Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Ránéznétek, kérlek? Eleinte egy ártalmatlan, eltévedt gyászolónak tűnt, aki blognak használja a fórumot és néha-néha itt üzen az elhunyt szerettének, de mostanra egyre megtévesztőbb, károsabb tartalmakat posztol, egyre gyakrabban.
Okay, respaktalom a döntesedet, habar nem ertek vele egyet.
Azert sem mert a pedifil büncselekmenyt anno elszenvedett aldozat maga is ir a topikban, a nick meg a sajat megadasa alapjan homosexualis, igy en velelmezem hogy az aldozatnak estleg ellenerzese van a nickkel szemben (a nick 2021.2.3-an azt irta hogy aki nacizik stb az csak buzi lehet, vagyis homossexualis lehet, es maga a nick nacizott -nem is egy esetben usereket valogatas nelkül le, a bejegyzeseiben csak ilyenkor ez volt, masnak a lenacizasa, masnak a szüleinek-hozzatartozoinak a lenacizasa, pl 2021. 4. 4.-en is, tehat mivel 2+2 az 4, a nick sajat sexualis orientaltsaga mint ferfi nemü: homosexualis. Nekem semmi kifogasom ha valaki homosexualis sexualis orientacioju, amennyiben ennek az orientaciojanak a kielese a törveny altal megszabott kereteken belül marad.)
Okay: tehat befejeztem az erintett topikban az irasomat, hiszen ahogy latom nincs hajlandosag arra hogy poreventiv modon a nicknek az eddigi tartalmai alapjan a nagyon erzekeny temaban folyo megtargyalasrol az erintett nick ki legyen a topikbol zarva.
Indoklas: a nick utannam jött a Merkel bukik topikbol , most varjam meg azt amig mint a Merkel bukik topikban a szüleimet megint vagy engenm le Linin-fiuzza mint ahogy ezt tette, vagyis le gyolkosozza a szüleimet vagy engem megint ?
Ehhez csak hogy ez törtent meg kell nezni a törölt hozzaszolasait a Merkel bukik toppikban.
Amennyiben nem lesz a nick kitiltva a fennti topikbol, vegervenyesen befejeztem az altalam nyitott topikban valo irast.
Kerem kivenni, nem olvastam csak az elözö bejegyzest, de nem egy novellara, irodalmi feldolgozasra szamitottam, ez egy irodalmi mü, meg akkor is ha velelmezhetöen megtörtent esemeny adta az inspiraciot, kesöbb majd reagalni fogok a topikban is >
Csapigin nevu felhasznalojuk rendszeresen negativ lejarato hozzaszolasokat tesz kozze az SOS Forumcsoportban a jogi problemak kozott szemelyemrol. Az altala kozze tett informaciok nem fedik a valosagot velem kapcsoltban, szandekosan le akar jaratni a nagy nyilvanossag elott. Kérem Onoket legyenek szivesek eltavolitani ezt a szemelyemet serto valotlan tartalmat.
A Rák, avagy a szomorú valóság topikban egy oda nem illő fórumtárs gonoszkodik rákos emberekkel. Kérem szépen a kitiltását és hozzászólásainak törlését, mert ez nagyon nem idevaló.