2. Varga Ákos tudtommal nem szakkomentátor. Ha visszanézed, előtte nem sokkal futott át a kezdőkörön egy játékos, ergo még zavarta is a szegedit. Másrészt ilyeneket csak azok fújnak be, akik valamiért szerepelni akarnak (ahogy egyébként Cindric pattogtatása is hasonló helyzet volt, amit Varga Ákos szintén elismert, hogy nem kötelesek megvárni). Vagy lehetne említeni Kosorotov egyértelmű lábazását is...
3. Szerintem Pálamrsson hasznosabb volt, mint a másik oldalon Bodó
4. Szélsőjáték nálunk <-> nekik meg nem volt beállójátékuk
Szóval kár az okokat keresni, most a Szeged akarata érvényesült. Ennyi.
Szerintem a bírók mindkét oldalra sokat tévedtek. Teljesség igénye nélkül néhány Szegednek kedvezőtlen ítélet, ami kiélezett helyzetben történt: Toto első kétperce, középkezdés elvétele, Garciandia meg nem adott gólja. Illetve a ők is elmondhatnák, hogy egy játékosuk terített betli volt, Röd. Szóval semmiképp nem vezetném vissza a vereségünket ezekre az okokra.
A Szeged-Veszprém meccsről annyit, amikor kellett nekik, akkor egyénileg is besegített a Veszprém nekik.
Az ilyen Descat ellenfél-felhozó ugyanakkor a saját csapatát nehéz helyzetekbe belevivő teljesítmények egyáltalán nem hiányoznak, főleg úgy, hogy Xavi a másik szélről kimondta a véleményét.
Erre rájött, hogy a lövő-irányító posztokon összesen 2-3 ember van, aki kapura is igazán veszélyes, így a mindenkori ellenfélnek több ideje jut Fabregasra, akit így is sokszor megtaláltak, de pl a b2-t teljesen fel kellett adni és a meccs jó részében a jobbszélt is, ami által betömörült a támadás középre.
A sporikról annyit, hogy az olyan ítéletek, hogy Cindrictől passzív miatt elvették a labdát, mert azt úgy pattogtatta, mint Talant egykoron a támadás megkezdése előtt, mindezt kiélezett eredményért, hát bizony azok a fújások se jöttek túl jól..
Összetett volt a vereség oka, ami most belefért, de a későbbiekre nézve figyelmeztető.
Párhuzamoz vélek felfedezni a Sporting és a Pick meccsek között.
Mindkét csapat próbálta (sikerrel) tönkre tenni a játékunkat (ami mintha újra elég egysíkúnak tűnne..) illetve néhány kivételtől eltekintve a hozzáállás sem volt megfelelő nálunk.
Mondhatjuk, hogy ez megint "jókor" jött, és ezután megint nyerünk sorban pár meccset.. Hm, ugye mikor jön a következő "jókor" meccs..
Nehéz eldönteni mire elég ez a játék. Néha úgy tűnik sima az út Final 4iG (bocs :) ) , máskor meg bosszantó, amit látni.
Tudom, majd tavasszal dőlnek el a dolgok.
B2 pozíció: ha Pálmarsson eléri valamikori énjének 75%-át, akkor meglennénk. Ha Kosorotov hozná a benne lévő (sajnos úgy néz ki csak fizikai..) adottságok 75%-át meglennénk.
Ha egyik sem, akkor bajos a ez a poszt.
Még egy gondolat, hogy keretes legyen az írás.
Ha 100% koncentrációval megyünk és mindenki (pad is) rendben van, akkor bárkit meg tudunk verni.
Ha csak kicsit vesztünk ebből, jön egy bukós meccs, alkalmanként nálunk gyengébb ellenféltől is.
Bogojevic már távozik is Szegedről! Mondjunk már a leigazolását sem értettem. Mint tavaly az a kimondhatatlan nevű lengyel. De korábban is voltak hasonlók.
All-star beálló volt az olimpián. Azokon a Flensburg meccseken amiket én láttam mostanában, kiszorította Gollát a kezdőből támadásban, de persze védekezik is hármasban. Nagyon jó játékos, én eddig azt gondoltam, hogy ő végképp esélytelen, mert dán, jó korban és a Flensburgban van. Nagyon jó igazolás lenne.
Aludva egyet a tegnapira. Nagy letargiába esni nem kell. Amit korábban leginkább hiányoltam (védekezés) az stabilan megvan, ha a végén nem próbálunk tüzet oltani megússzuk 26 góllal. Az nekünk elég szokott lenni a győzelemhez bárhol. Most nem voltunk elég pontosak elől és talán egy kicsit kevesen is vagyunk pillanatnyilag. Bár ez utóbbi lehet nem sokat számít egyelőre, mert úgy tűnik, hogy XP az alapembereit próbálja összecsiszolni. Remélem Dragan és a többiek ennek nem fogják kárát látni. A szélsőjáték az utóbbi meccseken visszaszorulóban (tudatos vajon?), ez láthatóan nem tesz jót a szélsőknek, korábban jobban mentek. Általában kettőt cserélünk és valószínűleg ezzel egy kicsit visszaesett a tempónk is, legalább is én így érzem, de valamit valamiért szerintem a védelem minősége fontosabb. Egy gondolat a játékvezetésről még. Szerintem nem voltak rosszak és részrehajlók sem, inkább az van, hogy az a néhány hibájuk elég feltűnő, hogy úgymondjam idegborzoló fajta.
Az a kérdés nálam,hogy amikor van egy ennyire domináns beállòd, egy ennyire domináns jobbátlövőd, és ilyen irányítòid, lehet-/kell-e mást játszani,mint amit most játszunk.
A szélekre lemehetne a labda többet, az igaz.
De amíg nem lesz a másik oldalon is egy bitang átlövő, nem tudunk az átlövőjátékra építeni
Jaj el ne kezdjétek… Sztem Kontakt stílusával alapvetően semmi gond nincs,sok hasznos cikket/linket posztol pl.
A meccsről még meg úgy általában. A támadójáték összképe nem nagyon változott Xavi alatt sem ,eddig..a védekezésünk talán feszesebb. Nagyon remélem h Martim Costa tavasszal már érkezik,ha igazak a pletykák és ő a potenciális jelölt. Kosorotov megbukott sajnos,b2 nélkül nem lehet lehozni a szezont