Keresés

Részletes keresés

Educator Creative Commons License 2005.07.12 0 0 377
Azért mert 2000 emberből volt 10 ilyen? Szemétség ezt általánosítani! Vajon a heteróknál is mindenki "Budapest Parádé-arc"
Előzmény: Morgue (376)
Morgue Creative Commons License 2005.07.12 0 0 376
"emelt fővel ki mernek menni az utcára"

Büszkén, méltósággal...

Büszke buzi

:)
Előzmény: Educator (375)
Educator Creative Commons License 2005.07.12 0 0 375

Érdekes, hogy egyes heterók, akik -jobb híján- másra már nem is tudnak büszkék lenni, mint a nemi irányultságukra, milyen vehemensen kelnek ki azok ellen, akik csupán azért "büszkék", mert egy mélységesen feudális mentalitással bíró, konzervatív, inkvizíciós hajlamokkal "megáldott" társadalomban emelt fővel ki mernek menni az utcára, hogy azt kiálltság: NEM, MI NEM VAGYUNK HAJLANDÓAK tovább tűrni a megaláztatásokat! Felvállaljuk magunkat, és mindazt amit Istentől kaptunk! Nem hadakozunk az Ő akarata ellen, mert az hogy ennyi meleg van a Föld hátán, az igenis FELSŐBB AKARAT eredménye...

Érdekes, hogy az állítólag toleráns Semjén és követői, milyen kéjesen tudnak dobolázóni olyan szavakkal mint "buzzancs", buzeráns", "homokos" stb... Persze, ez nem véletlen: volt kitúl tanuljanak! Most éppen "Szent Péter székében" ül az illető!

Educator Creative Commons License 2005.07.12 0 0 374

"és ez az 5% képes megbotránkoztatni a többséget csak azért, hogy felhívja a figyelmet a toleranciára?

Csak egy egyszerű példát említek: én nem beszélek csúnyán mások gyermekei elött.
Akkor egy buzzancs miért akar smárolni az enyém elött????????

-Válaszom: De smárolni smároltok, önelégült heterókám, mások gyereke előtt... úton-útfélen!

Egyesek miért nem tudják elfogadni, hogy a viselkedésük zavarhat másokat? Ennyit a toleranciáról.

-Kérdésem: Egyesek miért akarnak másoknak mindent előírni? Ennyit a teleranciáról!

Eleve: akik büntetlenül randalírozhatnak az utcán, azok milyen kirekesztésről beszélnek? Azt csinálnak amit akarnak. A normális ember meg elmenekül."

-Válaszom: A normális mindig realtív. A hetero is csak azért "normális", mert több van belőle mint a melegből. Ezek szerint az erdélyi magyar is alsőbbrendű, mert kevesebb a többséghez képest. Nem? Amúgy, a normális ember nem menekül el, hanem ha nem tetszik neki valami, nem megy oda megnézni. Ehhez képest rengeteg hetero odament és élvezte a látványt! Ki hinné? :-)

Előzmény: halinorbi (354)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.12 0 0 368
EN azt hiszem komoly gond van az apacakkal, papokkal. Meg szerencse, hogy nincs sok beloluk, mert kulonben kihalna az emberiseg. Ezeket az embereket kezelni kene, hiszen milyen melyen lelki beteg lehet az, aki termeszetellenes modon onket lemond a csaladalapitasrol, utodnevelesrol. Es ezek a emberek, nem csak, hogy buszkek ra, de masokat is tanitanak erre. Sot ezek az emberek probaljak megszabni nekunk, hogy mi erkolcsos es mi nem, ok probalnak minket csaladi eletre nevelni. Na most ez ugye nagy baromsag. Akkor hogy is van ez?
zorki Creative Commons License 2005.07.12 0 0 358

MotHacker

Igen, jobb lenne ha csak ámulnál, és nem nyilatkoznál olyanról, amiről gőzöd sincs.

Ha neked annyi, hogy lellocsoltak egy kis vízzel, miért is beszélsz hitről vagy vallásról?

