A gond az, hogy tipikus ballib módon rendszeresen összemosod az egészséges és harcos nemzeti gondolkodást a mindenféle idióta fajelméletet gyártó elavult baromságokkal.
hát ez jó! mérgezett víz! meg íjászt! Kálimumozott só! le esek a székről úgy röhögök! Bruhahahahaha! Ez tiszta vicc. (de azért elmennék, a zene érdekel, na jó az egészséges fejbőr pont nem!) meg konzervatvatizmus....óh-hohó!
2007. augusztus 4. szombat: Programok Attila király nagyszínpad 11:00 Drábik János - Második honfoglalás - hogyan lehet visszaszerezni Magyarországot a nemzetközi pénzoligarchiától? 13:00 Ujgurok a Magyar Szigeten - beszélgetés keleti rokonainkkal, az ujgurokkal (közben ujgur énekek "élőben") 14:00 Dr. Varga Tibor - "Szabad ég alatt" (a mai politikai történések a Szent Korona eszme tükrében) 15:15 Beszélgetés Dr. Gaudi Nagy Tamással az őszi események áldozatainak védőjével (Nemzeti Jogvédő Alapítvány) 16:30 Magyar Sziget Sajtóklub (Horváth Zsolt - Kuruc.info főszerkesztő, Magvasi Adrián - Szent Korona Rádió főszerkesztő, Novák Előd - Magyar Mérce főszerkesztő, Toroczkai László - Magyar Jelen főszerkesztő, Z. Kárpát Dániel - Karpatia főszerkesztő) Hamvas Béla elõadóterem 11:00 VUK - Mesejáték 14:00 Ilyenek élőben (bemutatkoznak a Szent Korona Rádió műsorvezetői) 15:00 Pásztortűz - A magyar fájdalom versei megzenésitve 15:30 Tökmak-filkó Vásári Komédia 16:30 Kovács Kálmánné: Varázskövek 17:30 Hungaricum (A Szent Korona Rádió műsora élőben) A jó magyar pálinkának nincsen párja Harcmező 10:00-12:00 Íjászat 14:00-15:00 Íjász edzés haladóknak (saját íjjal) 15:00-17:00 Íjászat 16:00-18:00 Dobófegyverek (kelevéz, csatacsillag, stb.) Gyereksarok minden nap 10-től 18 óráig
2007. augusztus 3. péntek: Programok Attila király nagyszínpad 11:00 Siklósi András: A magyar sors szüntelen küzdelem 13:45 P. Jáki Sándor Teodóz: Csángókról, igaz tudósítások 15:30 Hunnia a párhuzamos Magyarország bemutatása Hamvas Béla elõadóterem 11:00 Tejfalussy András: Elhallgatott, életveszélyes népességszabályozás (Miért van még forgalomban a káliumozott só és miért iszunk még mindig vírusos, mérgezett ivóvizet?) 14:00 Szabó József: Árpád-vonal 15:30 Horváth Róbert: A konzervativizmustól a konzervatív forradalomig 17:00 Bíró Lajos: A magyar régmúlt titkai 18:00 Pengő zenekar (Felvidék): Zenei barangolások a Kárpát-medencében (utána ének és tánctanítás, táncház) Harcmező 10:00-12:00 Íjászat 14:00-15:00 Íjász edzés haladóknak (saját íjjal) 15:00-17:00 Íjászat 16:00-18:00 Dobófegyverek (kelevéz, csatacsillag, stb.) Gyereksarok minden nap 10-től 18 óráig
Engem ebben a mufajban tokkozombosen hagy a magyar es mas zenek.ahogy a new orleansi neger ciganyprimasok is. Miert hallgassam a gyenge utanzatot amikor van az eredeti. Mert hallgassag Edda-t vagy P.Mobilt amikor van Eric Clapton es Jimi Hendrix. Sosem erdekelt az ilyen second hand rock.
Banyek. Hajrámagyarozók? Na jó akkor leírom: se hajrámagyararozó se árpádsávozó se nagymagyarországozó, se tojásozó ööö mi van még ? na szóval ezek nem vagyok.
Te meg nagyon okos lehetsz: két bejegyzésedet láttam eddig. 1: Vicces vagy. 2.Hülye vagy. Lesz harmadik is? Nade ne off-oljunk! Hajrá magyarok! Én is elmennék a Magyar szigetre, és nem vagyok se nagymagyarországozó, se árpádsávozó, se fajgyűlölő!
mondjuk jellemző az is, hogy idén először léptek fel a hegyalja fesztiválon, és, ahol eddig soha balhé nem volt, most a kopaszok megszakították ezt a hagyományt.