Bayer Zsolt: (...) Mert tudod, Ferenc, én 1988. március 30-án éjjel Fideszt alapítottam. Te pedig gyáva és sunyi KISZ-Führerként leveleket írogattál a pártführereknek. Ez az alaphelyzet. (...)
" Sehol nem volt feltuntetve, hogy Megyora szavazunk vagy Orbanra...partok voltak, nem szemelyek...."
Ugyan kérem... Hagyjuk a púdert...
A 2002 választások elött is a pártok kötelezően megnevezték a miniszterelnök-jelöltjüket ( így van-lesz ez most is).
És az nem jár, hogy hajrá szavazattok ránk és MSZP-Medgyessy elvtárs miniszter-elnökjelöltünkre meg a Jóléti rendszerváltásra..... Majd két év múlva - puccs és jöhet helyette akár Cuslág János az ország nyakára mert 320 MSZP-s elektor úgy gondolja..:)))))))
Boross Péter meg sánta példa. Ugyanis egyfelől egy miniszterelnök meghalt és nem megpuccsolták a ciklusa közepén. Másfelől, mikor Borosst megszavazták, a 2004-es választások már ki voltak írva, neki már csak hónapja voltak ezek lebonyolitására, az akkori ellenzék semmi értelmét nem látta öt hónappal a választások elött előrehozott választásokat követelni...
Annyira nem kidobolt dolog, hogy egy néhai bolgár titkosszolga miket követet el életében. Akár gyilkosságot is, ha ez volt a parancs. Csak nem kötik az orrunkra.:)
"Bayer Zsolt: (...) Mert tudod, Ferenc, én 1988. március 30-án éjjel Fideszt alapítottam. Te pedig gyáva és sunyi KISZ-Führerként leveleket írogattál a pártführereknek. Ez az alaphelyzet. (...)"
Na ha valaki akkor epp Bayer az aki nem docsekedhet azzal amit alapitott, ha ropke 6 ev alatt meg is tagadta mert SAJAT szavai SZERINT maffia gyulekezzete sullyedt.
Na EZ AZ IGAZI alaphelyzet:
Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című cikke, 1994. október 21-én a Népszabadságban:
"Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe... Fidesz? Ugyan kérem!
Azután meg, én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja, kérem, fontos a jó ritmusérzék... Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az »igazi« okokról... Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc – mindjárt »csókos gyerek« lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot.
Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról.
Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki – na most, én igazán nem vagyok megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinyég... Hát így. Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket"
" de most azért joggal kérdezhetem tőle, hogy uram, ön kicsoda, és tulajdonképpen mit keres itt? És most ne jöjjünk a jogrenddel, meg az alkotmánnyal, én valódi legitimitásról beszélek."
Boross Peter eseteben nem voltatok ilyen fene finnyasak...
Hogy o Orbanka tanacsadoja is volt, meg alegmagasabb allami kituntetesre javasolta, meg az MVSZ elnokenek?
Ja igy mar ertheto....ismerjuk a fidesz szlogent: Csak a masik illegitim ME-ke a budos, az en illegitim ME-kom az mas
"Szóltatok már a Fidesz-áruló Zsocának, hogy Apró nem volt a sógora Fletónak?"
Én szóltam... Lásd 514, 527,530 vamelyikét.
Bár jelzem a te fogalmazásod is pongyola, az izraeli titkos... na jó biztonsági cég alapító Apró például kifejezetten Gyurcsányo Ui sógora...
Nahát:)
U.I. A tegnap jártam egy Auchan áruházban. A kitett sikerkönyvek polcán szinte egymás mellett sorakozott Gyurcsányo Ui " Útközben" c. korszakalkotó műve és a " Cion bölcseinek jegyzőkönyve" -ismeretlen (?)szerzőtől...:))))))))) Van humorérzékük az auchanos fiúknak...
"Tudod maci csak az a sz@ros az egeszben, hogy szvsz az a part jar majd jol hosszabb tavon, amelyik 2006-ban elveszti a valasztast."
