Keresés

Részletes keresés

hajnu Creative Commons License 2010.01.26 0 0 1393
Szia!
Én tavaly ezen az útitárskereső oldalon találtam egy tök jófej útitársat, és most is együtt utazunk. Így nekem már megvan az útitársam, de próbáld meg te is és tuti sikerült szimpatikus egyént találni.
Hajni
Előzmény: bike50 (1389)
aagica Creative Commons License 2010.01.26 0 0 1392
Halszosz: uveges cucc, mint a szojaszosz, azsiai boltban keresd.
Előzmény: Törölt nick (1391)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.24 0 0 1391
Én is ki akartam próbálni a receptet, de nem tudom, hogy a halszósz hogyan készül.
Te tudod esetleg?
A kép tényleg jó, de bizti nem a szuper-konyhájukban készült, hanem kivonat volt egy szakácskönyvböl...
Előzmény: aagica (1380)
reklamfioka Creative Commons License 2010.01.21 0 0 1390

HonKog nem tól drága, a kaja kimondottan olcsó (volt 4 éve)

a hajók is teljesen kifizethetőek. Javaslom, hogy a belvárosban csekkolj be a reptér terminálon továbbutazás elött, és akkor lesz még egy csomó időd a városban.

A mi gépünk este 11 kor indult, reggel beadtuk a csomagot a belvárosi terminálon, egész nap csavarogtunk egy szál fényképezőgéppel, és 10 órakor metróval limentünk a reptérre (kb 20 perc) és a reggel megkapott beszállókártyával beszálltunk a gépbe.Nagyon kényelmes utolsó nap volt.

bike50 Creative Commons License 2010.01.20 0 0 1389
Sziasztok!
Még mindig utitársat /nő/ keresek körút+tengerparti pihenés programra február vége, március eleje időpontra. Senki nem utazik egyedül? Az egyágyas felár horrorisztikus!
pgabanyi Creative Commons License 2010.01.19 0 0 1388
Sziasztok,

kérek mindenkit hogyha  van ismerősötök akit érdekelhetne akkor továbbitsátok, mert nagy bajban vagyok, ugyanis csaladi okok miatt le kell mondanom sajnos az utazasomat...

:(

THAIFÖLDI  REPÜLŐJEGY ELADÓ!

CSALÁDI OKOK MIATT  S.O.S. , ÁRON ALUL ELADNÁM

1 db    THAIFÖLDI REPÜLŐJEGYEM.

145.000 Ft - ért!!!

Az ár tartalmazza:         az illetéket,

a névátírást,

mindent!!!

BUDAPEST-BANGKOK-BUDAPEST

(Kairo-i  átszállással) 

időpont:

2009.01.29.          -          2009.02.16

érdeklődni, 0630 383 1921

Magic11 Creative Commons License 2010.01.14 0 0 1387

Sziasztok !

Érdeklődni szeretnék, hogy valakinek van-e információja Phi Phi Island Village szállásról.

Köszi !

caca84 Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1386

Januar 22en indulok Dubai - Hong Kong - Bangkok - Koh Samui - Phuket vki akinek volt mar tapasztalata segithetene,tudja vki,hogy Hong Kongban milyen arakra lehet szamitani mar ami a kajat,belepoket hajokazast illeti?

talaltam egy erdekes oldalt phuketi magyarok akik kimondottan magyar turistak reszere csinalnak fak.programokat az oldalon eleg jol szet van irva es arakat is lehet talalni akit erdekel csekkolja le akinek meg van mar tapasztalata varom az eszreveteleket!

www.thaifold-extrem.hu

Előzmény: Koh Laci (1385)
Koh Laci Creative Commons License 2010.01.11 0 0 1385
Pár nap mulva már ledobálhatjátok róla a göncöket!
Hogy másokat ne untassak a részletekkel, írtam privátban is.
Üdv Laci
Előzmény: falang (1382)
bike50 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 1384
Sziasztok!
Volt valaki a Best Reisen "nagy thai körút és üdülés" programon? Kérnék egy élménybeszámolót, ha lehet. Segítség lenne két program/két ut.iroda közötti választásban.
Előre is köszönöm.
adibadi87 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 1383
Sziasztok!