Akkor nem is tom mi zavar téged az utcai felvonulásban?

Amúgy meg el kellene döntened, hogy visszaütöttem-e labdát (nem én mondtam) vagy csak mellébeszélek, nem egy kutya.

Tod mit? Ha nem tod miről nyilatkozol, és érveid sincsenek, akkor igazad van!

Kár lenne téged ászütésekkel bombázzalak, mert nem hogy nem látod ale csapódó labdát, de arról sincs fogalmad mivel kellene azt visszaütnöd.

Előzmény: Törölt nick (357)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.12 0 0 357

No,Te meg de komolyan írsz csupa vicces dolgot.Az imént még szerinted buzik közt szerettem volna menetelni és riszálni csak a rendőrbácsik nem engednek.Most,hogy megmagyaráztam,még mindíg a redőrség-hatóság szócserén lovagolsz.

Te meg attól ,hogy lelocsoltak egy kis vízzel csecsemőként,már hívő is lettél,hiszen "megkereszteltek"..azta.Aztán mégis lehetsz meleg..mik vannak..ámulok bámulok:)

Nem a saját  gyerekeim hanem általában a szexualitás utcai megjelésével szembesülő kiskoruak voltak a kérdés,jelenlegi vezetőink szerint melegeket nézhetnek,heteró prostikat pl nem.

De ütsd csak párszor vissza a labdát még,hátha megunod a mellébeszélést előbbutóbb.

Előzmény: zorki (353)
bejuma Creative Commons License 2005.07.12 0 0 356
Nem a gyereked előtt akarja. Ha végigmész az utcán, mindenhol smároló, összetapadó párokat láthatsz. Ez kulturálatlan. Akkor is az , ha két különnemű ember teszi. Pontosan annyira, mintha egyneműek.
Előzmény: halinorbi (354)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.12 0 0 355

Körülbelül pont ezt mint Te cimbora az imént,néha még ilyen szépen mosolyogtak is hozzá egymásra.Tudod önálló gondolatok vagy vélmeménnyilvánítás nélkül gúnyolódni és nevetgélni saját jópofa nagyszerűségünkön,eléggé gyermeteg módszer,körülbelül úgy óvoda nagycsoportig megállja a helyét.Nem is nagyon feltételezek Rólad többet,drága liberálstratégiás szarkasztikus-gunyorosjópofizós barátom.

Előzmény: Törölt nick (351)
halinorbi Creative Commons License 2005.07.12 0 0 354
és ez az 5% képes megbotránkoztatni a többséget csak azért, hogy felhívja a figyelmet a toleranciára?

Csak egy egyszerű példát említek: én nem beszélek csúnyán mások gyermekei elött.
Akkor egy buzzancs miért akar smárolni az enyém elött????????

Egyesek miért nem tudják elfogadni, hogy a viselkedésük zavarhat másokat? Ennyit a toleranciáról.

Eleve: akik büntetlenül randalírozhatnak az utcán, azok milyen kirekesztésről beszélnek? Azt csinálnak amit akarnak. A normális ember meg elmenekül.

Előzmény: Törölt nick (339)
zorki Creative Commons License 2005.07.12 0 0 353

MotoHacker

Tényleg felesleges lenne a metafórák és részletek szövevényében, mert kiderülne halvány lila gőzöd sincs arról, mi az, hogy görög katolikus.

Persze nyugodtan mondhatod én ferdítek és csúsztatok, csak hát Te vagy a tudatlan.

A lényeg pont arról szól, hogy ha megkereszteltek (görög katolikusnak) a továbbiakban szó sincs arról, hogy gyakorlod vagy sem a vallásod.

Mellékesen megjegyezve, neked láthatólag gőzöd sincs arról amiről beszélek.

Minimum érdemes lenne tájékozódnod! (Persze felesleges, neked kész ítéleteid vannak.)

Igzad van nem rendőrségről, hatóságról írtál! Bocsi! Helyettesítsd be a rendőrség szó helyére a hatóságot. (Ennyi!)

