Fúúúú már semmi sem a régi, alig tudtam felmászni ide ...
Na szal ezúttal én voltam a hunyó, a lektorom visszaküldte, én meg 10 napig ültem rajta, majd a béta tűnt el, úgyhogy azt hiszem, már ideje volt gatyába ráznim, ahogy lehetett a köv. fejezetet, íme:
How much can we allow the sins of the past to shape the future? The third and final novel of the DAYD trilogy, sequel to "Dumbledore's Army and the Year of Darkness" and "Sluagh." Spoilers for the entire DAYDverse.
Namostan a Peccatis már nagyon régen nem frissül, továbbá a fejezetek számozása és helye sem egészen világos...
ffnet: Thanfiction: Peccatis ez hét fejezet (de hosszabbak mint a LJ-n, ahol ez az 1-20 nak felel meg); azután mintha elvágták volna, viszont a LJ-n van még: 21222324. (Külön bónusz, hogy a fejezetek közötti navigáció nincs megoldva;)
Alighogy Piton visszatért, máris divatba jött Sectumsempra? vagy csak a Levicorpus? Ez a rész még mindig kétszer van benne: 'Ahogy gyorsléptű, magas, szikár alakja feltűnt a folyósokon, sokan a babonásabbak közül szellemet véltek látni, úgy vélték, a festmény kelt önálló életre.'
Sziasztok, felkerült a 6-ik átdolgozott fejezet. Még van legalább 3 teljesen új fejezetem, úgyhogy ne szidjatok nagyon :) Igyekszem tartani a heti frissítést, de ez nem csak rajtam múlik:
Jajj, bocsi, bocsi, most csalódást okoztam, bizonyos fejezeteket újra írtam/szerkesztettem, ezért ki kellett cserélnem. Amikor visszajönnek a bétától, akkor majd a történet l utoléri önmagát, és aztán jönnek az új fejezetek.
Szerintem magyarul a címe az lenne, hogy A bátorság köpenye.
SPOILER ( inkább PLOT)
Megjelent a házassági rendelet ( miszerint minden aranyvérű köteles házasságot kötni egy mugliszármazásúval ), és hogy Hermionét megmentsék attól, hogy Malfoyék szexuális játékszere legyen, Piton feleségül veszi.
Hermionénak az előző napokban ölték meg a szüleit, és rá pár napra Ront is ( aki a vőlegénye volt).
Amúgy még utolsó éves, de ha jól rémlik, valami érettségi utáni szakképzésre jár ( nem tudom mi a neve, na :), ja a bájitaltant kihagyta, mert azt mondta elég érdekes viszonyba kerülne így a tanárral :)
Na szal kb innen indul be a történet ... :)))
Sok love story, 18+ ( bár nem láttam a karikát), engem pl. télleg kiütött az az említett vérrel megjelölős, fekete mágiás szeretkezés...
De hátha vkinek egyszer kedve támad, én is szívesen elolvasnám magyarul, nagyságrendekkel élvezhetőbb lenne.