetfon adsz megbizast az eladasra, akkor a hetfoi zaras utan kicsamitott erteken irjak jova a szamladon az osszeget a megbizas utani 3. napon. de a keddi es szerdai folyamatok mar nem jatszanak szerepet.
Előzmény: Loof (44)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.17 0 0 50
1.) Szerintetek biztonságos az online részvénykereskedés? Ti nem féltek tőle (mármint hogy bemászik egy hekkercsapat a gépetekbe, és a nevetekben elad, átutal stb.)? Úgy olvastam, a nálunk futó cégeknek nem erősségei a biztonsági rendszerek. (Meg nekem sem:)) Vagy ez Mo-n még nem valós/komoly kockázat?

valos a kockazat.
de nem felek tole, mert csak olyan szoftvert telepitek a gepemre amit megbizhatonak tartok.
tuzfal es virusirto termeszetesen alap de nem eleg.
esznel kell lenni.

2. Én szeretnék pár külföldi részvényt venni. Szerintetek hol a legérdemesebb? Mivel egyelőre kevés pénzzel, csak 1 mió körül kezdenék, nem bánnám, ha a jutalékok nem lennének a legmagasabbak. Equitas? Vagy CD? Vegy ez a Fio? (Ez utóbbit ismeri valaki? Sokan emlegetik, de még senkivel nem találkoztam, aki velük üzletelt volna.) Egyáltalán szóba állnak velem ennyi pénzzel?

www.interactivebrokers.com
1(egy!) USD a minimum jutalek.
szoba allnak veled mar 2000 USD-tol.

Equitas nem forgalmaz kulfoldi papirt.
CD jo, de nincs online kulfold. csak telefonos.
fio-t nem ismerem, de akkor mar inkabb az IB.

3.) Jutalék: úgy látom, egy-egy eladás vagy vétel díja 0.5 % körül van. Tehát rövidebb távon legalább 6-7 %-os emelkedést kell kifognom, hogy már megérje a bankbetéttel szemben. Jól számolom, vagy valamit rosszul gondolok?

jol latod. + lasd az elozo pontot.
Előzmény: Utazó_1 (49)
Utazó_1 Creative Commons License 2006.07.17 0 0 49

Sziasztok!

Új vagyok, és még kicsit zöld, azért bátran kérdezek hülyeségeket, ha nem baj...

1.) Szerintetek biztonságos az online részvénykereskedés? Ti nem féltek tőle (mármint hogy bemászik egy hekkercsapat a gépetekbe, és a nevetekben elad, átutal stb.)? Úgy olvastam, a nálunk futó cégeknek nem erősségei a biztonsági rendszerek. (Meg nekem sem:)) Vagy ez Mo-n még nem valós/komoly kockázat?

2. Én szeretnék pár külföldi részvényt venni. Szerintetek hol a legérdemesebb? Mivel egyelőre kevés pénzzel, csak 1 mió körül kezdenék, nem bánnám, ha a jutalékok nem lennének a legmagasabbak. Equitas? Vagy CD? Vegy ez a Fio? (Ez utóbbit ismeri valaki? Sokan emlegetik, de még senkivel nem találkoztam, aki velük üzletelt volna.) Egyáltalán szóba állnak velem ennyi pénzzel?    

3.) Jutalék: úgy látom, egy-egy eladás vagy vétel díja 0.5 % körül van. Tehát rövidebb távon legalább 6-7 %-os emelkedést kell kifognom, hogy már megérje a bankbetéttel szemben. Jól számolom, vagy valamit rosszul gondolok?

huuooow Creative Commons License 2006.07.16 0 0 48
sztem jó az equitas is (én ott vagyok), IEB-nél olcsóbb. csak a TDT-s megbízásoknál kell nagyon figyelni (mivel már én is b*sztam el -> némi bukta)
Előzmény: Loof (47)
Loof Creative Commons License 2006.07.15 0 0 47

Szia Gábor

Köszönöm szépen a hozzászólást.

