Engem főképp a vasúti jegyek érdekelnek! Elég szép gyűjtemény is összejött már az évek során, és ezzel párhuzamosan persze van egy rakás cserém is! Szóval, ha valakit érdekel, akkor üzletelhetünk! :)
Melelsleg az oldalamon letölthető lista bővült érdemes megnézni. Épp ma találtam gey 185 Ft-os BKV jegyet ami érdekessége, hogy 18Ft-os jegyekből van 001-es 002-es 2 db 003-as és 004-es 2db sorozatú menetjegy
Igen, ugyanis a "fizikai" dolgokban egyszerűen nem vagyok képes rendet tartani. :) Virtuálisan könnyebb. És amim van, volt, azokat elosztogatom. Régi pénzeket is csak virtuálisan gyűjtök. Vasúti és buszos menetrendkönyveket (hazai és külföldi egyaránt), bár rendszertelenül, de azért "rendesen" is szoktam gyűjteni. :)))
Bár BPD-017-nél én érezhetően prioritást élvezkedem jegyügyben, de gondolom nem olyan szőrösszívű, és miután beszkennelgetem, nekem már nem kell. Mégsem adom vissza neki, mert mindig elfelejtem. Nálam van egy tonna jegye, bérlete meg mindenféle. :)))
Azt hittem, hogy evidens, hogy minden buszt felszerelnek. Pontosabb elszámolás, meg ha a megszokott falujárás helyett esetleg máshová kell menni, ahol több az utas.
Ha hiszed, ha nem ez nekem saját gyüjtésböl van. Van méd többek között FAÜ 1 Ft-os vonal, 2,70-es tanuló hetijegy, elöreváltott "nem kalauzi" FVV átszálló, stb.