Hogy Te a lányokat mutogatnád szivesebben lenge öltözetben a gyermekeidnek vagy a fiúkat, ebbe a kérdésbe nem tok beleszólni.

Majd tizenéves korukban kérdezd meg mit szeretnének, akkor kiderül (ha elhiszik, hogy őszintén kérdezed).

Előzmény: Törölt nick (341)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.11 0 0 349

Persze,a zsidó az zsidó,mi meg biztos nácik,hogy itt "zsidózunk".Mert "zsidózni" ugye nem szép dolog,közbeszédben meg épphogy elfogadhatatlan.Akkor miről is beszélünk?

Ez olyan mint a "nigger" szó "evolúciója".Cserélték már egy párszor,de leginkább beszélni sem szeretnek róla.

Ja a liberálkommunikációt meg előző HSZ-em alapján értelmezd magad,nem nehéz.

Előzmény: Törölt nick (345)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.11 0 0 348

Amig vannak "korrekt" szavak valamire.A legtöbb "politikailag korrekt" a közbeszéd elveit nem sértő eszmefuttatás leginkább egyfajta "kacsabeszéd"-re emlékeztet már.Felkent vezetőink úgy ontják magukból a divatos és sekélyes kifejezéseket és kétertelműségeket,elkerülve minden csúnya vagy intoleráns szót és hanglejtést,hogy "öröm hallgatni".Főleg amikor ugyanazzal a gyermekded léggömbhámozó  körmondattal dobálja egymást a két oldal."Tetszett" a Gyurcsány-Orbán vita!,fél perc alatt fülcsengést és akutt szédülést kaptam tőle,két sablonokra beállított párszáz soros program korrektebb "vitát" produkálna.

Előzmény: HAL9000 (346)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.11 0 0 347

Tudom mit beszélek,annak ellenére,hogy én magam nem vagyok meleg,és nem is tervezek saját nemem irányába váltani.(bár próbált már néhány jóbarátom erre rábeszélni).

Innen következik az a tapasztalatom is,hogy ez tudatos döntés kérdése.Ha akad(márpedig akad) akit "rá lehetett beszélni",hogy "kipróbálja" és azóta is biszexuális,vagy éppen már csak egyszerűen "meleg" az illető,holott előtte normális hetero kapcsolatai voltak csak,akkor adódik a következtetés,hogy mégsem annyira előre elrendelt-öröklött dolog ez.

Van aki magától,van aki kényszerből,van aki könnynebben,van aki nehezebben,van aki előbb,van aki később dönt így.Van aki előtt nincs is alternatíva..általában a gyenge és tapasztalatlan vagy sekélyes szexuális életet élők fordulnak legkönnynebben saját nemük felé,remélve,hogy ott megkapják azt a megértést ami kárpótolja őket az ellenkező nemmel elszenvedett kudarcért.

Előzmény: Törölt nick (338)
HAL9000 Creative Commons License 2005.07.11 0 0 346

Eufemizmus: kevésbé csúnya szó használata a csúnya szó helyett.

Tulajdon képpen ez a politikailag korrekt lényege is.

Ugyanakkor mindenki tudja, hogy mit gondol a másik, de le lehet tagadni, mondván, hogy az illető a politikailag korrekt eufemizmust használta.

Élvezetes játék ez a szavakkal.

Előzmény: Törölt nick (344)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.11 0 0 344

NEM,okleveles orrtúrász vagyok!:)

Ez valóban nem volt valami jól csengő kifejezés.Főleg mivel olyan negatív képzetek társulnak már hozzá,mint a "nemzetállam,nemzethalál,stb,stb" szavakhoz.

Ezek ugyebár szélsőséges és megvetendő eszmék szótárának kellékei,kimondani sem lehet már őket.Ahogy számos dolgot nehéz nevén nevezni,mert a "cigány,zsidó,buzi" stb szavak már önmagukban is szalonképtelenek.Ügyes liberálkommunikációs trükk ez.Ha már nem lehet beszélni a problémákról,mert a szükséges szavak egytől egyig szalonképtelenek,akkor nincsenek is problémák,hiszen nem fogalmazhatjuk meg őket annélkül,hogy magunk is elítélendő latrokká válnánk.

