Keresés

Részletes keresés

polites Creative Commons License 2005.11.06 0 0 770

"Ellenben Gyurcsány előző anyósát meggyilkolták."

???

Ezt még nem hallottam, Mi volt ez?

Forrás?

Előzmény: Törölt nick (763)
stansfield Creative Commons License 2005.11.06 0 0 769
A vádlónak kell bizonyítania.  Zsoca rágalmaz. Ti meg beszopjátok.
Előzmény: kapás (766)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 768

"A 2002 választások elött is a pártok kötelezően megnevezték a miniszterelnök-jelöltjüket ( így van-lesz ez most is)."

Ha mutatnál a "kötelezően"-re egy törvényhelyet...

Előzmény: Törölt nick (767)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 767
" Sehol nem volt feltuntetve, hogy Megyora szavazunk vagy Orbanra...partok voltak, nem szemelyek...."

Ugyan kérem... Hagyjuk a púdert...

A 2002 választások elött is a pártok kötelezően megnevezték a miniszterelnök-jelöltjüket ( így van-lesz ez most is).

És az nem jár, hogy hajrá szavazattok ránk és MSZP-Medgyessy elvtárs miniszter-elnökjelöltünkre meg a Jóléti rendszerváltásra.....
Majd két év múlva - puccs és jöhet helyette akár Cuslág János az ország nyakára mert 320 MSZP-s elektor úgy gondolja..:)))))))

Boross Péter meg sánta példa.
Ugyanis egyfelől egy miniszterelnök meghalt és nem megpuccsolták a ciklusa közepén.
Másfelől, mikor Borosst megszavazták, a 2004-es választások már ki voltak írva, neki már csak hónapja voltak ezek lebonyolitására, az akkori ellenzék semmi értelmét nem látta öt hónappal a választások elött előrehozott választásokat követelni...

Nahát:)
Előzmény: Törölt nick (761)
kapás Creative Commons License 2005.11.06 0 0 766
Annyira nem kidobolt dolog, hogy egy néhai bolgár titkosszolga miket követet el életében. Akár gyilkosságot is, ha ez volt a parancs. Csak nem kötik az orrunkra.:)
Előzmény: stansfield (764)
geszthi Creative Commons License 2005.11.06 0 0 765
"Bayer Zsolt: (...) Mert tudod, Ferenc, én 1988. március 30-án éjjel Fideszt alapítottam. Te pedig gyáva és sunyi KISZ-Führerként leveleket írogattál a pártführereknek. Ez az alaphelyzet. (...)"

Na ha valaki akkor epp Bayer az aki nem docsekedhet azzal amit alapitott, ha ropke 6 ev alatt meg is tagadta mert SAJAT szavai SZERINT maffia gyulekezzete sullyedt.

Na EZ AZ IGAZI alaphelyzet:

Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című cikke, 1994. október 21-én a Népszabadságban:

"Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe... Fidesz? Ugyan kérem!

Azután meg, én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja, kérem, fontos a jó ritmusérzék... Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az »igazi« okokról... Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc – mindjárt »csókos gyerek« lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot.

Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról.

Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki – na most, én igazán nem vagyok megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinyég... Hát így. Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket"
Előzmény: holnaplátó (-)
stansfield Creative Commons License 2005.11.06 0 0 764
Nem érdekel, mire vennél mérget. A gyilkosság a legsúlyosabb vád.
Előzmény: kapás (762)
kapás Creative Commons License 2005.11.06 0 0 762
Az a Dobrev azért egy sötét ló nagyon! Nem vennék mérget rá, hogy teljesen tiszta mindenben.:)
Előzmény: stansfield (757)
geszthi Creative Commons License 2005.11.06 0 0 760
" de most azért joggal kérdezhetem tőle, hogy uram, ön kicsoda, és tulajdonképpen mit keres itt? És most ne jöjjünk a jogrenddel, meg az alkotmánnyal, én valódi legitimitásról beszélek."

Boross Peter eseteben nem voltatok ilyen fene finnyasak...

Hogy o Orbanka tanacsadoja is volt, meg alegmagasabb allami kituntetesre javasolta, meg az MVSZ elnokenek?

Ja igy mar ertheto....ismerjuk a fidesz szlogent:
Csak a masik illegitim ME-ke a budos, az en illegitim ME-kom az mas
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 759
"Szóltatok már a Fidesz-áruló Zsocának, hogy Apró nem volt a sógora Fletónak?"