Mi február 8.-án indulunk a már sokat emlegetett 'A-betűvel fémjelzett' utazási irodával 3éj Bangkok, 10éj Phuket (Club Andaman) felosztásban...A fakultatív programokat mindenképpen magunk szeretnénk megoldani, mind költségkímélés, mind saját időbeosztás szempontjából...

Phuketen jártas fórumozók segítségét kérem, minden információt szívesen fogadok, ami hasznos és tényleges tapasztalaton alapul. Több helyről is említették, hogy a robogó bizonyos szempontokból nem javallott, s az autóbérlésről nem sokat hallottam eddig. Annyit tudok, hogy kb. a szállodával szemben uszkve napi 5ezer Ft körül lehet bérelni full insurance opcióval (ez már jobb, mint az interneten kínált 1100-1500baht). S a benzinárak pedig nevetségesen alacsonyak (kb 120Ft/liter) az itthonihoz képest. Ki próbált szerencsét esetleg autóval? Milyenek a közlekedési viszonyok? Eligazodás stb...
-Érdekelnének különböző javallott úticélok, merre érdemes így menni, titkos partszakaszok, kevésbé felkapott, mégis érdekes gyöngyszemek...
-Még mindig autónál maradva én terveztem Krabit is, bár erről szintén keveset hallottam. Légvonalban Phi Phi jelenti a félutat (48/42km) de ezt ugye nem feltétlenül hajóval szeretnénk megoldani, hanem mint mondtam, kicsi kerülővel, gépjárművel. Mennyire kivitelezhető ez szerintetek?
-A programok között természetesen nem maradhat ki egy hajótúra PhiPhi-n és a James Bond öböl. Kajakkal is szerveznek túrákat - tapasztalat?
-Van még valami, amit feltétlenül ajánlanátok?
-Egy kis elephant trekkinges dolgot is ki szeretnék próbálni, de eről még sok információt nem tudok, így tényleg MINDEN érdekel! :)

Jön valaki esetlen ebben az időpontban? Esetleg ebbe a szállodába (Club Andaman)?

Köszönöm válaszaitokat! :)
falang Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1382
Akkor Angkorban összefuthatunk:-) Samuin Chawengen, de, hogy azon belül hol azt meg nem tudom. Meg Siem Riepben sincs szallasunk.
Jo volna Trottereknel a Geckoos Nestben, nosztalgiaznek egy jot, de Ök mar sajnos nincsnek:-((

Itt egy kep a kicsiröl is:-)
Előzmény: Koh Laci (1381)
Koh Laci Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1381
Gyorsan meg kellett ennem egy thai noodle soop-ot, igaz, hogy csak zacskós volt, de hamarosan jön az eredeti is. Írod a programodat, 3-tól majdnem egyezik a miénkkel :-)
3-6-ig Bangkok,aztán Angkor, majd 9-től Samu és környéke. Hol lesztek Samuin?
Előzmény: falang (1377)
aagica Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1380
Köszönöm, nagyon köszönöm.
A cilantro az tényleg koriander. Semmi szójaszósz nincs benne? A hús elég sötét szokott lenni.
(Micsoda konyhátok van, hogy ezt igy összedobtátok nekem. :))
Előzmény: falang (1379)
falang Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1379
Parancsolj:

Az a zöld azt hiszem koriander. Ugyan mutogatja itt nekem, de en nem vagom ezeket...
Na most a marhat elöször besozni, megsütni (elvileg grillen, nem olajban) majd csikokra vagni, a halszoszhoz hozzakeverni a vele egy tanyeron levöket plusz a csilit, es azzal jol megöntözni, majd mindent összekeverni, es megenni:-)
aagica Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1378
Bírom hát. Vagyis a kis, gonosz belevágott csilipaprikákat kikaparom a szélére, de a többi része nagyon jó. És még az is elég csípős.
Kérem szépen a receptet, nem lehet nagyon bonyolult, mert csak pár féle dolog van benne, de fogalmam sincs, hogy kell csinálni.
Ha Krabira mentek, még véletlen össze is futhatunk, kb. mi is akkor leszünk ott.
(Előtte Bangkok, meg Khao Sok, csak mi 3 nappal később indulunk.)
Előzmény: falang (1377)
falang Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1377

Hogyne ismerne:-)) Birod a csipöset?
Egyelöre az a nagy terv, hogy erkezes utan 1-2 nap bangkok, utana 2-3 nap a szüleinel, onnan egy hetre Krabi vagy Phuket. Aztan 2 napra vissza kiserem Öket Shupanburiba, majd 3.-an erkezik egy baratom, Vele a maradek ket hetben kicsi Bangkok, 4-5 nap Kambodzsa, a maradek meg Samui:-))
Előzmény: aagica (1376)
aagica Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1376
Na jó, de nektek könnyű, családhoz mentek.
Te merre mész, amíg a család otthon pihen?

(Yum Nuea Naam Tok receptjét nem ismeri véletlen a feleséged? Ez a kedvenc kajám a Parázs Presszóban, jó lenne itthon is megcsinálni.)
Előzmény: falang (1375)
falang Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1375
Mi 10 nap mulva indulunk egy 4,5 honapos babaval egy honapra:-))
Előzmény: omegawatch (1372)
omegawatch Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1374
Egy helyen leszünk csak vagy pattaya vagy phuket egy jobb szállodában, nomadizálni nem akarunk. Törökországot megjártuk így 3 gyerekkel, legkisebb akkor 1 éves volt, nem volt gond.
Most Thaiföld-Zanzibár között vacillálunk, esetleg ZökldFoki szigetek, Mxikó.
aagica Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1373
Hű, bátrak vagytok. :) Mi is most készülünk, de 2 évessel, így személyes tapasztalat nincs, esetleg ha megvárjátok, míg visszajövünk. :)
Az egyik topiktárs viszont volt egyévessel, itt elolvashatod, miket tapasztalt.

A másfél évest valószínűleg tudjátok úgy fürdetni, hogy ne igyon bele a vízbe, de azért egy ekkora még minden a szájába vesz amúgy is, nem árt vinni valami kézfertőtlenítőt.
A kisebbik még szerencsére nem mászkál el, vele könnyebb dolgotok lesz.
Icipici víztől talán nem lesz bajuk, pl. fogmosás közben is kerül a szánkba valamennyi és nem okoz bajt.

Mikor mentek és merre?
Előzmény: omegawatch (1372)
omegawatch Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1372
Sziasztok!

egy másfél éves és egy 4 hónapos bébivel szertnénk utazni Thaiföldre, mi a véleményetek, lehet valmi probléma at étellel vagy a vízzel? Értem én hogy a fürdővízzel pl óhatatlanul nyelnek a csapvízből.
b.ágota Creative Commons License 2010.01.09 0 0 1371
Kedves Éva!

Úgy örülök, hogy írtál!Mi hétfőn kapunk választ, hogy amit kérünk tudják-e teljesíteni. Bár leírásod szerint a repülőut nem fix utvonalas.
Biztos minden rendben lesz.
Egy jó alvást kívánok. Ágota
Előzmény: PappÉva (1370)
PappÉva Creative Commons License 2010.01.09 0 0 1370

Kedves Ágota! Köszönöm a jókívánságokat! Reggel indulunk, de még nem tudjuk, milyen géppel megyünk Frankfurttól Bangkokig. Azért igyekszünk jól érezni magunkat, és ha visszajövünk jelentkezem. Én is minden jót kívánok Neked!