Előzmény: Törölt nick (340)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.11 0 0 343

Annak a szép, vizilabdás, mélyhangú, férfias, izmos szőrősmellűnek?

Depárgyiőő elbújhatna melletttte.

Előzmény: Törölt nick (337)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.11 0 0 341

Nincs mit gondolkodnom,te ferdítessz és csúsztatsz.Mert meg vagy keresztelve,rég nem gyakorlod a hitedet gondolom.Ha valóban a hitedet gyakorló római katolikus lennél,érdekesen is működne a dolog.A katolikus egyház máig is csak épphogy elnéző..a toleránstól messze van.

De felesleges elveszni a metafórák részletek és helyzetek szövevényében.

Utoljára írom le...Tények:

1.Évtizedekig az egyház az állam az iskola a nevelés megbélyegezte ezt a fajta szexuális érdeklődést.(az egyház tul.képp. még ma is)

2.Akiket egész életükben erre tanítottak,sosem lesznek semennyire sem toleránsak.Sőt sokszor ezt átadják a gyerekeiknek is.

3.Ehhez képest megbotránkoztatni egy ilyen seggriszálós buziparádéval őket,mindent eredményez,csak nem a toleranciát segíti elő.Ha tetszik,ha nem,ez van,ez a színtiszta igazság.

Nem írtam a rendőrökről semmit,azt főleg nem,hogy nem engednének oda a buzifelvonulásra.

4.Azt írtam,számtalanszor immár ,hogy a hatalom kettős mércét alkalmaz.

Nem állhatnak lányok az utcán mert micsoda dolog az.Kiskoruak műfasz szopogatást és félmeztelen egymáshoz dörgölőző buzik vonaglását nézhetik.Attól semmi bajuk sem lesz.Hogy látnak néhány lengén öltözött nénit autókba behajolni és beszélgetni..nanem,az rettenetes,káros,borzalmas.

Előzmény: zorki (327)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.11 0 0 336

Elég volt a toleranciából.

Ezeknek semmi se elég.

Ha kisújjat kapnak, akkor az egész kar kell, meg a........fütyi

Húzzanak vissza WC-be , meg a hállószobába.

Ott szabadon lehet.

Tzp Creative Commons License 2005.07.11 0 0 335

"Nem mellékesen, azt a traumát amit a holokauszt zsidóknak és romáknak, és rajtuk túl nekünk is okozott, a magyar történelem egyik nem magyarázható zsákutcájának tartom."

Egyetertek.

"Ide keverni a homoszexualitást kár lenne. "

Miert? Regen a nok szavazojoga lehet, hogy volt ilyen durva, mint ma a homoszexualitas felvallalasa. Szerintem e teren is van jelentos tolerancia-potencial a magyar nepben.

"Azt is kár lenne állítani, hogy a homoszexualitás elleni hangulat kivédése olyan nagyon könnyen menne."

Konnyen nem megy szerintem, de nem az oroszokat kell megallitani.

"Ezt a melegfelvonulás nyakába varrni, meg hiba."

Inkabb ugy fogalmaznek, hogy szerintem a magamutogatos resz egyaltalan nem biztos hogy segiti az ugyet.

Előzmény: zorki (330)
Tzp Creative Commons License 2005.07.11 0 0 334
Hogy a felreerteseket elkeruljuk, en nem csak megturom oket, hanem nagyreszt el is fogadom oket. Bar elofordulhat olyan dolog, amit heteroknal jobban toleralnek, mint homoknal, de sok olyan dolog is van, amit siman elfogadok (kez a kezben az utcan, fenykep a munkaasztalon), mig vannak olyan dolgok amik kifejezetten ingerelnek, ha a homok serelmere tortenik (pl csalad elzavarja ha kiderul meg ilyesmi). Vannak dolgok, amik szokasbol nem tetszenenek, de viszont ugy fogom fel, hogy bennem van a hiba.
Előzmény: Törölt nick (324)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.11 0 0 333
Taige-Tosz
homo ludens Creative Commons License 2005.07.11 0 0 332

Horthy nem engedte elhurcolni a zsidókat!