Lehet... No de az ország hogyan jár jobban ?
Mellesleg, az agymosott ballib szavazórétegeken kisit még én is meglepődtem... Négy évig ugyanis a ballib/hiszterolib súlykolta nekik naphosszat hogy mit kell [ b] Orbánban utálniuk.
És ezek után megkapták élőben mindezt, egy torz Orbán-karikatúra személyében, háttérben Apró-klánnal súlyosbítva... És mégis, sokan még azt sem vették észre, hogy mennyire át vannak verve...
Talán a gazdasági helyzet segít a kijózanodásban, bár ha "ez" elhúzza a választásokig, csak utána jöhet a feketeleves...
Nem tudsz magyarul elég jól, az biztos. Fletó apósa egy P. Dobrev nevű bolgár titkosszolga lenne, ha élne. Azonkívül még 2 másik pasi is, az előző nejei után.:)
Bolond kend, sógor! Az asszony vagy a férj nagybátyja, sőt unokatestvére is sógor, te tudatlan! Nemcsak Pesten élnek ám magyarok, tudod-e? Hanem másutt is...:)
Neked kellene, mert nem tudod ki a sógor. Elmondom: a házastárs testvére. Gondolom, nem látod be a tévedésedet, okoska. Nem kéne a Fidesz-áruló minden szavát beszopni.
"Medgyessy Péter 1977 és 1982 között a KGB-től védte a magyar érdekeket - közölte Tóth András. Arra a felvetésre, hogy a magyar titkosszolgálat abban az időben még teljesen alárendelt volt a KGB-nek, az államtitkár azt válaszolta, hogy a 60-as években éppen az oroszok miatt hiúsult meg a csatlakozás az IMF-hez.
Tóth András elmondta még, hogy az ügynöklisták nyilvánosságára irányuló törvényjavaslatot pénteken tárgyalja a kormány és hétfőn már be is nyújtják az Országgyűlésnek.
A kormányszóvivő elmondta, hogy az ügyben megerősödött a koalíció, mert a törvényjavaslatot az SZDSZ-szel teljes egyetértésben nyújtják be.
Milyen serények voltak akkoriban a komcsik:
"Tóth András elmondta még, hogy az ügynöklisták nyilvánosságára irányuló törvényjavaslatot pénteken tárgyalja a kormány és hétfőn már be is nyújtják az Országgyűlésnek."
Mackó, most, hogy meghemperegtél a Bayer által neked kiszórt lószarban, farokcsóválva a munkahelyi párttitkár-dinasztia választási győzelmét vízionálod?:))
Hiába no, tudja ez a Bayer, hogy milyen fontos az a pógári aszpirin ilyen csúnya közvéleménykutatási eredmények idején.:))
Bár, elnézném, hány hiszterolibsi vonulna ki öndunábalövő kézifegyverrel a jégre, ha mondjuk a Fidesz nyerne 2006-ban,majd ezt követően 2007-ben egy kongresszusán egyszercsak úgy döntenének a jelöltek hogy egy külsöst, mondjuk Bayertől Csurkáig terjedő skálán "szavaznak meg" miniszterelnöknek..:))))))))
"Fletó beérte, vagy már meg is előzte népszerűségben Vitykát, és ebben a helyzetben nem mind1, hogy kinek milyen levelet írt 100 évvel ezelőtt?"
No igen.. És most tegyük félre, hogy éppen a Levendel-féle korménymegbízásos Szonda Ipsosnál előzte meg egy ponttal...:))
Hanem vegyük elő a 2002 júliusi Medgyessy népszerüségeket... Az igazán lehengerlő volt...miközben röhögték ugyanúgy az országot szembe a D-209 kapcsán 8 vö" na és?" by Horn Gyula)... És "XX Szazad Deák Ference " hörögték a forrótamások...
Ahhoz képest Gyurcsányo Ui még a kanyarban sincs... És mégis annak is meglett a böjtje...