Én szóltam...
Lásd 514, 527,530 vamelyikét.

Bár jelzem a te fogalmazásod is pongyola, az izraeli titkos... na jó biztonsági cég alapító
Apró például kifejezetten Gyurcsányo Ui sógora...

U.I. A tegnap jártam egy Auchan áruházban.
A kitett sikerkönyvek polcán szinte egymás mellett sorakozott Gyurcsányo Ui
" Útközben" c. korszakalkotó műve és a " Cion bölcseinek jegyzőkönyve" -ismeretlen (?)szerzőtől...:)))))))))
Van humorérzékük az auchanos fiúknak...
Előzmény: stansfield (747)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 758
"Tudod maci csak az a sz@ros az egeszben, hogy szvsz az a part jar majd jol hosszabb tavon, amelyik 2006-ban elveszti a valasztast."

Lehet... No de az ország hogyan jár jobban ?

Mellesleg, az agymosott ballib szavazórétegeken kisit még én is meglepődtem...
Négy évig ugyanis a ballib/hiszterolib súlykolta nekik naphosszat hogy mit kell
[ b] Orbánban utálniuk.

És ezek után megkapták élőben mindezt, egy torz Orbán-karikatúra személyében, háttérben Apró-klánnal súlyosbítva...
És mégis, sokan még azt sem vették észre, hogy mennyire át vannak verve...

Talán a gazdasági helyzet segít a kijózanodásban, bár ha "ez" elhúzza a választásokig, csak utána jöhet a feketeleves...

Előzmény: Törölt nick (748)
stansfield Creative Commons License 2005.11.06 0 0 757
Ebben igazad van, Dobrev és két másik férfi volt Fletó apósa. Gyilkoltak-e? Nem. Zsoca mindenképpen hazudott.
Előzmény: kapás (756)
kapás Creative Commons License 2005.11.06 0 0 756
Nem tudsz magyarul elég jól, az biztos. Fletó apósa egy P. Dobrev nevű bolgár titkosszolga lenne, ha élne. Azonkívül még 2 másik pasi is, az előző nejei után.:)
Előzmény: stansfield (755)
stansfield Creative Commons License 2005.11.06 0 0 755

A népies túlzások nem érdekelnek. Ennyi erővel minden öreg minden fiatalnak a bátyja, mert "bátyám"-nak szólíják őket.

Itt most Fletó apósáról van szó. Gyilkos-e ifj. Apró? Nem. A Fidesz-áruló megint hazudott.

Előzmény: kapás (754)
kapás Creative Commons License 2005.11.06 0 0 754
Bolond kend, sógor! Az asszony vagy a férj nagybátyja, sőt unokatestvére is sógor, te tudatlan! Nemcsak Pesten élnek ám magyarok, tudod-e? Hanem másutt is...:)
Előzmény: stansfield (752)
stansfield Creative Commons License 2005.11.06 0 0 753

Javítanom kell magam, Zsoca szerint Fletó apósa volt gyilkos, nem a sógora. Na de gyilkolt-e Apró Antal fia? Én erről nem tudok. Ti igen?

" amikor a gyilkos aposódék lerobbantották sarkukról a tehénszart és beköltöztek a rabolt budai villába"...

stansfield Creative Commons License 2005.11.06 0 0 752
Neked kellene, mert nem tudod ki a sógor. Elmondom: a házastárs testvére. Gondolom, nem látod be a tévedésedet, okoska. Nem kéne a Fidesz-áruló minden szavát beszopni.
Előzmény: kapás (751)
kapás Creative Commons License 2005.11.06 0 0 751
Tanulmányozd a magyar rokonsági fokok jelentéseit, okoska...
Előzmény: stansfield (750)
stansfield Creative Commons License 2005.11.06 0 0 750
A feleség nagybátyja mióta a férj sógora, okoska?
Előzmény: kapás (749)
kapás Creative Commons License 2005.11.06 0 0 749
Nem volt, hanem van! Ui. van egy fia is a néhai Tony bácsinak,nemcsak leánya!:)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 748
Tudod maci csak az a sz@ros az egeszben, hogy szvsz az a part jar majd jol hosszabb tavon, amelyik 2006-ban elveszti a valasztast. 
Előzmény: Törölt nick (740)
stansfield Creative Commons License 2005.11.06 0 0 747
Szóltatok már a Fidesz-áruló Zsocának, hogy Apró nem volt a sógora Fletónak?
stansfield Creative Commons License 2005.11.06 0 0 746
Az amőbázásért már kikúrtak innen téged, halacska.
Előzmény: Törölt nick (684)
molar Creative Commons License 2005.11.06 0 0 745

A fehér meg fekete.