Ez történelmi tény!

Ne sugalljátok már állandóan, hogy bűnös nemzet vagyunk!

Előzmény: zorki (330)
homo ludens Creative Commons License 2005.07.11 0 0 331

Ezeket kezelni kellene, nem felvonultatni, mivel betegek.

A homoszexualitás természetellenes.

Ha a szüleik is buzik lettek volna, ők nem is lennének:)

Ha így haladunk, mégsem kell félni a Föld túlnépesedésétől.

És ilyenkor jön a táló, alább olvasott szó: a liberálterror!

Ha bármi nem tetszik a többségnek, akkor azonnal homofóbiát, antiszemitizmust, rasszizmust, stb. kiáltanak!

A legjobb védekezés a támadás alapon!

Tényleg, ez a felvonulás nem járt a közlekedés indokolatlanul nagy arányú akadályozásával? -mint amilyen indokkal betiltottak egy-két járdára! tervezett tüntetést?!

Igen, ez a liberálterror!

zorki Creative Commons License 2005.07.11 0 0 330

Tzp

2-höz

Soha nem vitattam, hogy a magyarok toleránsak. Mivel felmenőim közül többen Erdélyben és Kárpátalján éltek, így meg is tanultam (szerencsére), és később meg is tapasztaltam.

(Nem mellékesen, azt a traumát amit a holokauszt zsidóknak és romáknak, és rajtuk túl nekünk is okozott, a magyar történelem egyik nem magyarázható zsákutcájának tartom.)

Ide keverni a homoszexualitást kár lenne. Azt is kár lenne állítani, hogy a homoszexualitás elleni hangulat kivédése olyan nagyon könnyen menne. Ezt a melegfelvonulás nyakába varrni, meg hiba.

Előzmény: Tzp (304)
luisen Creative Commons License 2005.07.11 0 0 329
Az itt már tegnap is kiderült, hogy Tök kolléga, veretes megnyilatkozásai alapján, nemcsak a melegeket, a nőket sem kedveli...
Előzmény: bejuma (320)
luisen Creative Commons License 2005.07.11 0 0 328
Én nem lepődnék meg rajta, ha duma lenne az egész... egy kis médiavisszhang kedvéért.
Előzmény: AliceCsodaországban (322)
zorki Creative Commons License 2005.07.11 0 0 327

MotoHacker

Hogy mi az értelmetlen és mi nem, azt Te döntöd el. Mindenesetre, Te állítottad, hogy a rendőrök neked nem engedik ugyanazt, mint a melegeknek. Mire én megjegyeztem, Te is elmehetsz a melegfelvonulásra.

Ami meg a kereszténységet illeti, akármilyen meglepő, köztük is vannak melegek. Az én esetemben pl. a hit nem is választás kérdése volt, a vallásom szerint -görög katolikus- azzal, hogy megkereszteltek véglegesen az egyház tagjává váltam.

Mindezek mellé nem választottam, helyette készen kaptam egy helyzetet -úgy 12-13 éves koromtól-, amely -állítólag- összeegyezhetetlen ezzel a vallással.

Szal, érdemes ezen kicsit még gondolkodnod.

Előzmény: Törölt nick (305)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2005.07.11 0 0 325
Hmm, asszem fején találtad a szöget. A többség valóban így áll hozzá, mint ahogy én is. Ha ez már durva intolerancia, akkor ez van. Engem eléggé szabados elvek közt neveltek, de valahogy ösztönösen természetellenesnek találom a dolgot. Sajnálom.
Előzmény: Törölt nick (324)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.11 0 0 324

"Jovanna nem elturjuk, hogy vagytok, csak huzzatok meg magatokat csondben."

huu ezt nagyon elirtam, helyesen:

"Jovanna elturjuk, hogy vagytok, csak huzzatok meg magatokat csondben."

Előzmény: Tzp (321)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!