-Ne legyél ennyire puritán!!!Fogalmazzunk úgy,hogy "Sajátcélú vasúti jármű" !
"66231-es hsz. azaz, hogyan tehet eleget a legjobb KáVé, alapvető tevékenységének, amíg az ehhez szükséges feladatait ellátja a Kőbányai úton. Azaz a vgányfelújtás alatti forgalom fenntartása. "
66231-es hsz. azaz, hogyan tehet eleget a legjobb KáVé, alapvető tevékenységének, amíg az ehhez szükséges feladatait ellátja a Kőbányai úton. Azaz a vgányfelújtás alatti forgalom fenntartása.
A "V" is kell,de mivel VONTATÓ és ELEGY továbbítására alkalmas,SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BE NEM RENDEZETT jármű,akkor mi is ez???
A "C" az nem is kérdés (csak szerény cégünknél!),megkérdeztük a tanfolyamon az oktatót,aki kikerekedett pupillákkal nézett minket,mikor elővázoltuk a tanfolyam -cég szerinti- szükségességét!
vontatáshoz pedig -az agyoniskolázottság netovábbja!- kell a nehézpótos jogsi!
Jahhh, pedig ilyenkor az Unimog nem más, mint _villamos_, vagyis V kat. kellene hozzá! :-ppp Amint felemeli a vezetőkerekeit, na onnantól már C kell rá! :-DDD
Jaja! Legalább annyira logikátlan,mint amennyire nálunk a SZENT UNIMOG vezetéséhez KELL az "E" jogsi! (azzal indokolták eme döntést a nagytudásúak,hogy a forgalmijába "Közúti-vasúti vontató" van bejegyezve,vontatáshoz pedig -az agyoniskolázottság netovábbja!- kell a nehézpótos jogsi!!! Arra már nem is mondom milyen választ kaptam,hogy olyan vasúti jármű,amelyik személyek szállítására nincs berendezve és elegytovábbításra alkalmas milyen jogsi kell???)
Mé'? Ha trolibusznak van vizsgáztatva, akkor ez egy trolibusz, vagyis TR kat. Ha teherautónak, akkor kéne C. De mivel felsővezetékhez kötött gépkocsi, így csak trolibusz lehet, nem teherautó. :-)
már egy érdekesebb kérdés, bár szerintem magyarországi viszonyok között ezekre is lehet, hogy csak TR kéne. :-DDD
Bár ha jobban meggondoljuk, tavaly a Neoplan csuklósra annak ellenére megkövetelték a D-s jogsit - szerintem teljesen logikátlanul -, hogy az is csak trolibusz... :-OO :-//
Lenne egy kérésem: tudnátok-e nekem Rába U26 típusú vontató ("Volán-daru") felépítményéről föltenni ide képeket, lehetőleg oldalról ill. hátulról . Makettépítéshez kellene.
Vagy ha mondtok olyan oldalt a neten ahol vannak ilyen képek, az is jó lenne.