Előzmény: zsolti05 (734)
polites Creative Commons License 2005.11.06 0 0 744

A daliás időkből:

"Medgyessy Péter 1977 és 1982 között a KGB-től védte a magyar érdekeket - közölte Tóth András. Arra a felvetésre, hogy a magyar titkosszolgálat abban az időben még teljesen alárendelt volt a KGB-nek, az államtitkár azt válaszolta, hogy a 60-as években éppen az oroszok miatt hiúsult meg a csatlakozás az IMF-hez.

Tóth András elmondta még, hogy az ügynöklisták nyilvánosságára irányuló törvényjavaslatot pénteken tárgyalja a kormány és hétfőn már be is nyújtják az Országgyűlésnek.

A kormányszóvivő elmondta, hogy az ügyben megerősödött a koalíció, mert a törvényjavaslatot az SZDSZ-szel teljes egyetértésben nyújtják be.

Milyen serények voltak akkoriban a komcsik:

"Tóth András elmondta még, hogy az ügynöklisták nyilvánosságára irányuló törvényjavaslatot pénteken tárgyalja a kormány és hétfőn már be is nyújtják az Országgyűlésnek."

:))))

Előzmény: Törölt nick (738)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 742

"ha mondjuk a Fidesz nyerne 2006-ban"

Mackó, most, hogy meghemperegtél a Bayer által neked kiszórt lószarban, farokcsóválva a munkahelyi párttitkár-dinasztia választási győzelmét vízionálod?:))

Hiába no, tudja ez a Bayer, hogy milyen fontos az a pógári aszpirin ilyen csúnya közvéleménykutatási eredmények idején.:))

Előzmény: Törölt nick (740)
Kanalfabéta Creative Commons License 2005.11.06 0 0 741

Az MSZP-ben a teljes vezérkar Gyurcsány bukására vár (Hilleren kívül).

Ugrásra készen ott van: Kiss Péter, Szekeres Imre, Szili Katalin, Lendvai Ildikó, Juhász Ferenc, ... Toller László ...

Ti. ők tisztán látták, hogy Gyurcsány milyen módszerekkel puccsolta saját főnőkét.

Nahát valami hasonló sors vár Gyurcsányra is, csak a delikvensek a kedvező pillanatra várnak.

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 740
" de most ilyen csűnya idők járnak.:)))"

Azok bizony.. Csúnya idők...

Bár, elnézném, hány hiszterolibsi vonulna ki öndunábalövő kézifegyverrel a jégre, ha mondjuk a Fidesz nyerne 2006-ban,majd ezt követően 2007-ben egy kongresszusán egyszercsak úgy döntenének a jelöltek hogy egy külsöst, mondjuk Bayertől Csurkáig terjedő skálán "szavaznak meg" miniszterelnöknek..:))))))))

Előzmény: Törölt nick (737)
Bölcseketmondó jobbos Creative Commons License 2005.11.06 0 0 739
Ne beszélj maci, 2002-ben is nyertetek kk.okat. (csak azt) Ne mondd, hogy nem volt klassz az nektek. (és elég)
Előzmény: Törölt nick (738)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 738
"Fletó beérte, vagy már meg is előzte népszerűségben Vitykát, és ebben a helyzetben nem mind1, hogy kinek milyen levelet írt 100 évvel ezelőtt?"

No igen..
És most tegyük félre, hogy éppen a Levendel-féle korménymegbízásos Szonda Ipsosnál előzte meg egy ponttal...:))

Hanem vegyük elő a 2002 júliusi Medgyessy népszerüségeket...
Az igazán lehengerlő volt...miközben röhögték ugyanúgy az országot szembe a D-209 kapcsán 8 vö" na és?" by Horn Gyula)...
És "XX Szazad Deák Ference " hörögték a forrótamások...

Ahhoz képest Gyurcsányo Ui még a kanyarban sincs...
És mégis annak is meglett a böjtje...

Előzmény: Törölt nick (727)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!