Az indexes nyilatkozat szerint az NBH egy tisztehelyettese általa kedvelt koncerten volt a Magyar Szigeten, az MNO szerint megfigyelték a Magyar Szigetet (szakszolgálat feliratú paprokat találtak) Mennyire épülnek be a szélsőjobboldali, rendpárti szervezetek a titkosszolgálatba, a rendőrségbe és a többi államhatalmi erőszakszervezetbe, ill. mennyire igaz ez fordítva?
nade mi köze ennek TGM-hez? vérbosszú Viktorért?:)
Orbánnak szegénynek nincsenek vitára érdemes gondolatai, egybites választókra leegyszerűsített dakota közmondásai vannak, ne hasonlítsunk már egy uborkafára felkapaszkodott politikust egy korszakos gondolkodóhoz (attól függetlenül, hogy TGM-el nem mindig és nem feltétlenül értek egyet)
"na ez az, akivel nem értetek egyet, azzal nem vitatkoztok, hanem hazudoztok róla, hogy lejárassátok, mert érvelni képtelenek vagytok:)"
tán ezek lennének a vitára alkalmas az érveid?:o)
"mi tetszik, hogy Orbán a magadfajta nyájon röhög, hogy kivakarózva a tehénszarból félistent csináltok egy szerencsétlen idegbeteg küldetéstudatos törpéből?:)"
szerintem meglehetosen elmegy a dolog off iranyba. meeg csodalkozom hogy lovas istvan felesegverese nem kerult elo. vagy orban allitolagos ilyesmi cselekedete.
nyilvan fogalmam sincs hogy volt e ilyen vagy nem volt (egy no a radioban allitotta hogy abban az idoben LAATTA orbannet a kutvolgyiben, arcserulessel, allitolag elesett), tehat fogalmam sincs hogy volt vagy nem volt abban viszont biztos vagyok hogyha lett volna akkor a jobboldal irtozatos egysegben zart volna orban mogott es a csillagot is letagadta volna az egrol. mint ahogy ez a gyerekelhagyasos esetben is tortent, ahol a rendorseg visszavonta amit a posztos rendor ujsagiroknak mondott. mintha olyan nagy dolog lenne egy figyelmetlenseg egy ilyen kielezett helyzetben.
a jobboldal kendenek is nekitamadt az atyai pofon miatt, amirol megintcsak gozunk nincs hogy volt vagy nem volt de valamiert a jobboldalnak nagyon fontos hogy ha volt is akkor is tagadja le. ha mar van egy nimbuszunk akkor vigyazni kell ra. ezert nem volt taggyules es stb es stb.
persze a baloldalnak meg ugy tunik mindenaron diabolizalni kell orban viktort. mar csak azert is mert elore nez es egy diabolizalt alakot esetleg 2010-ben konnyebben lehet legyozni.
tgm okossaga nekem nem nagyon fer ossze a cipofuzok mint abszolut bizonyitek emlegetesevel. es hogy elkussolt a baloldal mortimer ugyeben? pedig mortimer ciganysaga es egesz magatartasa azert meglehetosen 'kikezdheto'. milyen csond van az orvosi jelentessel ami pedig mortimer hazudozasat bizonyitja? de mar ugye ebben az ugyben nem lehet megszolalni. nem lehet felvetni mortimer es masok ciganysagat, akiknek ciganysaga abban merul ki hogy penzt vesznek fel. de vegul is sokak masok ciganysaga is CSAK ebben merul ki. de ezt ugye elviseljuk.
gondolom akkor antisystemet is kedveled hiszen tgm-el egyutt ugy tudjak fikazni az egesz nyugati vilagot mintha barmi ervenyes megoldasuk lenne a nyugati vilag 'bajaira'. a szocializmus. egyszeruen elkepeszto. antisystem mar tobbszor dicserte a volt szocializmust. hogy az milyen jo volt szembeallitva mai kapitalizmusunkkal. meeg az sem zavarja sem ot sem tgm-et hogy a kapitalizmus azert orszagonkent es regionkent eltero jellemvonasokat mutat fel es mozgasban, valtozasban van.