Nagyon tetszene alapvetően az ebroker.hu, befogok menni és megnézem, ugyan nekem már van több számlám a cibnél, de mivel azt olvasom hogy az ebrokerhez tartizó netcsomaghoz ingyenes számlavezetést adnak, ezért mindenképpen szeretnék próbát tenni.

A rendszerről technikailag mik a tapasztaltok? Gondolok itt olyanokra hogy speciel az ebroker szokott e fagyni, vagy ha látod a real time árfolyamot és a kezed sebessége megis felel annak hogy az adott árfolyamon leadd a megbízást akkor mennyire gyors reagálású a rendszer letudja könyvelni a megbízást is abban a pillanatban azon az árfolyamon?

Mindenki egyből az ebrokert emlegeti, a többi nem jó ennyire? :)

Üdv

Loof

S.Zola Creative Commons License 2006.07.15 0 0 46
Van több is: Erste Banknak is van már, Quaestor, Equitas, FIO.
Előzmény: williams1 (45)
williams1 Creative Commons License 2006.07.14 0 0 45
Sziasztok !

LOOF-nak üzenem :

Igen van megoldás, az Inter Európánál van az ebroker.hu, innen otthonról is lehet tőzsdézni.

Van 3-4 díjcsomag, pl 15 perces késleltett adatok van, szlavezetés 300 HUF / hónap,

Megbízási díj : 0,5 % , de most újaknak dec 31-ig van még ingyenes adat is.

Azonnali adat van még a www.tdcportal.hu-n, vagy a teletext.hu –n az 554. oldalon is van.

Tőzsdehíreket olvasni lehet még:

portfolio.hu, tozsdeforum.hu, eco.hu. chartcenter.hu, bet.hu, cd.hu

Equitas.hu/ napi technikai elemések, budacash.hu/ napi és heti jelentés

A bef alapok közül volt 4 magyar is ahol 1 év alatt a 180 % is megvolt.

Gábor

Loof Creative Commons License 2006.07.12 0 0 44
Sziasztok! többször is szó esett már az otthonról tözsdézésről. Volt már korábban indexkövető befektetési alapon szerettem is, jött is vele pénzem, csak azért szüntettem meg mert a T +3 nap a tényleges orosz rulett mai megfelelője. Aki nem ismerné ezt, ez annyit jelent hogy ha adsz mondjuk hétfőn megbízást hogy most aarod kivonni a piacról az a packot akkor szerda zárásig még kereskednek vele, ugyanúgy kitéve az árfolyam váltzásnak mint azt megelözően is, és csütörtök nyitáskor megnézheted hogy mi is lett a vége lehet rosszabb is lehet jobb is.

Van i-bankom és szinte csak azon és az atm-en keresztül tartom fent a kapcsolatot a bankommal és müködik a módszer.

már csak annyi hinyzik hogy találjak egy olyan tőzsde rendszert ami max 15 perces csúszással mutatja a real time-t és ha megbízást adok akkor ne legyen késleltetve a teljesítés.

És persze fontos lenne hogy neten keresztül is lehessen megbízást adni s nyomon követni.

Van olyan megoldás amiben a felsorolt összes feltétel megvalósítható és kivitelzhető?
És milyen kondiciókkal?

Köszönöm előre is.
wizes Creative Commons License 2006.05.15 0 0 43

Semmi nem gyütt.

wizesg pont gmail pont com ra kűggy!

Előzmény: karaván (42)
karaván Creative Commons License 2006.05.05 0 0 42
Ment !
Előzmény: wizes (41)
wizes Creative Commons License 2006.05.05 0 0 41

wizes kuki chello ponyty hu-ra írd, mert a t-onlinosat elöntötte a szemét.

Előzmény: karaván (39)
karaván Creative Commons License 2006.05.03 0 0 40
Hoppá, most látom nem ment el ???
Előzmény: karaván (39)
karaván Creative Commons License 2006.05.03 0 0 39

MOL: Küldtem egy mail az index.hu-dra

Az állami pakett megvétele a broki szerint nem okoz változást /le-fel/ az árfolyamban

Előzmény: wizes (36)
karaván Creative Commons License 2006.04.28 0 0 38

BC, mára felfüggesztve.      Borús hír lehet. !!?

