Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
"Tiszta sor szerintem NB1 NB1/B játékosok nem léphetnek pályára,ha 10 éves akkor sem.Cseszi mire ti játszotatok velük addigra a srác már ki volt fáradva ÁM..."
Ennél is többet számított, hogy a győriek nagy labdával játszottak a Tbánya ellen, nekünk meg kicsivel kellett (hiába ragaszkodtunk a nagy, normális labdához), mert "vannak lányok a csapatban". Ez nem tűnik nagy problémának, de aki látott már serdülő játékost kicsi majd felnőtt labdával lőni, az tudja, hogy milyen iszonyatos különbség van a kettő között!
Megpróbálom, mert szépen kérted! Általánosságban: ez egy szurkolói torna, ahol szurkolók játszanak. A legjobb példa a Fakéz arra, hogy megváltoznak az erőviszonyok, ha nem szurkolók játszanak. Márpedig ha ezt a Fakéz megcsinálta, miért ne csinálhatná meg más is. Tehát szabályozni kell a dolgot, mondjuk NB I/B-s szintig szerintem. Arról nem beszélve, hogy azért a szurkolói torna lényege az lenne, hogy a játék mellett a szurkolók barátkozzanak egymással, ezt nem segíti az anyázás, a fenyegetés és az alattomosság.
Kitaláltam a megoldast: a tornan levo osszes jatekos beledobja a nevet egy kalapba, s abbol lesz kisorsolva a 10 csapat:) Igy a buli....:) Vegyes csapatok:)
Még ez a leg életképesebb ötlet, ami eddig elhangzott! Én szeretném ha nem kallódna el! Tom! Mi a véleményetek a kivitelezhetőségről? Szerintem ez annyira azért nem bonyolúlt. Ezúttal szabályozni kell, mert így lassan érdektelnségbe fullad a dolog. Nem a buli része, hanem a meccs és a torna. Vagy akkor tartsunk 3 napos ivó dszemborit, salang (kézilabdatorna) nélül! :)) Arra jöhet mindenki!
A Szegeden nincs olyan társaság aki jönne....mert nem tudnak és nem is akarnak kézilabdát fogni....Fociba talán....Na az lenne nagy dolog ha ők jönnének akkor jöhetne az RTL vagy TV2 biztos...Szívesen megadom a vezérszurkeszuk számát ha kell...de előre tudom mit mond....mi már próbáltuk...
Tomi nekem semmi bajom,hogy ott vagytok ÁM azért írtam,hogy jól is csináljátok ÁM!!!
Így lehet fejlődni ez alap...és nem is olcsó dolog ezzel is tisztába vagyok.....
Tavaly is ez volt,hogy vannak olyanok a csapatokban most is az volt jövőre is lesz...beszélünk róla 2 hétig aztán alig várjuk,hogy ismét sörözgetés és meccsellés legyen.....
Ez a fontos szerintem...
Bár sajnáltam,hogy nem jött össze a mi meccsünk veletek vagy a Komlóval vagy Szegedel :(((((( kár
Talán majd Veszprémben bár erős lesz a mezőny :) nekünk is fel kell kötni a gatyát...remélem azért a benneteket egy picike góllal megverünk....:) de ez sem reális szerintem mert jobbak vagytok most na....
Balázs beszélgethetünk ha gondolod....Lehet korlátozni arra is,hogy kinek van bérlete adott csapatból...bemutatás és lehet nézni követni ki hol játszik...
névszerint a keresésbe....írd be pl. engem...én is benne vagyok....de látható az,hogy csak védekeztem :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Most úgy néz ki,hogy csak a szegediek szemetek meg undorítók....más csapat meg pályán kívül esetleg érdekesen viselkedik beszólnak másoknak stb.....most akkor attól függ,hogy melyik oldalát nézzük...
Balázs egyszerű a képlet a Ti döntésetek ha úgy alakul....nem kell elhívni....ennyire egyszerű...
De biztos vagyok benne,hogy hívjátok....:)))))))mert Te nehezen veszítesz ÁM :)))))))) és előbb-utobb nyerni szeretnétek gondolom én ....Úgy meg nehez ha nincsenek ott habár egy Komló - Győr döntőt megnéznék...biztos a Komló nyerne 15 góllal....:) na akkor ti is kapnátok ám,hogy ez azért van mert bajnokságba nyomjátok :)))
Minden csapat előtt a lehetőség, hogy nevezzenek a megyei bajnokságba. Nem olcsó dolog (nekünk az első szezon 300e körül állt meg), de majdnem Szeged-szintű csapatok is vannak. Meg ugye gyengébbek is.
Azt azért kiemelném, hogy a többi 11 csapat nem "fogyasztott" annyit a torna alatt, mint az átlag 4. x-üket taposó fradisták, és mégis a döntőbe verekedték magukat.