"Értem én, az nem tetszik, ha valaki beismeri a tévedését"
ezt kérdezted,ha már nem emlékeznél:o)
én meg azt válaszoltam,hogy "de de tetszik"
"mi tetszik?"
nekem pl az hogy egy mentálisan labilis alkoholista filozófus szavait írásait eszitek, isszátok aki nap mint nap még saját magával is ellentmondásba keveredik:-)))
mi tetszik, hogy Orbán a magadfajta nyájon röhög, hogy kivakarózva a tehénszarból félistent csináltok egy szerencsétlen idegbeteg küldetéstudatos törpéből?:)
Értem én, az nem tetszik, ha valaki beismeri a tévedését, az idolodnál ne félj ilyesmi nem fordulhat elő, ő tévedhetetlen, akkor is amikor lop akkor is amikor megygalázza a parlamenti demokráciát és akkor is amikor próbálgatja a koronát:)
szerencsétlen kivakarodott parvenű, aki képtelen mit kezdeni a három generációs ugrásával, az ilyenek sajnos megzakkannak, ahogy jelen esetben is:)
"TGM: Igen… Rasszista jelenségek vannak, de ez egy nagyon rossz alkalom nekem ezt fejtegetnem, amikor kiderült, hogy ez nem volt rasszista bűntett, és rossz alkalomból, egyébként a rasszizmus ügyének is ártva beszéltem én ott, és talán beszéltek mások is, de én a rám háruló felelősséget vállalom csak el nyilván, úgyhogy ez nem volt helyes, és én nem hiszem, hogy hát látja, ugye rögtön ilyen kellemetlen következményekkel jár a dolog, mert nyilvánvaló, érthető, hogy Ön is és mások is azt mondják, hogy hát hogyha ilyen bizonyítékokra támaszkodnak ezek az állítások, hát akkor mit érnek ezek az állítások?! Ezt én hoztam a saját fejemre, ez kétségtelen, úgyhogy…"
"A következo verés 1994. november elején volt, az orvosi látlelet szerint Reisz Terézia nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Elozményi adatként 1994. november 7-én a pécsi honvédkórház fül-orr-gégészeti szakrendelésén az asszony azt állította: „férje tegnap éjjel megverte, fejét és hátát ütötte, foleg a jobb fülén érték az ütések”. Az ot megvizsgáló orvos a külsérelmi nyomokat ekképpen rögzítette: „A jobb fülkagyló mögött, a csecsnyúlvány feletti borön körülbelül öt centiméternyi bevérzés. Az orrhát bal oldalán kis duzzanat ujjbegynyi bevérzéssel.” A látlelet szerint maradandó egészségromlás nem volt várható. "
"„1995 augusztusában Wekler és apja a két kiskorú gyermekem elott kegyetlenül megvertek, majd amíg orvosi ellátás alatt álltam, a lakásomból megszerezte az iratokat.” Ugyanebben a levélben számol be arról is, hogy a volt apósát Wekler naponta a nyakára küldi, aki szintén többször bántalmazta, és becsületsérto, erkölcstelen magatartást tanúsít gyerekei elott személye ellen. A Wekler-ügyben a legfigyelemreméltóbb dokumentumot Somssich László alezredes produkálta 1999. június 21-én. Eszerint a rendorségnek iratai vannak az „1995. augusztus 3-i eseményrol”. Az esemény – mint ismeretes – Reisz Terézia sértett brutális megverését jelenti, mégpedig Wekler Ferenc és apja, Wekler János elköveto által. Ügyészségi intézkedés bizonyára nem történt, hiszen a parlament információink szerint nem szavazott a képviselo mentelmi jogáról. "
"Reisz Terézia Polt Péter legfobb ügyésznek is megírta, mi történt ezen a napon: „1995 augusztus közepén Wekler (…) házam kertjében apjával együtt brutálisan megvertek, fojtogattak (a sérülésekrol látlelet készült), majd betuszkolta a gyerekeket az SZDSZ egyik autójába, és ismeretlen helyre vitte oket azzal, hogy akkor hozza vissza oket, ha újabb milliókat fizetek, és ha elküldöm élettársamat,"
˝Csekély önbecsülésre vall, hogy a baloldalinak csúfolt közvélemény ennyire fölháborodott az egyik műveletlen jobboldali politikus szokványos megjegyzésein. A Fidesz volt miniszterelnöke, a néma képviselő, olyasvalamit mondott Erdélyben, hogy a baloldal nemzetietlen, méghozzá genetikailag. ˝
" Szemét Demagóg Szutykok létrehozta a Szakállas bácsi díjat. Voila! Micsoda kreatív kezdeményezés... Merthogy sérelmeztek egy bizonyos roppant találó beszólást, :DDD
Ugye a fent említett nívós díjat azok kapják, akik rasszisták, érzéketlenek, nőgyűlölők vagy homofóbok. Verem a seggem a földhöz a döbbenettől... (csak nehogy alattam legyen valamelyik közülük, mert akkor bebuktam:))) Ezek mi mindenre ráérnek wazze, a mi adónkból!!! Bár amennyi idióta ott van, jobb ha tényleg nem dolgoznak, így talán nem csinálnak annyi kárt...