Index-en is van egy cikk.

Előzmény: karaván (37)
karaván Creative Commons License 2006.04.27 0 0 37

Minél több fajtával játszol, annál inkább így lesz.  Nálam, négynél több csak átmenetileg van.

Synit most szórtam ki és mégtöbb fotex, ha 800-ig, vagy az alá lecsúszik.

Előzmény: wizes (36)
wizes Creative Commons License 2006.04.26 0 0 36

Érdekes 2-3 részvényem felmegy akkor tuti a a maradék zuhan, és ezt váltogatják!!

o))

Előzmény: karaván (35)
karaván Creative Commons License 2006.04.25 0 0 35
A fotex nyerő lesz.  Vsz az év részvénye.   A MOL-t az olajár húzza.  Vigyázz vele, mert magasan van, mint a mai nap is bizonyítja.    Ha, a HORVÁT INA-beli részesedést növelni tudja, akkor szerintem 30E közelébe is elmehet.-
Előzmény: wizes (34)
wizes Creative Commons License 2006.04.17 0 0 34

Én vettem Fotexet a múlthéten és MOL-t, most kifújtam.

Úlök a seggemen és várok.

Nem tom a BChemmel mit tegyek. hullámavasút.

Aszem egy hegyen kiszálok, peg hülyeségnek érzem mert naon stabíl, a ruszki tulajdonos  tulajdona az ÁÉB és soxoros milliárdos, ezek nem genyóznak hanem profitra mennek.

Előzmény: karaván (31)
gsmcoder Creative Commons License 2006.04.14 0 0 33

Az első rövidtámú BUX jóslatom  egy nagy rakás * r lett. 21300 kistoplva.

Remélem jobb és pontosabb elemzések is lesznek még itt

:)).

A piac szerintem is elkönyvelte az MSZP nyereséget.

karaván Creative Commons License 2006.04.13 0 0 32

Na, növexik a forgalma, ami újabb jó jel. 

Íme a mai is a 30 napos átlag felett van. A piac már tud valamit annak a jele.

Előzmény: karaván (31)
karaván Creative Commons License 2006.04.06 0 0 31

Vannak, akik nyereséget realizálnak és vannak, aki most vesznek bele, ezért hullámzik.

Megelőlegeztem, hogy veszít ez a pojáca. Ezért vettem de. 768-ért.

Az a lényeg,  hogy nem zúgott be 700 alá, így megmutatta erejét.

REMÉLEM jól  látom !

Előzmény: wizes (30)
wizes Creative Commons License 2006.04.06 0 0 30

Affenébe!!

Felrohant és visszaesett.

Megvárom a zúj Gyurcsánykúrmányt és aztán aktivizálódok.

karaván Creative Commons License 2006.03.30 0 0 29

A synit nézegetem, nézegetem a rábával együtt, de nem merem.  Már, csak a mardék foti van, de azt meghagyom.     Beraktam pénzpiaciba. Ez gyakorlatilag banki kamat meg állampapír.   Ráültem a kezemre, mert jönnie kell egy zuhénak.

Túl sok a bizonytalanság a piacon:

.

Áht, választás, HUF, Konvergenicia adatok szeptemberig, lengyelek, cégeink akviziciói nem jöttek eddigg be. stb.   lásd: otp, mol 

Gyakorlatilag bárki kormányoz, csak egy szűk mezsgyéje marad.  

Úgy néz ki a fidex meg belerokkan az ígéretekbe.   A nép nem hisz neki vsz.:))))

De a szoclib,a MÉDIKÁKBAN , ennek a tarthatalanságát jobban is kihangsúlyozhatná.  

Előzmény: wizes (28)
wizes Creative Commons License 2006.03.29 0 0 28

Na most gyüttem, vettem Synergont mert beindult, fél éve vártam rá.

Már volt de megötszöröztem.

Csak ma nyertem rajta 5%-ot mert 750-é vettem reggel 758 volt aszonytam nekem 750 és begyütt.

Meg a Graphira.

Előzmény: karaván (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!