Élőlánc Magyarországért néven új zöld párt szervezésébe fogott a kudarcot vallott Roosevelt téri famentő akciójáról elhíresült Lányi András, a Védegylet egyik alapítója. Jó választási eredményre még a vele szimpatizáló civil szervezetek sem számítanak.
Én a 1990-es (vagy 94- es?) kampányra emlékszem, amikor a Magyarországi Zöld Párt "magyar nőbe magyar magot!" szlogennel nyomult főműsoridőben. Na valahol ott siklott ki a zöldek vonata Magyarországon.
Így van, sajnos a Zöld párt témát itthon már sokszor elqrták.
Volt valami félhülye csávó talán még 98-ban, aki a következőket nyomta Zöld párt címén a tv-ben:
"Vasárnap rendezze le a feleségét, és jöjjön szavazni" :))
A Levegő Munkacsoport, meg a többi mindenbe belekötős, mindent megakadályozós, a szervezet összesen 5-10 tagjának hülyeségeit hajtógatós, támogatásfelvevős szervezet meg n+1-szer lejáratta már magát.
Úgy tudom, - lehet, hogy rosszul- hogy a kampányra is lehet új pártként valami 1-2-3 milliót igényelni. Az sem jön rosszul, főleg, ha takarékoskodnak vele, és csak a számlán szerepel plakátragasztás, egyébként, meg zsebbe megy.
A zöldeknek szerintem sem jön össze. A Harmadik Út (MIÉP+Jobbik) viszonylatában állom a fogadást (jobb pezsgő, ugye?), de csak azzal a feltétellel, ha hajlandó vagy legalább az elpusztítására megjelenni a PFT-n... :DDD
Talán a pártpénz összejön. SZVSZ főleg a szocik rovására fognak balekokat behálózni.
Egy nagy lóóóófoaszt fognak bármit is összehozni, még annyit se fognak elérni mint a bicikliszövetsg, ha van valami ami már csírájában ellenszevet vát ki mindenkiből az az akármilyen zöld párt, fogadjunk? Pártpénzhez minimum 1% kell tudtommal, én még abban se vagyok biztos, hogy ez mondjuk a miépnek vagy a jobbiknak összejön, fogadjunk? :-)
A szocik rovására?! Ugyan... Szerintem a fiatalabb (azaz új értékekre, gondolatokra nyitottabb) nagyvárosi értelmiséget tudják megfogni egy-két százalékra. Azaz Fidesz, SZDSZ, MDF rovására max. 1-2% megy hozzájuk.