Üdv, szebb jövőt!

Előzmény: b.ágota (1369)
b.ágota Creative Commons License 2010.01.09 0 0 1369
Kedves Éva!
Először is had kívánjak nagyon jó utat! Érezzétek nagyon jól magatok.
Várom élménybeszámolotokat! Angkor csodálatos! A mélytengeri horgászás roppant izgalmas lehet!
Szép nyaralást kívánunk: b.ágota
Előzmény: PappÉva (1368)
PappÉva Creative Commons License 2010.01.09 0 0 1368
Az Adamas Resortba and Spa-ba megyünk, de előtte 2 éj Bangkok, 2 éj Angkor és utána 14 éj Phuket. Febr. elején, ha visszajövünk, szívesen beszámolok, ha még aktuália lesz. Mi a szokásos programokon kívül méjytengeri horgászatot is tervezünk. Üdv:Éva
b.ágota Creative Commons License 2010.01.08 0 0 1367
Kedves Papp Éva!
Kösz , hogy írtál, legalább tudom, hogy hiába tervezek, áthúzzák és előre nem tudom mi lesz. persze a Ti repülő utatok nem lesz olyan hosszú, mert a 6 óra + várakozás nem semmi. Club Andamán vgy Adamas resortot választottátok? Hát Ti már közel vagytok a dátumhoz!Bangkok 3+7 éj phuket útra mentek Ti is?
Várom az élménybeszámolódat! Mi még nem fizettünk be, várom a legkedvezőbb ajánlatot de hamarosan döntenünk kell. Érdekel még a Dubai 2 éj +7 éj Phuket is vagy a Hongkong 2 éj + 7 éj Phuket. Hétvégén döntünk. Már voltatok Távol Keleten?
Üdv. b.ágota
Előzmény: PappÉva (1366)
PappÉva Creative Commons License 2010.01.08 0 0 1366

Vasárnap indulunk ugyanerre az útra és tegnap szóltak az aerovivától, hogy Frankfurt felé megyünk, teljesen más légitársaság, más útvonal, más időpontok. Pl. várakozi sem kell, kb. máfél óránk lesz az átszállásra, és este helyett már reggel megérkezünk(igaz, nem délben, hanem reggel 7.45-kor indulunk). Szóval hiába tervezel, utolsó pillanatban is módosíthatják.

Mi az Adamán szállodát választottuk, de félek egy kicsit, hogy a tengerpartja nem oké. 

b.ágota Creative Commons License 2010.01.07 0 0 1365
Sziasztok!

Már biztos megjöttetek Thaiföldről.
Milyen volt? Szeretném tudni, milyen volt a hosszú repülőút a várakozás Isztanbulba, a gépen a kiszolgálás...
Bangkokban milyen programokon vettetek részt és Phuketen?
Mi is készülünk erre az útra, és az aerovivával.
Még nem tudom eldönteni melyik szállodát válasszuk a Banthai Beach-t vagy Club Andamán resort. Ti melyikbe voltatok?
A gyermekek, hogy bírták?
várom válaszotok, amit előre is köszönök.
Üdvözlettel: b.ágota
Előzmény: da.bee74 (1330)
b.ágota Creative Commons License 2010.01.07 0 0 1364
Sziasztok!

? órát töltöttetek az átszállásnál Isztanbulba?
Nem lehetet kimenni v. nem érdemes.?
Mi is készülünk az útra de hosszúnak találjuk az időt az utazásra./átszállás+ 9 óra a gépen/
Mi még csak rövid 3 órás repülő úton voltunk.

Ti már voltatok mi erről a véleményetek,
Késett a járat....stb
Kényelmi szempontok a gépen?
Kérlek irjatok!
előre is köszönöm.
b.ágota
Előzmény: Chrixkrax (1338)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!