Gusztos(talan) liberó már át is adta TOMCAT-nek a díjat a rasszista kategórában, amiért is kapott egy remek pólót BALFASZ felirattal (grat Tomcat, irigylem a humorodat:)))
Hát szóval én is szeretnék egy díjat létrehozni: a NAGY MAGYAR NÉPI CSERÉPEDÉNY (KÖCSÖG) DÍJAT!!!
Akik kapnák: 1) kereszténygyűlölők (akiknek a keresztények rohadt fasiszták, vaskalapos gazemberek, horthysta, revizionista, idejétmúlt dogmákkal fertőzött piszkok, s különben is de jó, hogy megdöglött a pápa) 2) heterofóbok (akik úgy vélik, hogy a nő-férfi kapcsolat idejétmúlt, avítt hülyeség, az az igazi, ha 2 leszbi cica nyalja egymást, illetve a homokosok dugják egymást kajakra seggbe, esetleg egy kis pedofília is belefér) 3) a hungarofóbok (akik a magyar jelképeket gúnyolják, akik szerint a szlovák, román, zsidó, cigány, stb. érdekek előbbre valók, mint a magyaroké, különben is úgy kell nekünk Trianon, meg tetves szittyamagyarok) 4) pszeudo-antifasiszták (akik mindenhol és mindenben a rasszizmust, az antiszemitizmust látják és persze azonnal nyálat folyatva fröcsögnek a jobboldalra mindenféle szutykot)
Nos, én egyelőre nem jelölök, várom javaslataitokat:)))"
A politikai és szellemi élet kútmérgezője, az SZDSZ kiszorítása a Jobbik egyik legfőbb feladata. A rendteremtéshez elsődlegesen a liberálisok által megszállt oktatási és kulturális területek 2006-os megszerzését tartjuk szükségesnek.
Mint ismeretes, 2010-ben egy magyar és egy német város kapja az Európa kulturális fővárosa címet. A hazai városok közül még hét van versenyben, köztük Budapest is. Demszky Gábor 15 éves regnálása alapján perverznek tartjuk még a felvetést is, hogy a magyar települések közül épp a fővárost állítsuk példának. A budapesti melegfesztiválok, vagy a napokban megrendezésre kerülő, sátánista koncert a Sportarénában csak szégyenre ad okot. Akárcsak Bozóki András kultuszminiszter provokatív felvetése, hogy tárcájának nevéből törölni szeretné a "nemzeti" és az "örökség" szót.
A magyarországi liberális párt ma ismét bebizonyította, hogy képtelen az ország építésére. A valós problémák megoldása helyett Szakállas Bácsi-díjat adtak a Demokrata című hetilapnak. Gusztos Péter SZDSZ-es képviselő majomkodását sajtótájékoztatója helyszínén banánnal jutalmazta Nagy Ervin. A Jobbik választmányi elnökét egy hónappal ezelőtt rendőrségen be nem jelentett sajtótájékoztatója miatt 50 ezer forintos bírsággal sújtották: http://jobbik.hu/index.php?oldal=hir&hirkat_id=3&hir_id=2812 Most ugyanezért az SZDSZ-es politikus ellen - a kettős mérce jegyében - nem indult eljárás, hiába jelent meg hívásunkra még a helyi rendőrkapitány is.
Kovács Dávid pártelnök
______________________________________________________ Jobbik Magyarországért Mozgalom - az ügynökmentes párt http://www.jobbik.hu