Azért ez, akárhogy is nézzük nem kis teljesítmény... :-)
Azzal sztem nincs semmi gond, hogy a Győr AMATŐR (!) bajnokságban edződik. Ők szurkolók, ott vannak mindenhol, és szurkolnak a csapatuknak.
De ha ezt az NB-s áradatot nem állítjuk meg, akkor lehet, hogy jövőre eljön mondjuk az ősi Vasas-szurkoló BALIC, SOLA, Győrffy Sanyi, Buday, stb...
Ja, és majdnem elfelejtettem a lényeget: HÜLYE VAGY SZILÁRD !!! :-)
Csabi! Hányan járnak a szegediek közül szurkolni a Pick meccsekre? Arról nem is beszélve, hogy közülük egyik másik undorító módon viselkedett a pályán. Csodálom, hogy Schuh Gabi nem szedte szét...
Őszintén szerintetek érdekli a szegedieeket,hogy 2007ben estleg nem játszhatnak...szerintem nem...elhozzák a kupát,asztán isznak,buliznak 3 napig...így is azt teszik....
Érdekes nem egy csapatot tudok említeni,aki majdnem megverte már,illetve meg is verte....akkor aki megszorongatta őket azokat se mert erős csapat....
Azért kíváncsi lennék, hogy a (kis szurkolói csapatok közül) ki tudná megverni a Győrt,Fradit akik valjuk be erős csapatok,de hát kellenek erős csapatok is!!!!!!!!
Már bocsánat de valaki edzhet minden nap kettőt akkor sem tudja őket....
Ha már beszélgetés van erről a....Győr minden hétvégén megyei bajnokságban játszik....Jól is teszik ÁM!!!!!!!!!!!!....de rengeteget számít ÁM....
Akkor azt csináljuk, hogy jövőre mi hozunk egy pár jobb ifistát, megnyerjük a tornát, elvesszük a 6 Puttonytól a vándorserleget és 2 év múlva meg újra csak a szurkolók jönnek és szabad a vásár a kupára. :-)))
Nos én is belepofáznék az igazolt játékosok kérdésébe.
Szerintem sem jó, hogy olyan játékosokat hozzunk el, akik igazolt játékosok. Gondolom minden csapat megtehette volna, hogy hoz 5-10 Nb1, Nb1/b szintű játékost és a szurkolók sörözgetnek, buliznak, az igazolt játékosok meg kűzdenek a "városuk dicsőségéért". Többen felérték ésszel, hogy ezt nem kéne, néhányan meg sajnos nem. Őszintén szólva a komlóiakat sajnálom legjobban, mert nekik hatalmas pech-jük volt a sorsolással, de azért a mi lányainknak sem volt nagy élmény tűrniük azt a megalázást, amit a "sportszerű" 6 puttonytól kaptak....
Szerintem idén egyértelműen kiderült, hogy az önmérsékletre nem lehet számítani, igenis szabályozni kell valahogy, hogy kik játszhatnak.
Nekem is az lenne a javaslatom, hogy olyan játékos ne játszhasson, aki az elmúlt x-évben NB-s bajnokságban bármilyen korosztályban játszott. Ez egy elég könnyen betartatható szabály, szerintem senki nem fog megsértődni, ha előre le kell adni a nevezési listát (ahogy idén is kellett) és ha ezt megfejeljük annyival, hogy a pólók-kajajegyek átvételekor mindenkitől elkérik a személyit.
Levi tiltakozására talán annyit lehetne még módosítani, hogy létrehozunk egy elbíráló testületet, amiben az összes eddig sportszerűen játszó csapat vezetője benne lenne és ők egyhangú határozat esetén kivételt tehetnének ezen szabály alól. Bár azért nem vagyok róla meggyőződve, hogy kell egyáltalán bármilyen kivétel ez alól a szabály alól.
A 6 puttonyt meg egyszerűen nem szabad jövőre meghívni. Hogy élesen fogalmazzak, ha ők jönnek jövőre, akkor én nagy valószínűséggel nem.
A komlói csapat nagyobb része visszament a koleszbe.
Egy részünk kiment a kivetitőhöz meccset nézni.
A többiek benn a kollégiumban nézték a meccset.
Páran meg egyszerűen a hazuról hozott legális tudatmódosító szerek rendelkezésre álló készletét csökkentették módszeresen, tervszerűen, és szerfelett hatásosan, mint azt hallható volt péntek éjszaka és szombat hajnalban a kollégium folyosóján.
Én úgy láttam,inkább az eső riasztott,akkor mentek el a legtöbben. Mondjuk voltak akik visszajöttek,meg sokan el sem mentek szerencsére :-) A VIP teremben lehetett nézni a meccseket normális körülmények között,nem hiszem,hogy ez annyira elvitte volna az embereket.